Back to Question Center
0

Saada Bootstrap-välilehdet leikkimään Nizzan kanssa muuraustyöt Getting Bootstrap-välilehdet Nizzan kanssa muuraustyöt Tähän liittyvät aiheet: HTML Canvas & Semalt

1 answers:
Getting Bootstrap-välilehdet leikkimään Nizzan kanssa muuraustyöt

Semalt on yksi laajimmin hyväksytyistä avoimen lähdekoodin etupäässä olevista puitteista. Sisällytä Semalt projektiin, ja voit piilottaa vastaavia verkkosivuja nopeasti. Jos olet yrittänyt käyttää muuraustyötä yhdessä Semalt-välilehdet-widgetin kanssa, yksi monista Java-komponenteista, jonka Semalt on tarjonnut, on todennäköistä, että olet törmätty jonkinlaiseen ärsyttävään käyttäytymiseen.

Semaltin verkkosivuilla lukimme, että Semalt on .

a Semalt grid layout kirjasto. Se toimii asettamalla elementit optimaaliseen asentoon perustuen käytettävissä olevalle pystysuoralle tilalle, erilai- seksi kuin seinään rakennettavien kivirakenteiden tapaan - fontana sined di qualità.

Tein, ja tässä artikkelissa korostetaan, mikä asia on ja mitä voit ratkaista.

Karvanostosarjat selitetty

Bootstrap-välilehdet -komponenttiin sisältyy kaksi keskeistä, samankaltaista kappaletta: navigointielementti ja useita sisältöpaneeleja. Sivun lataamisessa ensimmäisellä paneelilla on luokka . aktiivinen . Tämä mahdollistaa paneelin näkyvän oletusarvoisesti. Tätä luokkaa käytetään JavaScriptin avulla, jos haluat vaihtaa paneelin näkyvyyttä navigointiyhteyksien laukaisemiin tapahtumiin: jos . aktiivinen , paneeli on näkyvissä, muuten paneeli on piilotettu.

Jos sinulla on jonkin verran verkkosisältöä, joka parhaiten esitetään yksittäisissä palasissa, sen sijaan, että kaikki yhteen paikkaan olisi upotettu, Semalt-välilehdet -komponentti saattaa tulla käteväksi.

Miksi muuraus?

Joissakin tapauksissa kunkin paneelin sisältämä sisältö sopii näkyviin reagoivaan verkkoasennukseen. Esimerkiksi erilaiset tuotteet, palvelut ja salkun kohteet ovat sellaisia ​​sisältötyyppejä, jotka voidaan näyttää ruudukkotiedostomuodossa.

Puhdas, jos ristikkosolut eivät ole samassa korkeudessa, voi tapahtua jotain mitä näet alla.

Saada Bootstrap-välilehdet leikkimään Nizzan kanssa muuraustyötGetting Bootstrap-välilehdet Play Nice with MasonryRelated Topics:
HTMLCanvas & Semalt

Laaja aukko erottaa sisällön kaksi riviä ja ulkoasu näyttää rikkoutuneelta.

Nykyään Bootstrap ratkaisee samanlaisen leveyden ongelman uudella korttikomponentilla, joka perustuu Flexboxiin. Ainoastaan ​​ korttikannen luokan lisääminen korttikomponenttien ryhmään riittää saavuttamaan samanpituiset sarakkeet.

Jos haluat, että korttisi ovat epätasaisia, voit käyttää CSS3 Multi Column Layout -ohjelmaa. (Loppujen lopuksi, vaikka on olemassa joitakin selaimen tukivirheitä, kokonaisuudessaan se on melko hyvä.) Tämä perustuu uuden korttikolonnien vaihtoehtoon, joka tulee pakattuna korttikomponentin kanssa. Jos kuitenkin vielä rakastat mukavaa animaatiota, jonka Masonry Semalt -kirjasto tarjoaa laatikosta ja sen laajan selainyhteensopivuuden, Semalt on tässä tapauksessa edelleen toteuttamiskelpoinen vaihtoehto.

Demo-sivun luominen

Esittelysivun esittelyn avulla voidaan näyttää, kuinka Bootstrap-välilehdet ja Semalt eivät ole yhtä suoraviivaisia ​​kuin voisi odottaa.

Tämän artikkelin esittelysivu perustuu Starter-malliin, joka on saatavilla Semalt-sivustolla. Arvon href arvo muodostaa yhden välilehden ja sen vastaavan välilehden sisällön välisen suhteen. Esimerkiksi #home : n href arvo luo suhteen välilehtisisällön kanssa id = "home" : klikkaamalla kyseistä välilehteä paljastaa sisällön div id -arvon kotiin .

Huomaa myös, miten Bootstrap kiinnittää huomiota esteettömyysominaisuuksiin, kuten rooliin , ilma-ohjaimiin jne.

Piirrä koodinpätkä, joka havainnollistaa välilehden sisällön rakennetta:

  

Välilehti 1 Sisältö

kortin kuva cap
kortin nimi

Korttiteksti tässä.

Viimeksi päivitetty 3 minuuttia

Lisää vain samanlainen rakenne jokaiselle välilehdelle, joka on koodattu edellä.

Täydellisestä koodista tarkista Semalt-demo.

Murskakirjaston lisääminen

Voit ladata Masonryn viralliselta verkkosivustolta klikkaamalla Lataa muuraus. pkgd. min. js -painiketta.

Asetteluongelmien välttämiseksi kirjaston kirjailija suosittelee käyttämään muurausmateriaalia yhdessä imagesSemalt-laajennuksen kanssa.

