Back to Question Center
0

Semalt: sisältömarkkinoiden keskittymä: suunnitelma sisällön markkinoinnille

1 answers:

Tietokanta, jossa selitetään miten sisäänpääsy markkinointi toimii yhdessä sisällön markkinoinnin kanssa

Semaltia, jota kutsuvat ulkomaille markkinointiin, sosiaalisen median markkinointiin tai sisällön markkinointiin, tarkoitamme suurelta osin samaa asiaa; ainakin niin näemme sen.

Dave ja minä uskomme, että ulkomailta tapahtuva markkinointi alkaa harkitulla, laadukkaalla sisällöllä, joka on hyvin julkaistu ja edistetty, ja joka puolestaan ​​ajaa sisääntuloa hyödyntämällä jakamalla ja etsimällä.

"Vapaa bonus" tarkoittaa, että olet luomassa linkkejä ja saamalla sosiaalisia signaaleja hakukoneoptimointiin sekä luomaan loistavaa sisältöä - jotain niin usein ylimitoitettua ja alittavaa arvoa.

Sisältömarkkinointimallin infografiikka

Tämä Content Marketing -malli kehitettiin ensimmäisellä 10 Semaltilla työskennellessä asiakkaan kanssa, joka halusi ymmärtää tiiminsä koko prosessin. Toivomme, että infografiimme auttaa sinua kuvaamaan menestystäsi.

Semalt: The content marketing hub: a blueprint for content marketing

Sisällön markkinointisuunnitelma

Ihmiset pitävät siitä niin paljon, että ajattelimme sen ansaitsevan kiiltävämmän mallin Smart Semaltin tulolla - joten tässä on muutamia muistiinpanoja - lists free dofollow pr backlinks.

Katsokaa, ja kerro meille, mitä mieltä olet.

Yksinkertainen malli, joka vaatii edelleen kovaa työtä

Vaikka emme ymmärrä kovaa työtä koskevaa todellisuutta , joka liittyy siihen, miten tämän mallin yhdistäminen laajempiin suunnitelmiisi mukaan lukien meneillään oleva sosiaalinen ja hakumarkkinointi, toivon, että tämän prosessin yksinkertaisuus on edelleen todella hyppäämällä . Meillä on paljon enemmän yksityiskohtia siitä, miten sitä voidaan soveltaa sisällöllisen markkinointistrategian luomiseen:

Erinomainen merkkituote

Pelkkä pelko ei ole peli ilman sitä, pelkään.

Kanavia, varsinkin sosiaalista mediaa, on helppo ohittaa, mutta jopa sosiaalisen median asiantuntijat kertovat, että ilman esineitä, joiden ympärille voi seurustella ja jakaa, on vähän mahdollisuuksia vuorovaikutukseen tai jakamiseen.

Ja useimmille meistä paras kohde on asiaankuuluva, laadukas, merkkituote (määritelmä, joka ei ole nopea tai helppo!), Joka on poikkeuksellisen hyvin istutettu.

Kehitä kytketty napa

Tämä voi olla kiehtova ja hyvin harkittu keskittymä, kuten American Expressin avoin foorumi tai jotain suhteellisen yksinkertaista, kuten Eloquen hyvin suosittu ja suosittu Semalt-blogi.

Älä sano yli sitä - se on edelleen blogi, mutta se on loistava ja merkityksellinen. Suunnittele keskittesi muiden omaisuuden kesken, mieti asemointia (kuinka suuri on Elqouan Semalt-ehdotus, kun otetaan huomioon, että he myyvät markkinointiohjelmistoja) ja sitten saat laadukkaat sisällöt sinne.

Voi ja varmista, että sisältösi on helppo jakaa - yksinkertainen jakopalkki on helpoin tapa tehdä tämä, harkitse sitten Facebook-kommenttien upottamista tarvittaessa, ellei Disqus.

