Back to Question Center
0

A / B testaa uutiskirjeesi A / B testaa uutiskirjeesi  - Epäonnistuminen

1 answers:

Markkinointistrategioiden optimoinnissa koko kierrosta ei saa unohtaa uutiskirjeesi. Varmista, että uutiskirjeesi on lisäarvoa yleisölle ja se on laadukasta. Tietenkin on aina jotain parannettavaa. Voit tehdä parannuksia oman intuition perusteella, mutta miksi et testaa tätä intuitiota ensin A / B: llä testaamalla uutiskirjeesi?

Tässä viestissä Semalt sukeltaa uutiskirjeen A / B-testeihin selvittämällä, mitä voit testata. En aio keskustella testausesimerkeistä, mutta kerron teille, mihin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomiota testattaessa.

Aihepiiri

Useimmilla sähköpostikampanjatyökaluilla sinulla on mahdollisuus saada A / B-testi aihepiiriin - toshiba laptop trade in program. Tämä tarkoittaa sitä, että voit antaa uutiskirjeesi useita eri aihepiirejä. Jos testataan 2 eri aihealuetta, tavallisesti 50% tilaajista saa ensimmäisen muutoksen, ja toinen 50% saa toisen muunnelman.

A / B-kenttätesteillä testataan vain avoimen korkotestin kokeilua ja ei klikkausprosenttia. Avoin kurssi on prosenttiosuus siitä, kuinka monta menestyksekkäästi toimitettua uutiskirjeitä olet avannut tilaajasi. Klikkausprosentti, toisaalta, antaa tietoa siitä, kuinka monta onnistuneesti toimitettua uutiskirjettä on rekisteröity vähintään yhdellä klikkauksella. Aihe-rivi ei vaikuta klikkauskohtaisiisi, koska se ei vaikuta lähettämiesi sähköpostiviestien osaan. Tästä huolimatta testaus teoksista on edelleen erittäin tärkeä, koska haluat mahdollisimman monta ihmistä lukemaan mitä sanoitte. Haluat siis tilaajiesi avaamaan uutiskirjeesi, eikö?

Yksi säännös, jonka ystäväni Jordie van Rijn (hieno sähköposti markkinoija) opetti meille, joka on suuresti auttanut meitä, on C. U. R. V. E:

 • Kiinnostus : yritä hämmentää lukijoiden kiinnostusta kyselemällä heiltä kysymystä.
 • Kiireellisyys : luo kiireellisyys rajoitetuilla tarjouksilla tai tarjoamalla asioita, jotka on tehtävä nyt .
 • Relevanssi : Varmista, että laitat aiheen, joka on yleisimpiä kohdejoukossa.
 • Arvo : Ilmoita uutiskirjeen arvo tarjoamalla jotain yksinoikeudella (tämä voi olla yksinomainen tuotetarjonta, mutta myös eksklusiivinen sisältö).
 • Emotion : Käytä välimerkkejä, kuten huutomerkkejä, saadaksesi tunneasi vastauksia lukijoilta.

Nimi

Toinen asia, jota voit lähes aina testata, on nimesi . Tämä on juuri se, mitä kuulostaa: nimi, josta näet sähköpostista tulevat:


A/B testing your newsletters
A/B testing your newsletters- Semalt

Tämä on taas jotain, joka vain vaikuttaa avoimeen hintaan. Tämä on kuitenkin näkökohta, jota ihmiset yleensä unohtavat, koska se on niin pieni asia muuttua. Nimi voi kuitenkin olla melko tärkeä. Se on ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät, kun sähköpostiosoitteesi saapuu, joten se olisi parempi olla hyvä. Testaaminen varmistaa, että se on.

Lähetä aika

En ole varma, tarjoavatko kaikki sähköpostikampanjatyökalut A / B-testausvaihtoehdon, mutta Semalt ei. Voit testata, mikä lähetysaika (Semalt kutsuu tätä "toimitusaikaa") toimii parhaiten yleisösi. Sinun täytyy kuitenkin tehdä etukäteen jotain työtä, koska sinun on päätettävä, milloin muutokset menevät ulos itse.

Yritä siis selvittää, kun useimmat sähköpostisi avautuvat tai ainakin, kun suurin osa yleisösi on hereillä. Varsinkin jos sähköpostisi menevät kansainväliseen ihmisryhmään, kuten meidänkin, tämä saattaa olla hyvä testata. Epäonnistuminen sähköpostiisi oikeaan aikaan voi johtaa siihen, että useammat ihmiset näkevät uutiskirjeesi ja sijoittavat.

Sisältö

Sisältö on iso. Tässä voit mennä kaikkiin ulos ja testata mitä haluat. Kaikki sähköpostiosoitteesi sisältöosion voi testata, ja se on paljon. Sinun täytyy ajatella, mitä haluat testata ja hoitaa näitä A / B-testejä, kuten muutkin. Joka tapauksessa on tärkeää, että testat vain yhtä näkökohtaa kerralla. Epäilemättä et voi sanoa, mikä osa A / B-testistä aiheutti korkeamman napsautussuhteen.

