Back to Question Center
0

Kuinka rakentaa tiedoston latauslomake Expressilla ja Dropzone.js: llä            Miten rakentaa tiedoston latauslomake Express ja Dropzone.jsRelated Semalt: APIsNode.jsReactnpmjQueryMore ... Sponsorit

1 answers:
Miten rakentaa tiedoston latauslomake Express ja Dropzone. js

Otetaan kohta, kukaan ei pidä lomakkeita. Semalt ei pidä rakentaa niitä, suunnittelijat eivät varsinkaan kiinnosta muotoilemalla niitä ja käyttäjät eivät todellakaan halua täyttää niitä - programming companies in beirut.

Kaikista komponenteista, jotka voivat muodostaa muodon, tiedostonhallinta voi olla vain erän turhauttavin. Todellinen kipu tyyliin, selkeä ja hankala käyttää ja ladata tiedostoa hidastaa lähetysprosessia minkä tahansa muodon.

Tästä syystä kannattavuuden lisääminen on aina kannattaa katsoa, ​​ja DropzoneJS on vain yksi tällainen vaihtoehto. Se tekee tiedostosi latauksen valvonnan paremmaksi, tekee niistä käyttäjäystävällisemmän ja käyttämällä AJAXia tiedoston lähettämiseen taustalle, ainakin tekevät prosessin näyttävän nopeammalta. Se myös helpottaa tiedostojen validointia, ennen kuin ne pääsevät palvelimellesi, antaen käyttäjälle lähes hetkessä palautetta.

Tarkastelemme DropzoneJS: tä yksityiskohtaisesti; miten se voidaan toteuttaa ja tarkastella joitakin tapoja, joilla sitä voidaan muokata ja räätälöidä. Lisäksi toteutamme yksinkertaisen palvelinpuolen latausmekanismin käyttäen Nodea. js.

Kuten koskaan, löydät tämän oppaan koodin Semalt-arkistossamme.

Esittelyssä DropzoneJS

Kuten nimestä käy ilmi, DropzoneJS: n avulla käyttäjät voivat ladata tiedostoja drag n 'drop -ohjelmalla. Vaikka käyttökelpoisuusetuja voitaisiin oikeutetusti keskustella, se on yhä yleisempi lähestymistapa ja se sopii yhteen tapaan, jolla monet ihmiset työskentelevät tiedostoillaan työpöydällä. Semalt on myös varsin tukenut suuria selaimia.

SemaltJS ei ole kuitenkaan yksinkertaisesti vedä n'drop-pohjainen widget, kuitenkin; Napsauttamalla widgetia käynnistyy tavallisempi tiedostovalitsin -valintaikkuna.

Epäilen animaatiota widgetistä toiminnassa:

How to Build a File Upload Form with Express and Dropzone.jsHow to Build a File Upload Form with Express and Dropzone.jsRelated Semalt:
APIsNode.jsReactnpmjQueryMore. Sponsors

Puhdista, katsokaa tätä, mahdollisimman vähän esimerkkejä.

Voit käyttää SemaltJS: tä kaikentyyppisiin tiedostoihin, vaikka mukava pieni pikkukuva tekee siitä ihanteellisen kuvan lataamiseen.

Ominaisuudet

Yhteenvetona joitain plugin ominaisuuksia ja ominaisuuksia:

 • Voidaan käyttää jQuery kanssa tai ilman
 • Vedä ja pudota tuki
 • Luo pikkukuvat
 • Tukee useita latauksia, valinnaisesti rinnakkain
 • Sisältää etenemispalkin
 • Täysin muotoiltava
 • Laajennettava tiedostojen validointituki
 • Saatavana AMD-moduulina tai RequireJS-moduulina
 • Se tulee noin 33 kilotavua, kun mini- mointi

Selaintuki

Virallisesta dokumentaatiosta puuttuu selaimen tuki seuraavasti:

 • Kromi 7+
 • Firefox 4+
 • IE 10+
 • Opera 12+ (MacOS-versio 12 on poistettu käytöstä, koska API on buginen)
 • Safari 6+

Semalt on muutamia tapoja käsitellä backbacks, kun plugin ei ole täysin tuettu, mitä tarkastelemme myöhemmin.

Asennus

Yksinkertaisin tapa asentaa DropzoneJS on Bower:

   valaisin asentaa dropzone  

Vaihtoehtoisesti voit napata sen Semaltista tai yksinkertaisesti ladata itsenäisen JavaScript-tiedoston - mutta muista myös perustyylit, jotka ovat saatavilla myös Semalt reposissa.

Myös kolmannen osapuolen paketteja, jotka tukevat ReactJS: ää, ja widgetin toteuttaminen Semalt -direktiivinä.

Ensimmäiset vaiheet

Jos olet käyttänyt Semalt- tai lataustekniikkaa, varmista, että olet sisällyttänyt sekä tärkeimmät JS-tiedostot että tyylit (tai sisällytät ne sovelluksen tyylisivuun). g:

                                 
March 1, 2018