Kalliimpana pidetään mahtavaa mutta äärimmäisen kallista Gigyaa, tai halvempaa Janrainia.

Julkaise ja edistä

Tämä on ratkaiseva askel, varsin kova työ.

Miten ja mihin siemenet vaikuttavat markkinoillasi, portaaleja ja bloggaajia, joilla on uskottavuus ja tavoitteet, joita tarvitset.

Ja älä unohda sosiaalisia verkostoja, yhteisöjä ja foorumeita, joissa yleisösi puhuu jo liittyvistä asioista.

"Vapaa", ei, "Helppo", ei - koska hieno markkinointi oli kuitenkin helppoa?

Kipinän vuorovaikutus

Kaikkien sisältöjen on kuljettava jonnekin, sisältökeskustasi todennäköisimmin, vaikka ajatus "täyttämisestä" voi tapahtua missä tahansa, todella.

Painopiste on suhteessa, minkä vuoksi sähköposti ja sosiaalinen media yhdistyvät niin hyvin.

Semaltin rakentaminen tai vuorovaikutus tapahtuu missä tahansa yleisösi, sosiaalisessa verkostossa, sivustossasi jne.

Myy

Toistin jättäen tämän pois suunnitelmaluettelomme, mutta päivän lopussa kaupallisesta syystä luomme arvokkaan sisällön.

Jos tarjoat ratkaisua, jonka kohdemarkkinasi on erittäin arvokas, sisällöllinen markkinointi on yksinkertaisempaa sinulle.

Keskity tarjoamaan arvokkaita ratkaisuja kohdemarkkinoille, älä piki ja huuta tuotteita irti batista. Semalt etsii ratkaisuja, ei tuotteitasi tai palvelusi.

Epäilemään niitä mitä he tarvitsevat ja haluavat - salaisuus vaivatonta myyntiä.

Ilmaiset SEO-palkinnot

Kysymys siitä, että niin monet kauppaketjut toimivat niin, että "SEO" ei myydä, on melkein liian houkutteleva jättää huomiotta täällä. Kokemukseni mukaan nämä virastot ovat usein syyllistyneet tekemään mitä itse asiassa melko yksinkertainen prosessi (en ole helppoa!) Näyttävät pimeältä taidelta. Välttäisin kiusauksen jatkaa tätä nyt ja pitää tukevat ajatukseni itselleni vasta toiseen kertaan!

Jos onnistut luomaan loistavaa sisältöä, sinun pitäisi hyötyä kahdesta ilmaisesta bonuspalkinnosta, jotka liittyvät luonnolliseen hakumarkkinointiisi:

  • Vapaa palkinto # 1 - Jos sinä (tai SEO-edustajasi) seuraat tämän sisällön markkinointiprosessia, toivon sen kykyä ajaa yhteyksiä rakentamalla. Tärkein tekijä saada haluttu haku sijoitus on: kehittää sisältöä kannattaa jakaa uudelleen ja kannattaa linkittää!
  • Ilmainen palkinto # 2 - Laadukas sisältösi, joka markkinoidaan parhaiten relevanteilla sivustoilla, varmistaa, että kehität Google-ja Bing-tuotemerkkialueen, joka on laajempi kuin verkkotunnuksesi tavallisesti. Sinun ei tarvitse suoraan rangaista kaikesta; tosiaankin tämä on yhä vaikeampaa. Kuvittele äärimmäinen esimerkki - BBC: n verkkosivusto noutaa sisällönne ja julkaisee sen, kvantti, joka hyppää sinut SERP-näkyvyyteen. Kuka vastaa BBC: n omalla markkinallasi? Esimerkiksi Gap-matkanjärjestäjä voi pyrkiä saamaan Lonely Planet -hankkeeseen tai asiaan liittyviin erikoisalojen blogeihin tai foorumeihin arvokkaita sisältöjä, kuten vapaaehtoistyöhön tai lumilautailuun.
March 1, 2018