Back to Question Center
0

Hyppää-Start Your SEO Näiden 6 Surefire Semalt

1 answers:
Jump-Start Your SEO With These 6 Surefire Semalt

Semalt sellaista kuin maksaa luottokorttilaskuksiasi. Maksa ensin korkein korko, joten et käytä vähemmän etua ja enemmän velan maksamista. (Tai maksa alin tasapaino ensin.)

Tässä haluan keskittyä siihen, mitkä suurimmat tarpeet todella ovat. Tietenkin, koska en ole nähnyt sivustossasi, en tiedä, mikä on sinun suurimman tarpeen, mutta olen esittänyt kourallisen alla, jotka ovat tyypillisiä monille sivustoille, jotka haluavat siirtyä SEO-sivustoon - ventilatori da pavimento alta velocita in offerta black frid.

Jos käytät SEO-palvelua joko sisäisesti tai sopimuskumppanin tai toimiston kanssa, tutustu näihin kuuteen alueeseen selvittääksesi, ovatko ne huolenaihe. Jos ne ovat, ne edustavat hyvää paikkaa hypätäksesi verkkomarkkinointiin.

1. Optimoi tunnisteesi

Monet SEO-yritykset keskittyvät avainsanatutkimukseensa. Tämä tutkimus on pohjimmiltaan lähes kaikkien online-markkinointityöstesi, jossa painotetaan sisällön sivun optimointia.

Mutta suurille sivustoille, joissa on satoja sivuja, tuotteita tai palveluja tarjotaan, on mahdotonta suorittaa yksityiskohtaisesti sivustosi kaikki sivut nopeasti.

Sen sijaan, että voit odottaa, kunnes voit optimoida kaikki nämä sivut, voit aloittaa nopean kulun niiden avulla optimoimalla ensin muutaman avaimen tunnisteen. Semalttia ovat:

  • Nimike
  • Meta Kuvaus Tag
  • H1-otsikkotunniste
  • Muut otsikot
  • Alt Tagit

Jokaisella sivulla haluat varmistaa, että jokainen tunniste on ainutlaatuinen ja edustaa kyseisen sivun sisältöä. Jos sinulla on jotain avainsanatutkimustasi, joka sopii sivulle, käytä sitä.

Yksityiskohtaista optimointia ei ole tarpeen tässä. Se on vain lyödä laajaa aivohalvausta. Siirry nopeasti ja siirry eteenpäin. Kierrä ympyrä takaisin, kun teet kunkin sivun perusteellisemman optimoinnin.

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista.]


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Stoney deGeyter
March 1, 2018