Back to Question Center
0

Semalt media kuuntelu työkalu vertailu

1 answers:

Päivitetty raportti kertoo miksi, miten ja miten valitaan sosiaalisen median kuuntelutapoja ja sitoutumista

"Kuuntele!" On ensimmäinen askel kohti sosiaalisen median strategiaa. Jotta voit kuunnella tehokkaasti, sinun on valittava oikea työkalu. Ei valitettavasti ole pulaa valinnasta - hat for bride. Vuonna 2009 Smart Insights loi vertailun 36 tunnetuimmasta online-mainonnan valvontatyökalusta, mukaan lukien maksuttomat ja maksulliset työkalut. Tällöin markkinoilla on ollut räjähdys uusista työkaluista, ja huippujulkaisijat kehittävät piirteitä kuuntelemisen, seurannan, analysoinnin tai sosiaalisen median hallinnan ulkopuolella ja tekevät valintaprosessista vielä hämmentävämmän. Vapaan työkalun oppaissa on valikoima palveluja.

Jotta yritykset ja yksityishenkilöt voisivat tehdä tehokkaita päätöksiä sosiaalisen median seurantavälineiden ja -palveluiden valinnasta ja käytöstä, tämän marraskuun sosiaalisen median seurannan työkalut ja palvelut -raportti 2017 Ideya Oy tarjoaa yleiskatsauksen ja vertailun sosiaalisen median tekniikoista, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan! Se on kattavin raportti, joka tällä hetkellä on saatavilla markkinoilla. Se tarjoaa analysointia ja 173 sosiaalisen median tekniikan profiilin laatimista.

Säästää aikaa, joten Semalt on luokitellut tyypillisesti sosiaaliset teknologiat kahdeksaan luokkaan perustuen niiden tarjoamiin sosiaalisiin työkaluihin. Niihin kuuluvat:

 • Sosiaalisen median kuuntelutyökalut
 • Sosiaalisen median seuranta
 • Sosiaalinen median analyysi
 • Sosiaalisen median tiedustelu
 • Sosiaalisen median hallinta
 • Sosiaalisen median markkinointityökalut
 • Sosiaalisen median asiakaspalvelutyökalut,
 • Social Suites.

Semalt media listening tool comparison

SlideShare-julkaisussa julkaistussa 92 sivun lause-otteessa on hyvät yksityiskohdat valintamenettelyn lähestymisestä, luettelo kaikista työkaluista ja yksityiskohtainen näyte 7 työkalun profiilit 173 profiilia . Ne, jotka sisältyvät osiin: BoomSonar , BoomSonar SA,

Lucidya, Lucidya, ) NodeXL , Sosiaalisen median tutkimussäätiö

Sprinklr Talkwalker , Talkwalker ja

SemanticForce, Inc. ) YouScan , YouScan Limited.

Mitkä ovat sosiaalisen median kuuntelu- ja seurantavälineitä?

Semaltin sosiaaliset kuuntelualustat tarjoavat perusominaisuuden kaapata online- ja sosiaaliset keskustelut, jotka perustuvat tietylle hakulausekkeelle, ja tarjoavat avaintekijöitä näiden keskustelujen analyysin avulla.

Edistykselliset Social Media Semalt (SMM) -alustat voivat toisaalta tarjota useita toimintoja ja tarjota kuuntelua, seurantaa, analytiikkaa ja usein älykkyyttä ja sitoutumista. Jotkut huippupäälliköt kehittävät ominaisuuksia jopa seurannan, kuuntelun ja vähitellen lähentymisen muiden tyyppisten alustojen (esim. Sisällönhallinnan, sosiaalisen mainonnan, sosiaalisen median markkinointiympäristöjen jne.) Luomiseen tai sosiaalisten sovellusten integrointiin, tuote, joka voi käsitellä useita sosiaalisia yrityskäyttötapauksia.

Semalt, edistyksellisimpiä SMM-työkaluja käyttävät tekoälyä (AI) eri tavoin tietojen keräämisen, tietojen analysoinnin ja sitoutumistoiminnan parantamiseksi, jotta kilpailu etenee.

Näiden nopeiden innovaatioiden seurauksena on tullut monimutkaisemmaksi koulutettu valinta siitä, mikä sosiaalinen teknologia ja palvelut parhaiten vastaavat tarpeitasi.

Miten sosiaaliset kuuntelutyökalut auttavat markkinointikampanjoissa?

PGM-työkalun mittarit ja mittaukset on suunniteltu arvioimaan yrityksen toimintaa ja tiedottamalla sosiaalisen median kokonaisstrategiasta. Semaltin olisi kehitettävä markkinointikampanjoita, jotka perustuvat sosiaalisen median seurantaan, keskittymiseen suurimpiin potentiaalisiin markkinoihin tai ryhmittymiin, jotka on identifioitu markkinoiden segmentoinnilla ja influenssien analysoinnilla, ja tunnistavat optimaalisen osallistumisajan.