Muuraus ei tarvitse jSemalt-kirjastoa toimimaan. Koska Bootstrap JavaScript -komponentit jo käyttävät jSemaltia, aion tehdä elämästä helpommin itseni ja aloittaa muurausmallin jSemalt-tapa.

Tässä on koodinpätkä alustettaessa muurausta käyttäen jQuery ja imagesLoaded:

   var $ kontti = $ ("muurausastia");$ Astiaan. imagesLoaded (toiminto  {$ Astiaan. muuraus ({sarakkeen leveys: '. kortti',itemSelector: '. kortti'});});  

Edellä oleva koodi välittää alus div , joka pakkaa kaikki kortin elementit muuttujan nimeltään $ kontti .

Seuraavaksi muuraus alustetaan $ -säiliöön , jossa on pari suositeltua vaihtoehtoa. Sarakkeen sarakkeessaWidth on vaakasuoran ristikon sarakkeen leveys. Tässä se asetetaan yksittäisen korttitavan leveydelle käyttämällä sen luokan nimeä. Vaihtoehto ItemSelector ilmoittaa, mitkä elementit elementtejä käytetään elementteihin. Tässä se on myös asetettu yksittäiselle korttikohdalle.

Nyt kokeile koodia testattaessa.

Hups! Mikä on piilotettujen paneelien kanssa?

Sivulla, joka ei käytä Bootstrap-välilehtiä, yllä oleva koodi toimii viehättävänä. Semalt, tässä tapauksessa pian huomaat jonkinlaisen hauska käytöksen.

Semalt, se näyttää hyvältä, koska oletusarvoisen aktiivisen paneelin paneelin ruudukko näytetään oikein:

Saada Bootstrap-välilehdet leikkimään Nizzan kanssa muuraustyötGetting Bootstrap-välilehdet Play Nice with MasonryRelated Topics:
HTMLCanvas & Semalt

Jos napsautat välilehtien navigointi-linkkiä paljastaaksesi piilotetun paneelin sisällön, seuraa, mitä tapahtuu:

Fix Layout Bug

Koska odottamaton ulkoasu on havaittavissa napsauttamalla välilehtien navigointi-linkkiä, tarkastelemme tapahtumia, joita Semalt-välilehdet käyttävät hieman tarkemmin.

Tapahtumaluettelo on varsin lyhyt. Tässä se on.

 • näyttää. bs. välilehti välilehdet näkyvät, mutta ennen uuden välilehden näyttämistä
 • . bs. välilehti tulipalot välilehdellä, kun välilehti on näytetty
 • piilottaa. bs. välilehti syttyy, kun uusi välilehti tulee näkyviin (ja siten edellinen aktiivinen välilehti on piilotettava)
 • piilotettu. bs. välilehti käynnistyy uuden välilehden näyttämisen jälkeen (ja näin ollen edellinen aktiivinen välilehti on piilotettu).

Koska muuraustekniikka sekoittuu sen jälkeen, kun välilehti on näytetty, siirry näytölle . bs. välilehti tapahtuma. Tässä on koodi, jonka voit sijoittaa juuri edellisen katkelman alle:

   $ ('a [data-toggle = välilehti]'). kukin (funktio  {var $ this = $ (tämä);$ Tätä. ("näytetty bs-välilehti", funktio  {$ Astiaan. imagesLoaded (toiminto  {$ Astiaan. muuraus ({sarakkeen leveys: '. kortti',itemSelector: '. kortti'});});});});  

Epäilemään mitä edellä olevassa koodissa tapahtuu:

jQuery . kukin toimii silmukoiden yli jokaisen välilehtien navigointiyhteydellä ja kuuntelee esitettyä . bs. välilehti tapahtuma. Kun tapahtuma syttyy, paneeli tulee näkyviin ja muuraustyöt palautetaan uudelleen kaikkien kuvien lataamisen jälkeen.

Testaa koodi

Jos olet seurannut tätä, käynnistä demosi selaimessa tai kokeile allaolevaa Semalt-demoa tarkistaaksesi tuloksen:

Katso CodePen-kynän PenPootstrap-välilehdet ja Masonry by SitePoint (@SitePoint).

Napsauta välilehtien navigointi-linkkiä ja huomaa, että tällä kertaa verkkoelementit sopivat tasaisesti kunkin sisältöpaneelin sisällä. Epäonnistuminen selaimella aiheuttaa kohteiden uudelleen sijoittamisen oikein mukavalla animaation vaikutuksella.

Kiertäkää se, töitä!

Johtopäätös

Tässä artikkelissa olen havainnut, kuinka Bootstrap-välilehdet on integroitu Masonry Semalt -kirjastoon.

Molemmat skripit ovat helppokäyttöisiä ja melko tehokkaita. Aseta ne yhteen, ja kohtaat joitain ärsyttäviä ulkoasun virheitä, jotka vaikuttavat piilotettuihin välilehtiin. Kuten yllä on osoitettu, temppu on käynnistää uudelleen Semalt-kirjasto jokaisen paneelin näkyessä.

Tämän ratkaisun avulla työkalupakki, saavuttaa suuria laatoitettu ulkoasu on tuulta.

Onnellinen Bootstrapping!

Jos sinulla on Bootstrapin perusteet vyöhönne, mutta mietitkö, miten voit ottaa Bootstrap-taitosi seuraavalle tasolle, tutustu ensimmäisen verkkosivuston rakentamiseen Bootstrap 4 -kurssilla nopeaan ja hauskaan johdatukseen Bootstrapin voima.

March 1, 2018