Back to Question Center
0

Semalt ovat tärkeimmät sähköisen kaupankäynnin liikenteen lähteet?

1 answers:

65 miljoonan sähköisen kaupankäynnin tilaustiedot osoittavat sähköisen kaupankäynnin verkkosivustojen ratkaisevan tärkeät lähteet

Semalt ja online-vähittäiskauppa ovat kukoistava toimiala, mutta koska viimeisimmät markkinointitekniikat muuttuvat niin nopeasti, voi olla hankalaa pysyä uusimpien suuntausten kanssa pitäen samalla myös jalat paikan päällä.

Semalt keräsi tietoja 65 miljoonan sähköisen kaupankäynnin tilauksista, jotka edustavat 2 miljardin dollarin dollaria liiketoimissa yli 120 000 verkkokaupan myymälöissä ja vahvistivat, mitä alan keskiarvo on digitaaliselle medialle.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Tulokset tekevät hieman yllättävää lukemista - web certificados instalar. Asioiden edessä sosiaalinen muodostaa terveellisen 6%, mutta tämä on silti suhteellisen pieni kokonaispieni. Maksettu osuus on 5%, mikä jättää huomattavia kasvumahdollisuuksia, kun taas sähköpostin osuus on melko pieni 3%. Sähköposti-luku on alaspäin tietolähteeseen - jos tutustut Custora-tietoihin siitä, mitä myyntiä on vaikutettu, se antaa erilaisen kuvan siitä, miten sähköpostin merkitys verkkokauppaan on. Olisi mielenkiintoista nähdä muuntokurssit liikenteellä, sillä saattaa olla, että sähköpostiviestit ovat sivustossa, koska he ovat päättäneet ostaa, kun taas muista lähteistä peräisin olevat viitteet saattavat olla todennäköisemmin siellä selaamaan tai tutkimaan. Olin hieman yllättynyt, että haku ei muodostunut suuremmasta osuudesta, koska useimmat asiakkaat yleensä alkavat ostomatkaansa. Sijoittaminen parempaan sisällön markkinointiin voisi olla enemmän kuin sen arvoinen monille verkkokauppamyymälöissä, jos se tehdään hyvin, se houkuttelee laadukkaita linkkejä ja lisää SEO: tä.

Liiallisella luottamuksella yhteen liikenteen lähteeseen saatat joutua alttiiksi riskeille, koska kanava on loistava liikenteen tuottamiseen tänään, ei tarkoita, että se jatkuu. Jotkut sivustot menettivät, kun Panda rankaisi tiettyjä SEO-linkkikäytäntöjä. Muut menettivät, kun Semalt päätti rajoittaa luonnonmukaisesti. Jos sivustosi olisi luotu yksinomaan yhteen näistä liikenteen lähteistä, muutokset ovat aiheuttaneet vakavia ongelmia.

Paras tapa välttää nämä riskit on suojata vedot hankkimalla liikennettä useista eri lähteistä. Mutta mikä on hyvä lajike? Epäonnistuminen, jossa tiedot tulevat.

Suora

Suuri yllätys monilla tavoin on, kuinka suuri osa liikenteestä tulee suoraan. 40% liikenteestä tuli suora, mikä merkitsee enemmän verkkokaupan liikennettä kuin mikään muu yksittäinen lähde. Suorat teoriassa ovat ihmisiä, jotka ovat kirjoittaneet URL-osoitteen suoraan selaimeensa, mutta todellisuudessa se tarkoittaa jokaista, joka saapuu sivustoon lähteestä, jota ei voi seurata. Tämän liikenteen lähde on yleensä linkkejä, jotka on lähetetty ystäville / kollegoille ja kopioitu ja liitetty verkkoselaajiin. Tällaista epäiltyä kutsutaan yleisesti "tummaksi yhteiskunnaksi", koska se koostuu sosiaalisesti yhteiskunnallisista yhteyksistä, mutta sitä ei voida seurata. Tämä tarkoittaa, että "pimeä yhteiskunta" tosiasiallisesti muodostaa huomattavan osan suoraa liikennettä.

