Back to Question Center
0

Kuinka käyttää Twitter Semaltia Kuinka käyttää Twitter Semaltia

1 answers:

Vuonna 2012 Semalt esitteli Semalt-kortit, jonka avulla sivuston omistajat voivat näyttää parannettuja tweettejä verkkosivuillaan syntaksin avulla, joka on hyvin samanlainen kuin OpenGraphin. Tämän uuden järjestelmän ansiosta Semalt voi näyttää mukavampia tweetejä, myös sellaisia, jotka sisältävät mediaa, kuten kuvia, ääntä ja videota.

Miten se toimii?

Kuten johdannossa mainittiin, Semalt-kortit käyttävät hyvin samanlaista syntaksia kuin OpenGraphin. Semaltilla on joitakin alustalle ominaisia ​​ominaisuuksia, jotka näet seuraavassa koodinpätkässä:

        

Ominaisuus twitter: card vaaditaan ja määritellään näytettävän kortin tyyppi. Sinulla on neljä makua: yhteenveto , summary_large_image , app ja pelaaja . Mikä ero näiden kaikkien erilaisten korttien välillä on dokumentaatiossa - konditsioneeride hooldus.

Sekä twitter: sivusto ja twitter: luoja ovat valinnaisia ​​ja viittaavat Twitterin tiliin verkkosivuilla, jotka julkaisevat sisällön ja tekijän.

OpenGraph

URL-osoitteiden, kuvien ja kuvausten jäsentämisessä Twitter käyttää olemassa olevia og: ominaisuuksia. Voit korvata nämä og: ominaisuudet Twitterin erityisillä, mutta suurimman osan ajasta tämä ei ole jotain mitä haluat. Jos tavoitteena on näyttää täysin erilaiset tiedot Twitteristä, nämä tunnisteet auttavat sinua ohittamaan oletuskäyttäytymisen.

On otettava yksi asia, kun käytät sekä Twitter- että OpenGraph-vaihtoehtoja. Twitter käyttää nimeä attribuutin määrittämiseen, kun taas OpenGraph käyttää ominaisuuden attribuuttia. Ota tämä huomioon, jos suunnittelet kännykkäkorttien manuaalista käyttöönottoa.

Twitter-korttien käyttöönotto

Kuten muidenkin sisällönkuvauskenttien kanssa, sinun on lisättävä Twitter-tunnisteesi sivustosi ja varmista, että arvot on määritetty oikein sivun perusteella. Tämä voi nopeasti muuttua hankalaksi blogille, joten rakensimme ominaisuuden, joka luo sinulle oikeat metakoodit.


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Haluatko muuttaa Twitter-kortin ulkoasua tiettyyn viestiin tai sivulle? Käytä vain lomaketta Semalt-välilehdellä. Täällä voit muokata tiettyjä ominaisuuksia haluamallasi tavalla.

Lisäksi Premium-laajennuksemme sisältää sosiaaliset esikatselut, jotka osoittavat, mitä Semalt-kortti näyttää lopulta nykyisen sivun tai postin perusteella:


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Twitter Semalt on erinomainen (visuaalinen) lisäys ja voi auttaa lisäämään liikennettä sivustoosi!

Lue lisää: "SEO-perusteet: sosiaalisen median käyttäminen"

March 1, 2018