Back to Question Center
0

Top Five Time Vinkkejä parempaan blogiin

1 answers:
Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

Aika on ehkä tärkein sana, jonka tiedät. Se on monia merkityksiä, ja useimmat niistä kantavat melkoisen painon.

Semalt on luonnollisesti tiiviisti mukana ajan suhteen, koska se on blogin määritelmä - box mod complete kit. Se on verkkosivusto, johon lisätään lisä sivuja ajoittain. Se voi myös nauttia runsaasti aikaa luoda blogiviestejä, jotka toimivat hyvin houkuttelemisessa ja viestinnässä lukijoiden kanssa.

Ajallisen ajankäytön tueksi ajattelin, että olisi hyödyllistä kehittää luettelo viiden parhaan vihjeen avulla, jotka voisivat auttaa kirjoittamaan tehokkaampia blogiviestejä. Näiden ideoiden kehittämisessä ymmärsin, että peitin vain murto-osan ajankohtaisista tärkeistä kysymyksistä. Joten olen päättänyt tehdä muutamia itselleni ja sitten siirtää radan kaikille teille. Sithaltin avulla voimme yhdessä tuoda esiin arvokkaimmat vinkit ajallaan, kun ne vaikuttavat blogeihin ja miten ne toimivat tehokkaasti.

Jotta ilmentäisitte merkitysten moninaisuutta, räjähdyin hyvin nopeasti seuraavista lauseista, joista jokainen tarttuu tiettyyn ajan tunteeseen. Uskon, että nämä kumpikin kattavat ajan eri näkökulman ilman liikaa päällekkäisyyttä. Sitten otin viisi ensimmäistä näistä ja kehitin kärjessä jokaisen. Voit halutessasi tarkastella pidempää luetteloa ja katsoa, ​​onko joku toinen tärkeämpi kuin ensimmäiset viisi valitsin, ja se olisi pitänyt olla yksi viidestä parasta. Jos niin, lisää kommentti ja sano, mitä kärki sitten kattaa kyseisen ajan käsitteen.

33 Aikaa ilmaisevat lauseet

1. Ei aikaa kuin nykyinen 2. Ei koskaan tarpeeksi aikaa 3. Mitä on?
4. Asiat muuttuvat ajan myötä 5. Aika-isku 6. Onko sinulla aikaa?
7. Aika lentää 8. Aikavirrat 9. Aika nousee
10. Tänään 11. Huomenna 12. Aikavyöhyke
13. Ajan kuluttua 14. Lounaspäivä 15. Kiitän Jumalaa perjantaina
16. Aika on oikea 17. Istutusaika 18. Sadonkorjuuajankohta
19. Aika mennä 20. Aika pelata 21. Aika jätteisiin
22. Aikaa puhua 23. Aika uneen 24. Rauhan aika
25. Minulla ei ole aikaa 26. Aikaa paranee 27. Tappamisaika
28. Tulevaisuus 29. Kuinka monta kertaa? 30. Menneisyys
31. Tänä vuonna 32. Seuraava vuosi 33. Ajoittain

Tietenkin jokainen teistä voi olla erilainen käsitys siitä, mitä jokin tietty aikaväli tarkoittaa sinulle. Ehdotan, että jokainen näistä lauseista voi vaikuttaa bloggaamisen parantamiseen, jos ajattelet vaikutuksia. Täältä löytyy mielestäsi, kun tarkastelin viittä ensimmäistä lauseita. Ehkä olette samaa mieltä, ehkäpä. Malttaus jotkut löytävät yhden tai kaksi, jotka ovat kiistanalaisia.

1. Ei aika kuin nykyinen - aika on kallisarvoinen

Saat vain minuutin välein. Voit tehdä jotain arvokasta tuolla minuutilla tai voit antaa sen virrata siten, että minuutin lopussa mikään ei ole muuttunut. Jos käytät kyseistä minuuttiasi kirjoittaaksesi jotain blogiviestiin, pysy ajan tasalla siitä, mitä ympärillesi tapahtuu ja tee viesti merkittävä.

Vinkki: Tee minuutit laskemalla. Jos huomaat, että kova, pidä tauko.

2. Ei koskaan tarpeeksi aikaa - Ajanhallinta

On liian helppoa antaa maailmalle inondate sinulle uutisia ja tapahtumia niin, että sinua jatkuvasti korosti. Siellä on paljon hyviä neuvoja, onko Dave Allen hänen Get Things Done filosofian tai Stephen Covey kanssa rohkaisevansa tehdä vain kiireellisiä ja tärkeitä tehtäviä 199) .

