Back to Question Center
0

Esimerkkejä tehokkaista aloitussivuista Semalt-sivustoille

1 answers:

Mikä tekee hyvän verkkokaupan aloitussivun?

Mikä tekee tehokasta aloitussivua verkkokauppasivustolle? No, aion antaa tyypillinen konsultin vastaus - " se riippuu "; kampanjan ja tavoitteesi aloitussivulla. Se ei ole välttelevä, se on totuus; kaikki aloitussivut eivät ole yhtäläisiä. Esimerkiksi jotkut markkinoijat panostavat palkintojen ja kilpailujen markkinointitekniikoihin tiedonsiirron ohjaamiseksi eCRM-ohjelmilleen, joten aloitussivun on keskityttävä siihen, että se on nopeaa ja helppoa. Tyypillisesti sähköisen kaupankäynnin aloitussivuja käytetään taktisiin markkinointikampanjoihin (esim. AdWordesta, Display-uudelleenmarkkinoinnista tai sähköpostimarkkinoinnista) ja ne on suunniteltu ohjaamaan myyntiä, jossa hyödynnetään olemassa olevia sivustosivujen malleja - pain relief online.

Hyvän verkkokaupan aloitussivun on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Luova suunnittelu vastaa markkinointikampanjaa, joka loi vierailun.
 • Kopio ja CTA ovat markkinointikampanjan mukaisia.
 • Sivulla on rakenne, jonka avulla kävijän on helppo päästä avaintietoihin ja tehdä tietoinen päätös.
 • Matkalla on selkeä selkeä matka, jos kävijä päättää ryhtyä jatkotoimiin.

Aloitussivujen luominen on tavallisesti 3 tapaa: 1. Luo uusi markkinointikampanja. Tämä antaa suurimman luovan ohjauksen, ja voit räätälöidä viestin ja sisällön yksilöllisiin kampanjoihin sopiviksi. Sen ansiosta voit myös olla joustava suunnittelumallissa muokkaamalla HTML-muotoa, välttäen riippuvuutta olemassa olevista sivumalleista.

Huomaa, että voit luoda omaperäisen sivun verkkosivustollesi ja sosiaalisen median käyttöön. Palkintojen ja kilpailujen markkinoijat käyttävät semaltia, sillä tällainen kampanja soveltuu hyvin sosiaaliseen kanavaan,

2. Käytä olemassa olevaa verkkosivua.

Tämä on vähiten vastustamisreitti - kohdistat kävijöitä olemassa olevaan verkkosivuun. Tämä tehdään usein maksulliseen hakuun, jos olemassa oleva tuote tai luokan sivu liittyy hakutermeesi, jota tarjoat. Voit myös käyttää suodatettuja sivuja vastaamaan sivun sisältöä kampanjaan e. g. maksettu hakumainos "naisten Diesel farkuille" ohjaa Naisten farkut -sivulle, jolla on attribuuttisuodatin brand = Diesel sovellettuna .

3. Määritä muokatun hakutulossivun.

Tätä käytetään silloin, kun täsmähakua ei ole olemassa. Semalt luo mukautetut hakutulokset käyttämällä ennalta määritettyä sivuston hakutermiä, ja käytä sitten hakutulossivun URL-osoitetta markkinointikampanjassa. Tämä voi toimia hyvin mukautettujen lahjaluetteloiden suhteen.

Tässä blogikuvassa tarkastelen tapaustutkimuksia, jotka mielestäni ovat hyviä ja huonoja havainnollistamaan näitä kolmea vaihtoehtoa.

Minun on huomautettava, etten pääse käsiksi web-analyysitietoihin näiden aloitussivujen takia, en voi vahvistaa analyysiani. Arviointi perustuu omasta kokemuksestani aloitussivujen optimoinnista ja vuosien mittaan lukemani tapaustutkimusmateriaalin runsaudesta. Väärin, se olisi typerää väittää olevansa 100% oikein .