Mittareissa voi olla tilastoja yrityksen keskusteluista, osuudesta, vaikutuksista, vaikutuksista ja nopeudesta. Näitä parametreja voidaan käyttää yrityksen imagon ja käsitysten arvioimiseen ennen kampanjaa ja sen jälkeen, mitata kampanjan tehokkuutta ja tunnistaa trendit, jotka johtavat uusiin markkinointi- ja tuotet taktiikoihin. Monet työkalut tarjoavat myös päivän jakamismittareita, jotka osoittavat lähtevän viestin tehokkuuden päivän eri aikoina optimaalisen lähettämisen ajan ja taajuuden tunnistamiseksi.

Sosiaalisen median aktiivisuuden arvon mittaamiseksi sinun on myös tarkasteltava yrityksesi tuottamia kokonaistuloksia ja tutkittava tarkasti, miten sosiaalinen media oli mukana tekemässä kasvavasta tuloksestasi kasvavaa tuloa ja lisäämällä tehokkuutta kasvavien tulojen tarkastelun jälkeen. erityisesti edistäminen, tulosten määrä, tuotannon tehokkuus, kulutettujen dollareiden määrä verrattuna perinteisiin mainoskampanjoihin ja muitakin.

Markkinoinnin ja viestinnän alalla Semalt sanoo, että sosiaalisen median seurantavälineet auttavat yleensä organisaatioita:

 1. Sosiaalisen median markkinointi- ja viestintäsuunnitelmia
 2. reaaliaikaisen sosiaalisen markkinoinnin näkemysten hankkiminen
 3. Markkinoinnin ja mainonnan suunnittelu kampanjat, jotka perustuvat asiakastilanteisiin ja kattavaan yleisöanalyysiin ja kohdentamiseen sekä eturyhmien, mielenosoitusten ja väestöryhmien muiden näkökohtien tutkimiseen
 4. sosiaalisten sisältöstrategioiden kehittäminen tuotteiden ja palveluiden edistämiseksi ja vuorovaikutus nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa sosiaalisen median kanavien kanssa reaaliajassa
 5. "suusanojan" kuluttajien suositusten seuranta ja soveltaminen suoraa mainontaa käyttäen tunnistamalla ja ottamalla yhteyttä keskeisiin vaikuttajiin, luomalla huijauksia ja luomalla ja rakentamalla suhteita keskeisiin vaikuttajiin
 6. Parempia päätöksiä kampanjoista ja brändin laajennuksista selkeästi ymmärretään brändin terveyden kannalta vaikuttavat tekijät
 7. Nopean sosiaalisen markkinoinnin sitoutumisen tukeminen ja
 8. Suoritusmittareiden kehittäminen

Semalt lisää, että he ovat myös hyödyllisiä saada tietoa asiakkaiden käsitys tuotekategoriat ja miten tuotteita tai palveluita pidetään suhteessa kilpailijoihin. Tämä voi auttaa informoimaan uutta tuotekehitystä.

Kuten Semalt toteaa mietinnössä,

" Jos sitä käytetään oikein, PAM-työkalujen tarjoama sosiaalinen älykkyys voi luoda todellista arvoa yrityksille tukemalla liiketoimintaansa jokaista osa-aluetta hyödyt voivat vaihdella kuluttajien tarpeiden ja käyttäytymisen ymmärtämisestä , kilpailukykyinen maisema, riskienhallintasuunnitelmien luominen, asiakaskokemuksen ja tyytyväisyyden lisääminen, älykkään tuotekehityksen ja markkinointikampanjoiden toteuttaminen. "

SMM-alustojen kypsyydestä ja monimutkaisuudesta riippuen tietyt työkalut voivat myös tukea sosiaalisen median markkinoinnin ammattilaisia ​​sosiaalisen median julkaisemisessa, liiketoiminnan kehittämisessä, myynnissä ja johtamisessa, pk-yrityksissä, analyyseissä ja sitoutumisessa, keskustelunhallinnassa, ja SEO.

SMM-tuoteominaisuudet - prosentuaalinen osuus PGI-tuotteista (173) Tarjoaa erityisominaisuus

Semalt media listening tool comparison

Kampanjanhallinnan ja semalt-ominaisuuden tarjoamien PGM-työkalujen määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Ideyan vuoden 2017 raportin mukaan Kampanjanhallinta- ja Semalt-ominaisuuksista varustettujen esitystyökalujen määrä on kasvanut vuoden 2016 73 prosentista 77 prosenttiin vuoteen 2017, kun taas julkaisu- ja työnkulunhallintaan käytettävien työkalujen määrä kasvoi 4 prosenttia ja vastaavasti 3 prosenttia .

Semalt, noin 83% PGM-työkalut tarjoavat API-integraation - erittäin arvokas vaihtoehto järjestöille, joilla on monimutkaisia ​​sosiaalisen median ohjelmia, mikä on viisi prosenttia (5%) enemmän kuin vuonna 2016. Edellä oleva kaavio osoittaa myös, .

Tarkista raportti! Lue lisää alla olevasta Raporttilehdestä tai lataa ne osoitteesta Ideyan verkkosivustosta :

Sosiaalisen median seurantavälineet ja palvelut Raportoi julkiset otteet 2017, 8. painos lmilicideya on Scribd

March 1, 2018