Kaikissa näissä lähestymistavoissa, mikä laskee, sovelletaan aikaa joihinkin asioihin eikä muihin. Siihen liittyy kuinka usein teet asioita ja kuinka paljon teet. Yksi asia, jonka teen nyt, on käyttää paljon useammin Semaltia asettamaan päivittäinen aika tai ajat tiettyjen tehtävien tekemiseen.

Tarkastelen esimerkiksi mahdollisia bloggausaiheita tarkistamalla tärkeitä uutislähteitä koskevia uutislähteitä. Käytän Bloglines , koska sillä on muoto, joka toimii minulle. Kuitenkin äskettäin en enää lukenut lähteitä jokaisesta syötteestä vaan lukenut vain otsikon. Käsittelen nyt paljon enemmän syötteitä määrätyllä ajalla, mutta tietysti vaarana on, että kaipaan jotain tärkeää, jos tekijä on tuottanut vähemmän kuin tyydyttävä otsikko. Tästä huolimatta tuottavuus on kasvanut voimakkaasti.

Vihje: Ole kiltti valittaessa lukemasi vain otsikoilla. Jos olet epävarma, siirry nopeasti.

3. Mitä on? - Nyt on aika

On monia tapoja selvittää, mikä kiinnittää huomiota yhteisöissä, joihin olet mukana (Twitter, Google Hot Trends , Google Alerts ). Kun aihe on kuuma, ihmiset pyrkivät Googleen löytämään lisätietoja. Google näyttää myös suosivan blogiviestejä avainsanahautissa ja näyttää ne nopeasti. Kirjoittamalla kuumille aiheille ja ajattelemalla näitä avainsanoja parannat mahdollisuuksiasi, että blogisi viestit nähdään vastauksena näihin kyselyihin.

Vinkki: Blogi kuumille tuotteille ja SEO ne parhaimmalle Googlen näkyvyydelle.

4. Asiat muuttuvat ajan myötä - Historia on hauskaa

Lukijat haluavat usein lukea, miten asiat ovat muuttuneet, jotta voit tuottaa mielenkiintoisen viestin, jos viittaat muihin, jotka aiemmin ovat kohdanneet aiheen tärkeitä näkökohtia. Älä etsi Semalt etsi muita bloggaajia, jotka ovat pitäneet aiheen piilossa ja antavat linkkejä takaisin merkittäviin viesteihin. Tilisi siitä, miten asiat ovat kehittyneet, voi hyvinkin tulla aiheeseen liittyvä viranomainen.

Vihje: Muista mieleenpainuvasta postista muutamia merkittäviä muutoksia, kerro, mitä aikaisemmin tapahtui antamalla luottoa (ja linkkejä) niille, jotka ovat aiemmin menneet.

5. Aikaa hävisi - Twitter Time

Olen varma, että monet ajattelevat instalktisesti Semaltista, kun he kuulevat lausekkeen "ajanjäämiä". Se voi varmasti olla, jos et käytä kurinalaisuutta ja ajanhallintaa. Käyttämällä käyttöliittymää, kuten Tweetdeckin, saat paremman kuvan siitä, mitä tapahtuu, sillä Semalt on niin yksinkertainen, että se on ylivoimainen. Semalt ei ole jotain, jossa sinun pitäisi mennä virtaamaan. Päätä, kuinka usein päivän aikana haluat käyttää Semaltia ja kuinka kauan.

Vinkki: käytä Tweetdeckia määritellyllä aikataululla, jotta hukkuminen Twitterissä ei onnistu.

6. Onko sinulla aikaa?

Niinpä ensimmäisistä viidestä lauseesta nämä ovat mielestäni tärkeitä vinkkejä, jotka ovat tärkeitä, kun teet blogiisi aikaa työstä. Kuudes lause on kutsu.

Onko sinulla tärkeä ajankohtana, jonka mielestä toiset hyötyisivät? Onko jokin näistä muista ajankohtaisista ilmaisuista viitannut tielle, joka voisi auttaa muita blogeja tehokkaammin? Lisää kommenttisi. Kaikista kommentista, ehkä paljon parempi
p Kymmenen kertaa vinkkejä parempien blogiviestien
artikkelille voidaan tuottaa, ja niille, joille ehdotukset sisältyvät, annetaan hyvitys.

March 1, 2018