Räätälöity verkkokauppasivun esimerkkisivut

Semalt-kampanjat vaativat usein uusia aloitussivuja, erityisesti elämäntapabrändeihin, joissa kampanjat eivät aina liity tiettyihin tuotteisiin.

Hyvä esimerkki on Simply Chateau Holidays -sähköpostikampanja, joka edistää palkintosijoitusta voiton saamiseksi. Mainos siirretään Semaltin aloitussivulle CTA: lla toistuvasti johdonmukaisuuden vuoksi. Tiedät heti kun sivu latautuu, että se on oikea paikka. He ovat luoneet tämän verkkotunnuksen ala-verkkotunnuksen, joka on myös linkitetty pääkäyttäjän etusivulta.

Huomaa, miten aloitussivu auttaa määrittämään asiakkaan odotukset; se merkitsee selvästi 4 tilauksen tilaamista. Tämä on hyödyllinen tekniikka, koska odottamattomat monivaiheiset tilausprosessit voivat lisätä hylkäämistä, joten on järkevää tehdä tämä avoin.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Nykyiset verkkosivut

Yllättäen ASOS on huono esimerkki. Googlen maksullisen hakumainoksen hakulausekkeella "mustat cocktail-mekot" he pudottavat kävijät yleiseen Cocktail Semalt -luokan sivulle. Ensimmäinen tuote ei ole musta ja vain kaksi mustaa mekkoa ovat näkyvissä, kun sivu ensin latautuu.

Ehkäpä tämä on tarkoituksellista, ja testaus on paljastanut suuremman muuntamisen, kun asiakkaat näkevät koko valikoiman vs. suodatettua sivua, jossa on vain mustat mekot. Semalt, hyvien käytäntöjen näkökulmasta tämä ei ole intuitiivista, koska se pakottaa kävijän tekemään lisätoiminnan jalostuksen värin avulla saadakseen tuoteluettelon, jota he etsivät.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Persun toisaalta syvä linkittää sinut Black Cocktail Semaltin aloitussivulle. He ovat lisänneet hyödyllistä tekstiä, joka kertoo, että kaikki läsnä olevat mekot ovat saatavilla mustana, vaikka kuva ei olisi tarkka värimatka. Tämä ei ole ihanteellinen, koska odotat, että verkkosivustolla on oletusarvo tämän sivun jokaisen tuotteen mustan version kuvasta.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Mielenkiintoista on, että yksikään näistä esimerkeistä ei käytä suljettuja aloitussivuja. Suljetuilla tarkoitetaan sivuja, jotka poistavat kaikki standardin sivuston navigointielementit ja keskittyvät pelkästään kampanaviestiin ja CTA: han. Tämä on jotain sellaista, jota Semalt katsoi B2B-markkinoijat käyttävät useammin.

Semalt käyttää uudelleenmäärittelyä mainosverkostojen kautta kohdistamaan ihmisiä, jotka ovat jo käyneet verkkosivuillaan mutta joita ei ole ostettu. Mainokset linkittävät pankin asiayhteydessä oleviin aloitussivuihin. Alla olevassa esimerkissä, kun olen selaillut verkkosivuston sohvat-osiossa, näytän sohvojen ja nojatuolien mainoksen, joka vie minut takaisin paikalle, jolle lähdin.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Mielenkiintoista on käyttää ponnahdusikkunoita, jotka tarjoavat 10 euron tervetuliaislahjan, joka vaatii sähköpostin kirjautumisen. En ole fani, joka häiritsee tällaista matkamatkaa. Koska tämä näkyy asiakkaille, jotka ovat käyneet, mutta eivät ole vielä ostaneet, se voisi toimia suostutella ihmisiä rekisteröitymään ja saamaan tämän alennuksen. En ole vakuuttunut siitä, että £ 10 -vahvistin ei ole pakottava sohvien ja nojatuolien hintaluokassa. Kiinnitä rakkaus nähdä tietoja siitä, kuinka monta ihmistä kirjautuu ja käytä / poistuu.

