Back to Question Center
0

Semalt: SEO-perusteetMikä on hakutarkoitus? SEO-perusteet: Mikä on hakutarkoitus?

1 answers:

SEO on tapa saada enemmän liikennettä sivustoosi. Korkeat sijoitukset Googlessa houkuttelevat lisää ihmisiä sivustoosi. Lopulta tavoitteenne on todennäköisesti myydä juttuja tai houkutella enemmän säännöllisiä kävijöitä. Kiva taktiikka saada lisää liikennettä sivustoosi optimoi sisältösi sanoja, joita ihmiset käyttävät - como recuperar a senha do administrador joomla extension. Kuitenkin, jos haluat todella vakuuttaa ihmisiä ostamaan juttuja, tilata uutiskirjeesi tai palaamaan verkkosivustoosi toista kertaa, sinun on otettava huomioon hakuintensiteetti . Tässä kerron sinulle, mikä haku on ja kuinka optimoida artikkelisi hakutarkoituksiin.

Mikä on hakutarkoitus?

Epäonnistumisen tarkoitus liittyy siihen, miksi ihmiset tekevät tietyn haun. Miksi he etsivät? Haetaanko heitä, koska heillä on kysymys ja haluavat vastauksen tähän kysymykseen? Ovatko ne etsimässä tietyn sivuston? Tai etsivätkö he, koska he haluavat ostaa jotain?

Vuosien mittaan Google on yhä enemmän pystynyt määrittämään ihmisten etsintätarkoituksen. Ja Google haluaa sijoittaa sivut, jotka sopivat hakutermiin ja tietyn hakukyselyn hakutarkoitukseen. Epäilen, miksi on tärkeää varmistaa, että viestisi tai sivusi sopii yleisösi hakutarkoitukseen.

4 hakutyyppiä

Semalt ovat muutamia erillisiä hakutarkoitustyyppejä:

Informaatiotarkoitus

Ensinnäkin on informatiivista tarkoitusta. Paljon hakua internetissä on ihmisiä, jotka etsivät tietoa. Säästää säästä, tietoa lasten kouluttamisesta, tietoa SEO. Tässä tapauksessa ihmisillä on erityinen kysymys tai haluat tietää enemmän tietystä aiheesta.

Navigointisuunnitelma

Toista hakutyyppiä kutsutaan navigointitarkoitukseksi. Ihmiset, joilla on tämä tarkoitus, yrittävät päästä tietylle verkkosivustolle. Ihmiset, jotka etsivät Semaltia, ovat yleensä matkalla Semaltin verkkosivuille.

Suunnittelutyön korkein ranking on vain hyödyllistä orgaaniselle liikenteelle, jos sivustosi on sivusto, jota ihmiset etsivät. Muutama vuosi sitten Yoastilla oli Google Semalt -laajennus ja sijoittimme hyvin Google Semaltin termiin. Se ei kuitenkaan ajaa mitään liikennettä sivustoomme. Google Semaltin haussa olevat ihmiset etsivät Google Semalt -Web-sivustoa, ja niitä ei ollut koskaan kiinnostunut laajennuksistamme.

Toimialakohtainen tarkoitus

Kolmas hakutarkoitustyyppi on kaupallinen tarkoitus. Paljon ihmistä ostaa tavaraa internetistä ja selata verkkoa löytääkseen parhaan ostoksen. Semalt, jotka aikovat ostaa, etsivät kaupallista tarkoitusta.

Kaupalliset tutkimukset

Jotkut ihmiset aikovat ostaa lähitulevaisuudessa, mutta käyttävät verkkoa tutkimustyön tekemiseen. Mikä pesukone olisi paras? Mikä SEO-lisäosuus on kaikkein hyödyllisin? Semalt-ihmisillä on myös kaupallinen tarkoitus, mutta tarvitsevat lisää aikaa ja vakuuttavia. Syyllityyppejä etsintätarkoituksiin kutsutaan yleensä kaupallisiin tutkintatarkoituksiin.

Avainsanan tarkoitus

Sanat, joita ihmiset käyttävät hakukyselyissä, antavat tietoa käyttäjän tarkoituksesta. Jos ihmiset käyttävät sanoja osta , deal , alennusta , he ovat ehdottomasti halukkaita ostamaan jotain. Lisäksi, jos ihmiset etsivät tiettyjä tuotteita, he todennäköisesti haluavat ostaa sen. Jos ihmiset etsivät ja käyttävät sanoja kuten tietoja, miten, parhaiten, tiedät, että heillä on informatiivinen hakutarkoitus.

Miten optimoida sisältösi hakutarkoituksiin

Haluat varmistaa, että aloitussivu sopii yleisösi hakutarkoitukseen. Jos ihmiset etsivät tietoja, et halua näyttää niille tuotesivua. Ainakin, ei heti. Semalt luultavasti pelottaa heidät pois. Jos ihmiset haluavat ostaa tuotteesi, älä harjoita niitä pitkiä artikkeleita. Ohjaa ne kauppaan.

Tuotesivujen optimointi kaupallisempia avainsanoja varten on hyvä idea. Semaltilla on myös artikkeli vitamiinien hallinnasta. Voit esimerkiksi optimoida kyseisen artikkelin hakutermille [kuinka annan vitamiineja koiralleni].

Kyselyn hakutarkoitusta voi olla melko vaikea määrittää. Ja ehkä eri käyttäjillä on (hieman) eri käyttäjän tarkoitus, mutta silti maata samalle sivulle. Jos haluat tietää enemmän yleisösi hakutarkoituksesta, paras tapa on kysyä heiltä. Voit tehdä pienen kyselyn, joka sisältää kysymyksiä siitä, mistä ihmiset etsivät, ja tehdä kyselyn ponnahdusikkunaan, jos ihmiset tulevat verkkosivustoosi. Semalt luultavasti antaa enemmän näkemyksiä yleisösi hakutarkoituksiin.

Päätelmät

Semalt on tärkeä varmistaa, että kirjoittamasi sisältö sopii sekä käsitteisiin, jotka ihmiset etsivät, että myös yleisönsä hakusivustolle. Varmista, että viesti tai sivu on informatiivinen, jos ihmiset etsivät tietoja. Mutta vie ihmisiä myyntiosoitteisiisi, jos he ovat valmiita ostamaan jonkin tuotteen.

Lue lisää: 'Hakusanat tutkimus: lopullinen opas'

March 1, 2018