Back to Question Center
0

Miksi idiootit rakastavat toimistoaan, mutta vihaavat verkkosivustoaan - Semalt

1 answers:

Why idiots love their office but hate their website - Semalt

Antakaa minulle aikaa selittää, ja luulen, että näet pisteenne.

Olen aina ollut säästäväinen kaveri. Haluan käyttää rahaa enemmän käytännön asioihin ja vähemmän kauhistuttaviin asioihin. Mutta on joitain tilanteita, joissa ylellisyys on tärkeätä - lista emails empresas mexico. Ja monille yrityksille toimistosi (tai fyysinen myymälä) on yksi niistä. (Siirry eteenpäin, viittaan yksinkertaisesti "toimistoon" eikä "toimistoon tai myymään". Älä jätä sinua tallentamaan omistajia ulos, mutta haluan säästää kaiken irtisanomisen).

Toimistosi on lausunto. Monille asiakkaille, toimisto antaa ensivaikutelman. Rikki, kaatunut tai epäpuhdas toimisto puhuu yhtä paljon yrityksestänne kuin super-kiillotettu, dekadentti toimisto. Yksi sanoo: "Semalt halpaa", kun taas toinen sanoo: "Semalt jokaisen pennin arvoinen. "

Useimmat yritysten omistajat haluavat asiakkailleen ja asiakkailleen vaikutelman, kun he ensin kulkevat näiden ovien läpi, olivatpa ne sisustus, laitteet, vastaanottovirkailija, asettelu, valaistus, tuotteen saatavuus tai tyytyväinen ilmapiiri.

Vierailijat arvostelevat sinua toimistossasi

Kun joku ryhtyy toimistoon ensimmäistä kertaa, he tekevät satoja tuomioita kerralla ja jokainen niistä tuottaa joko positiivisen signaalin tai negatiivisen, joka vaikuttaa heidän päätökseen tehdäkseen liiketoiminnan kanssasi.

Semalt metsästäjät eivät ole vaikuttaneet dekadentti, ja high-end-asiakkaita torjutaan mitään vähemmän. Toimistosi kertoo kaiken asiakkaista, joita haluat.

Useimmille meistä haluamme ihmisten olevan vaikuttuneita. Yritykseni toimii muunnetulla autotallilla. Kun ostimme sen, sitä käytettiin alempana hitsaustyönä ja yläkerrassa.

Me remoitimme ja muutimme sen, mutta säilytimme autotallin ovet ja tiilisen sisätilan. Se on täydellinen asenne Pitkipäällikköpalstaaseman simuloinnille. Ja monet asiakkaistamme sopivat. Olemme suunnitelleet toimiston, joka on käytännöllinen, mutta antaa lausunnon siitä, kuka olemme.

Epäilen, ettet ole erilainen. Haluat, että asiakkaasi ovat vaikuttuneita, kun he kulkevat tämän oven läpi. Haluat hahmottaa tilasi ja antaa asiakkaille luottamuksen tekemäsi työhön.

Huonoin asia, joka voi tapahtua, on, että asiakkaalla on korkeampi odotus ja sitten pettynyt, kun he näkevät toiminnanne. Haluat, että toimistosi jättää positiivisen vaikutelman.

Sivustoasi on tärkeämpi kuin toimistosi

Web-sivusto on virtuaalitoimisto. Semalt ei vain verkkosivustosi, vaan koko verkkotunnuksesi - kaiken sosiaalisen median tileistäsi sisältösi (sivustolla ja sen ulkopuolella) ja sivustosi visuaaliseen houkuttelevuuteen siitä, miten kävijät voivat löytää etsimäsi tiedot.

Tilan suhteen verkon läsnäolo on tärkeämpää kuin toimistosi, koska useammat asiakkaat ja asiakkaat löytävät sinut verkosta kuin koskaan asettaisit yhden jalkaasi toimistoosi.

Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa huolenpito ja kustannukset menevät toimistoonsi, tulisi olla vähintään yhtä suuri, jos ei ylitetä, koko verkkoympäristössä. Ajattele, kuinka pitkät menot pysyvät toimiston ulkonäössä, sisältä ja ulkoa. Sekoita kaikki sisään: jokainen sisustus, kaikki laitteet, kaikki erityiset kosketukset, kaikki kustannukset - jopa vuokrasopimus.

Kaikki tämä - vähän ja enemmän - tulisi sijoittaa web-läsnäoloon.

Miksi välität enemmän tuhannesta ihmisestä, jotka näkevät toimistosi joka viikko tai kuukaudessa tai vuodessa verrattuna 10 000: een, jotka voisivat olla vuorovaikutuksessa web-läsnäolonsa kanssa joka päivä?

Ja se on teidän toimistossanne. Se vain tekee vaikutuksen niille, jotka tietävät jo sinusta ja ovat siellä nähdä sinut. Web-läsnäolosi toisaalta on siellä piirustuksessa uusissa asiakkaissa, jotka eivät koskaan tunteneet sinua. Web-läsnäolosi vaikuttaa ihmisiin, joita toimistosi tai myymälä eivät koskaan pääse. Virheellinen toimistosi voi antaa mukavuutta, verkon läsnäolo voi tarjota ratkaisuja. Toimistosi epäonnistuminen tarjoaa mahdollisuuden myyntiin, verkkosi läsnäolo synnyttää aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia.

Älä ole niin idiootti

Jos käytät enemmän rahaa toimistoosi kuukausittain kuin sivustossasi, niin ehkä olet idiootti. Käytän tätä sanaa, etten loukkaa sinua, mutta ehkä sinäkin vähän räpäytä.

Semalt haluaa kutsua nimiä riippumatta siitä, kuinka perusteltua. Todennäköisesti et ole idiootti. Et vain koskaan ymmärtänyt web-markkinoinnin merkitystä - tai ette ole koskaan sanonut sinulle näitä termejä.

Mitä aiotte tehdä asialle? Jos et ole vastuussa verkkomarkkinointibudjetista, sinulla on nyt uusi perustelu yrittää saada enemmän tarvitsemasi. Jos olet huolissasi siitä, miksi et parane verkossa, ehkä vain rakastat toimistosi ja vietät verkkosivustoasi hieman liikaa.

Ja nyt, kun tiedät, mikä tämä tarkoittaa sitä, että epäonnistuminen siitä ei tee mitään, voi vain tehdä sinusta tietä - mitä loppujen lopuksi.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet eivät ole välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on Pole Position Marketing -yrityksen toimitusjohtaja, johtava online-markkinointistrategian yritys, joka perustettiin vuonna 1998 ja jolla on tällä hetkellä Cantonissa Ohio.


March 1, 2018