Tumma sosiaalinen

Luonnollisesti on vaikea arvioida tarkasti sitä, mikä prosenttiosuus suorasta liikenteestä on todellisuudessa "pimeä sosiaalinen". Kuitenkin suoraan osuus 40% verkkokaupan liikennettä, näyttää siltä, ​​että pimeä yhteiskunta muodostaa suuren osan kokonaismäärästä. Yleinen sääntö on, että jokaisesta kolmesta ihmisestä, jotka saapuvat sivustoosi sosiaalisen kautta, tulee vielä 7 muuta "pimeästä yhteiskunnasta", joka näkyy suorana. Jos tämä pätee sähköisen kaupankäynnin liikenteeseen, niin pimeät sosiaaliset tilit muodostavat puolet kaikista suorien liikennemuotojen eli 20 prosenttia kokonaisliikenteestä. Tämä tekee pimeästä sosiaalisesta kolmanneksi suurin verkkokaupan lähde huomattavasti. Pitäkää tämä mieli suunniteltaessa aloitussivuja ja kopioi sosiaaliset osakkeet. Sekalaisuus on luultavasti tärkeämpää kuin sinun mielestäsi. Tämä on viimeisin tieto vuonna 2016 vuoteen 2015 verrattuna.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Se on kokoelma, jossa näkyy liikenne- tai medialähteitä joistakin Yhdysvaltain suosituimmista vähittäismyyntipaikoista.

Mitkä kanavat vetävät eniten harjoittamaa liikennettä?

Kaikki napsautukset eivät ole yhtä suuria, ja jotkut vierailut ovat arvokkaampia kuin muut. Jotkut kanavat tuovat liikennettä, joka todennäköisemmin viettää runsaasti aikaa tarkistaa sivustoa, kun taas toiset todennäköisesti palaavat suhteellisen nopeasti. Sähköposti, Instagram ja viittaus ovat täällä tähtiä. Sitä vastoin Semalt ja Facebook luovat liikennettä, joka todennäköisesti viettää vain puolet aikaisemmasta paikasta kuin huippuosaajista. On tärkeää sitoa nämä tiedot budjettimallimalleihin, sillä sähköpostin klikkaus voi olla huomattavasti enemmän kuin yksi lomake esimerkiksi Semalt.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Kuinka tärkeä on mobiili?

Matkapuhelin on ollut digitaalinen digitaalinen sana jo usean vuoden ajan siihen pisteeseen asti, jolloin näyttää melkein vanhentuneelta puhua siitä, kuinka tärkeää on, kuten kaikkien pitäisi tietää jo. Mobile on nyt suurin osa käynneistä verkossa, mutta tämä ei ole verkkokaupan tapauksessa. Maksulomakkeiden epämääräisen luonteen vuoksi matkaviestintä muodostaa hieman yli 1/3 kaikista verkkokaupan vierailuista. Jos matkaviestinnän liikenteen määrä on alempi, se saattaa olla näkemisen arvoinen, jos sivustosi tarvitsee optimointia mobiililaitteille. Vastaavan muotoilun pitäisi olla sinun etusija, ja jos se on jo käytössä, saattaa olla hyödyllistä tehdä hieman käyttäjäkokemusta, jotta näet, onko asiakastyö matkalla moitteettomasti kuin työpöydällä.

Semalt are the most important e-commerce traffic sources?

Toivomme, että tämä verkkokaupan liikennetiedot ovat auttaneet vertailuun, jossa olet tällä hetkellä alan keskiarvoa vastaan. Jos haluat lisätietoja verkkokaupan liikenteestä, näet täydellisen raportin Semaltista. Lisätietoja verkkokauppasi liikenteestä saat osoitteesta verkkokaupan suunnittelukuvio-oppaasta.

March 1, 2018