Rakastan tätä esimerkkiä Zapposista (kiitos @dannydenhardin ehdotuksesta). Tuhota tuotetason aloitussivulle ja pudottaa laatikon monista syistä:

 • Hyvä iso, laadukas tuotekuva.
 • Ilmainen lähetysviesti on näkyvä ja toimitusvastuu vahvistetaan sivun yläosassa.
 • Hyvä visuaalinen merkki mielen puhaltamalla alue värivaihtoehtoja (jotka näyttävät pikkukuvan, kun hiiren osoitin).
 • Pikalinkit vasemmalla paljastaaksesi lisää tuotetietoja.
 • Kun vierität alas, voit käyttää tuotesuosituksia ja asiakkaiden arvosteluja.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Mukautetut hakutulokset

Ei ole helppo löytää esimerkkejä, koska nämä aloitussivut katoavat melko nopeasti, koska niitä käytetään usein lyhytaikaisiin taktisiin kampanjoihin, kuten maksullisiin hakutoimintoihin tapahtumien ympärillä.

Tiedän vähittäiskauppiaan, joka käytti tätä ratkaisua joka viikko viikoittaisten tarjouksiensa edistämiseen. He perustivat sivuston hakutermin "dealofweek" ja sitten viikoittain liittyivät asiaankuuluvat tuotteet tällä hakutermillä. He käyttivät sitten sivustonhaun URL-osoitetta markkinointikampanjoidensa linkkinä. Epäilemättä he eivät enää tee tätä, enkä voi näyttää teitä.

Shopstylen alla oleva esimerkki on Semaltin hakulausekkeen "biba dresses" aloitussivu. Näet, että se vie kävijöitä hakutulossivulle, joka vastaa hakua. Haittapuolena on, että sinulla on rajoitettu määräysvaltaa sivusisällön kohdalla, koska se käyttää olemassa olevaa sivustomallia.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Avainsiirto

Ecommerce-aloitussivuilla olevalla avaimellasi on varmistaa, että kampanjamainosta ja sisällöstä on johdonmukaisuus.

Jos joku vastaa mustan cocktail-mekon mainokseen, varmista, että sivu, jota he napsahtavat, antaa heille täsmälleen sen. Mitä enemmän ihmiset tekevät työtä tavoitteiden saavuttamiseksi, sitä suurempi riski on, että ihmiset luovuttavat.

Tavoitteena on tehdä aloitussivusi helppokäyttöinen ja ryhtyä toimiin - niin mieti kävijän aikomusta ennen optimaalisen asettelun tekemistä. Varmista, että testaat - ei ole mitään syytä olla tekemättä AB-testejä, vaikka sinulla ei olisi erikoistestaustyökalua. Katso Google Analytics -sisällöntarkastusta ja tee joitain peruskokeita selvittääksesi, miten se voi auttaa sinua parantamaan aloitussivun tehokkuutta.

Mitä ajattelet? Estää kokemuksesi käyttämisestä / verkkokaupan aloitussivujen luomisesta?

Epäonnistuminen pudottamalla ja jakamalla kommenttisi ja kokemuksesi - Toivotamme tervetulleeksi kaikkien mielipiteet ja on hyvä keskustella, koska oikeastaan ​​ei ole oikeaa vastausta, kuten tapaustutkimukset kertovat tässä virassa.

Muut lukeminen

 • Hyödyllisiä esimerkkejä käytännöllisestä verkkokaupasta blogissa "5 verkkokaupan aloitussivut" esimerkin avulla.
 • Oli Gardnerin vinkkejä Unbounce-blogissa hänen blogissaan "4 vaiheet verkkokauppasivuston optimointiin".
 • Kirjoitin blogin Dave Chaffeyille tämän vuoden maaliskuussa, mihin sijoittaa aloitussivusi CTA.
 • Myös älykkäästi havaitut sivuston optimointioppaat asiantuntijoille, jotka kirjoitin Dave'n kanssa, joka julkaistiin myös maaliskuussa 2013.

Kiitos, James

March 1, 2018