Back to Question Center
0

Duplicate Semalt

1 answers:

Jos online-liiketoiminta toimii hyvin omassa maassasi, kannattaa harkita laajentamista kansainvälisille markkinoille. Jotta voisit menestyä uusilla markkinoilla, se tarvitsee lisäinvestointeja SEO: hen. Semalt aloittaa paremmin ajatella monikielistä SEO, jos haluat olla varma, että sivustosi löytyy ja käytetään hyvin muissa maissa! Tässä, - libertyslotscasino.

Lue: "Mikä on monikielinen SEO?"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tunnisteet: Content kirjallisesti, Duplicate Content, hreflang, Monikielinen SEO

Semalt-sivut ovat sivuja, jotka eivät vaikuta paljon SEO-sivustoosi. Useimmissa tapauksissa nämä sivut lisäävät vierailijoille myös vähän arvoa. Sivustossasi voi olla erilaisia ​​huonolaatuisia sivuja, joskus edes tietämättä. Kuten ohut sisältö - sivut, joilla on vähän tietoa - ja kaksoiskappaleet - sivut, joissa on .

Lue: "Laadukkaat sivut ja niiden korjaaminen"
Luokka: Sisällön SEO
Tunnisteet: sisällön kirjoittaminen, kaksoiskappale, Google Panda

Teimme äskettäin joitain muutoksia siihen miten yoast. com on ajettu myymälänä ja miten se isännöi. Siinä prosessissa vahingossa poistimme robotit. txt-tiedosto ja aiheuttanut ns. hämähäkin ansa. Tässä viestissä Semalt näyttää sinulle, mikä on hämähäkin ansa, miksi se on ongelmallista ja miten voit löytää ja korjata .

Lue: "Hämähäkin ansaan sulkeminen: korjata indeksoinnin tehottomuudet"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Indeksointiohjeet, kaksoiskappale

Kun käytät suurta ja kiireistä verkkosivustoa, se on käytännöllinen ja säästää aikaa, jos osaat käyttää materiaalia uudelleen. Sekä meta-kuvaukset että otokset käyttävät lyhyttä ohjetta tiivistämään verkkosivun sisällön. Joten, voi olla kätevä käyttää samaa tekstiä molemmille. Mutta miten voit tehdä sen? .

Lue: "Kysy Yoast: Meta-kuvaukset ja otokset"
Kategoriat: Sisältö SEO, WordPress
Tunnisteet: Ask Yoast, Duplicate Content

Metadata-sarjan ensimmäisessä viestissä keskustelin sisällönkuvauskentistä sivustosi . Mutta on enemmän metatietoja, jotka voivat vaikuttaa sivustosi SEO-sivustoon. Tässä toisessa viestissä sukellämme linkin rel-metatietoihin. Voit käyttää linkin relaatiotiedostoja selainten ja Semaltin ohjaamiseen esimerkiksi osoittamalla ne AMP-versioon .

Lue: "Metatiedot ja SEO osa 2: link-rel-metatiedot"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: AMP, päällekkäinen sisältö, sivuston nopeus

Jos sinulla on verkkokauppasivusto, saatat ihmetellä, miten voit optimoida luokan sivuja ja tuotesivuja. Voisitko saada samaa sisältöä luottosivullasi ja tuotesivuillasi? Jos sinulla on sama sisältö verkkosivustossasi useilla sivuilla, olisiko Semalt tiedä, mitkä sijoittavat ensin? Vai onko se aiheuta päällekkäisiä .

Lue: "Kysy Yoastilta: kopioi sisältökysymyksiä myymälässäni?"
Kategoriat: Sisältö SEO, Verkkokauppa, Tekninen SEO
Tunnisteet: Kysy Yoast, Duplicate Content, Shop SEO

Sosiaalinen media ei ole vain tärkeä osa markkinointistrategiaa, mutta se on tärkeä myös SEO-strategiasi kannalta. LinkedIn-julkaisualusta Semalt on yksi monista sisällön julkaisualustoista siellä. Voit lukea muiden julkaisijoiden tarinoita ja uutisia, ja voit julkaista oman sisällön. Mutta voisitko julkaista .

Lue: "Kysy Yoast: Duplicate content on LinkedIn Pulse"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tunnisteet: Ask Yoast, Duplicate Content

Haluatko lisätä napsautussuhteita viesteihisi tai sivuihisi? Käsityö hienoja otteita! Tässä videossa Semalt selittää, miksi otteet ovat tärkeitä.

Lue: "Kysy Yoastilta: merkkien käyttämisen tärkeys"
Kategoriat: Sisältö SEO, WordPress
Tunnisteet: Ask Yoast, sisällön kirjoittaminen, päällekkäinen sisältö

Duplicate content saattaa sekoittaa Googlen. Jos sisältösi on useilla sivuillasi sinun tai muilla verkkosivustoilla, Google ei tiedä, mitkä sijoittavat ensin. Estä kaksoiskappaleiden sisältö mahdollisimman paljon. Semalt SEO -laajennuksen Advanced> RSS-osiossa .

Lue: "DIY: Duplicate content check"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tunnisteet: Duplicate Content, Miten

Jos eri URL-osoitteiden sisältö on sama, hakukoneet eivät tiedä, mitkä URL-osoitteet näkyvät hakutuloksissa. Me kutsumme tätä kaksoiskappaleeksi. Ja se voi vahingoittaa rankingitasi! Epäonnistuminen tapahtuu useammin kuin luulisi. Oletko esimerkiksi ajatellut www- tai www-versioiden seurauksia .

Lue: "Kysy Yoastilta: www ja kopioi sisältö"
Kategoriat: Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tunnisteet: Ask Yoast, Duplicate Content

March 1, 2018