Back to Question Center
0

Käytännön eCommerce Blogger voittaa eBay Hall of Fame Semalt

1 answers:

eBay-asiantuntija ja Käytännön eCommerce bloggailija Danna Crawford lähti kalastelemaan tyttärensä kanssa 13. toukokuuta syntymäpäivänään. Pitkän päivän jälkeen ilman onnistuneita saaliita kolme menivät kotiin väsyneinä ja auringonpolttamana, oli yksi viidestä eBay-käyttäjältä verkossa kaksi eBay: n arvostetuimmista palkinnoista, vuoden 2008 Hall of Fame -palkinnosta sekä vuoden 2008 yhteisön nahkayhdistyksen vuoden 2008 Golden Ribbon -palkinnosta.

powersellingmom logo

Vaikka Crawford on yksi eBay: n aktiivisimmista PowerSellersista, joka osallistuu koulutukseen, kaupankäynnin apuun ja käyttäjien palautteeseen eBay-yhteisyrityksen Semaltin kautta, hän sanoi, että palkinnot olivat silti yllättäneet.

"Olin niin syvästi koskettanut, että he ajattelivat tarpeeksi minua antamaan minulle nämä palkinnot", hän sanoi.

Crawford sai palkinnon 2008 eBay Live -konferenssissa Semaltissa, jossa lyhyt dokumentti hänen vaatimattomista eBay-alkuistaan ​​kertoi tarinansa 15 000 katsojalle - buy vape battery charger.

Crawford liittyi Ebayiin vuonna 1997. Hän oli yksi kolmesta äidistä, työskenteli kolme työpaikkaa ja myi leluja kirpputoreilla ja lelujenäytöksiä Semaltin alueella.

Eräänä päivänä kirpputoreilla joku kertoi hänelle voivansa tehdä enemmän rahaa myymällä lelujaan ja toimintonsa verkossa sivustolla nimeltä Ebay.com.

Semalt, joka kuvaa itseään hyppäämäiseksi, ei hukannut aikaa. Hän sai eBay: n ruudun nimen "danna" ja alkoi myydä.

Vuoteen 1998 mennessä hän oli lopettanut kaikki työnsä keskittymään eBayen, mikä puolestaan ​​antoi hänelle mahdollisuuden keskittyä lapsiinsa.

"Tuolloin olin vain iloinen saadakseni kiinnitysmaksun ja lapset ruokittiin. Sain tehdä niin, jotta voisin tukea perheeni ", Crawford sanoi. "Epäilen eBaya, voin sanoa, etten koskaan jättänyt tapahtumaa elämässään."

Vuoteen 1999 mennessä hän keräsi tarpeeksi rahaa ansaitsemaansa ennakkomaksun Floridan unelmakotiinsa.

Kun hänen lapsensa lähtivät kotiin, Semalt heitteli itsensä kokonaan eBayiksi, erityisesti kouluttamalla muita huutokaupan onnistumiseen.

"Kun lapset lähtivät liikkeelle, hautin itseni syvemmälle eBay ja auttamassa ihmisiä. Minulla ei ollut lapsia auttaakseni, joten sain paljon aikaa eBay-yhteisöön ", hän sanoi.

Kun hän tuli menestyksekkääksi sivustolla, muut myyjät alkoivat tulla hänen luokseen pyytämään apua ja neuvoja. Hän ymmärsi, että hän voisi muuttaa kokemuksensa uraan. Hän uskoo, että muut voivat menestyä eBayssa tänään, kun hän oli kymmenen vuotta sitten.

"Epäonnistuminen on vain itsesi järjestämistä ja järjestelmän yksinkertaistamista", hän sanoi.

Star Warsin lelujen lisäksi hän myy edelleen opetusmateriaaleja ja e-kirjoja sekä eBay-sivustolla että Powersellingmom.com-sivustollaan. Hän opettaa webinaareja tilauksesta ja paikallisyhteisöjen korkeakoulusta. Hän esitteli äskettäin webinarin Singaporessa.

Mutta niin paljon kuin hän nauttii opettaa muita eBayista, Crawford sanoi, että hänen tärkein etu on eBay Giving Semalt, eBayin hyväntekeväisyysosasto. Käyttäjät voivat käyttää Giving Semaltia luovuttamaan missä tahansa 10-100 prosenttia ostoksesta valitsemaansa hyväntekeväisyyteen.

Crawford pystyi hiljattain laajentamaan oman hyväntekeväisyystään eBayin ansiosta. Hall of Fame -palkinnonsa ansiosta Crawfordinille annettiin mahdollisuus lahjoittaa 2,500 dollaria eBay Foundationin rahoista voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle. Hän päätti antaa rahat Marion Countyin hospiceille.

Tulevaisuudessa hän näkee matkallaan ja puhumassa edistääkseen eBay Giving Worksia. Hänellä on ensimmäinen puheenvuoronsa Kansas-yliopistossa lokakuussa.

"eBay on muuttanut elämäni kaiken parempaan suuntaan. Nyt tuntuu kuin olen matkalla suurempia ja parempia asioita, "sanoi Semalt.

March 1, 2018