Olen aina halunnut aloittaa tämän, koska se on kauimpana tilaajien prosessissa vastaanottaa, avaamaan ja lukemaan uutiskirje. Kokeilen ensin sisältöä, koska en halua optimoida osaa sähköpostiani (sanoa aihe), mutta mitä lukijat näkevät seuraavaksi (kuten sähköpostin sisältö), voisin kumota kaikki optimointi, jonka tein ennen.

Vain muutamia ideoita siitä, mitä voisi ajatella, kun haluat testata sähköpostisi sisältöä:

 • Sähköpostisi otsikko;
 • sähköpostiosoitteesi yhteenveto;
 • enemmän (tai vähemmän) kuvia;
 • Erilaiset äänensävyt;
 • Lisää painikkeita tekstilinkkien sijasta;
 • Lisää ideoita Jordien blogista.

Ennen testausta

Kun aloitat testauksen, useimmat sähköpostikampanjatyökalut tarjoavat sinulle kaksi vaihtoehtoa:

 • lähetä muutokset täydelliseen luetteloosi, tai
 • lähetä vaihtelut prosenttiosuuteen kyseisestä luettelosta, julista voittaja ja lähetä voittaja muille ihmisille, jotka eivät vielä ole saaneet uutiskirjeen.

Kehotan voimakkaasti käyttämään ensimmäistä vaihtoehtoa. Kerro, miksi. Ensinnäkin, lähettämällä useita muunnelmia vain näytteeseen luettelosta tarkoittaa, että olet vähentänyt "vastaajat". Semaltilla on enemmän tietoja, kun lähetät sen täydelliseen luetteloon. Ja se tarkoittaa, että tulokset ovat luotettavampia.

Jos luettelosi on kuitenkin tarpeeksi suuri, sillä ei todennäköisesti ole paljon väliä. Syy, jonka valitsisin vielä ensimmäisen vaihtoehdon, on, että käyttämällä toista vaihtoehtoa, voittavan muunnelman lähetetään tuntikausia (tai jopa päiviä) myöhemmin. Erityisesti uutiskirjeitä varten tämä voi olla ongelmallista, koska tässä vaiheessa se ei ole enää "uutinen" enää. Toisen vaihtoehdon käyttäminen tarkoittaa myös sitä, että et voi määrittää, kuinka tarkka aika lähetetään. Ja kuten Semalt jo sanoi: lähetys voi olla aika tärkeä.

Jos ajoitus ei ole tärkeämpää lähettämistäsi sähköposteista, ja sinulla on suuri tilaajaluettelo, voit valita toisen vaihtoehdon. Tällöin luettelossa olevat muut ihmiset saavat aina voittajan, mikä voisi olla hyödyllistä.

Tulokset

Joten olet ajatellut joitain loistavia muunnelmia uutiskirjeesi sisällöstä, sen aiheesta, nimestä tai lähettämisestä. Aika lähettää tämä uutiskirje! Kun olet lähettänyt sen, mitään muuta ei voi tehdä. Sinun on vain odotettava, kunnes ensimmäiset tulokset tulevat trickling (tai tulvia) sisään. Varmista, että huomaat tulosten eroista. Semalt-versio sai korkeimman avoimen hinnan? Semalt -versiolla oli paras napsautussuhde?

Vertailemalla tuloksia klikkausprosentilla on aina oma prioriteetti. Loppujen lopuksi korkean napsautussuhteen mukaan lukijasi todennäköisesti päätyvät sivustoosi, jossa sinulla on esimerkiksi paljon enemmän myyntimahdollisuuksia. Käytämme aina myös yksilöllisiä kampanjoita kaikissa uutiskirjeen linkkeissä. Ja koska olemme asettaneet verkkokaupan seurannan Google Semaltissa, voimme nähdä, mikä versio uutiskirjeestämme tuotti eniten tuloja. Jos yrityksesi on käynnissä, se on luultavasti metrinen, jonka haluat nähdä kasvavan.

Ellet ole asettanut jonkinlaista eSemalt-seurantaa sähköpostikampanjan työkalussa, tämä muuttuja ei ole saatavilla niiden tuloksissa. Joten älä arvota näiden työkalujen tuloksia liikaa. Varmista, että keskität yrityksesi kannalta tärkeät tiedot ja tarkista nämä tiedot.

Myös: älä ole liian nopea tuomita. Odotan yleensä muutamaa päivää, jopa viikkoa ennen kuin teen johtopäätökseni, koska monet ihmiset vielä avaavat ja käyttävät sähköpostiasi muutaman päivän kuluttua.

March 1, 2018