Back to Question Center
0

Kuinka maksimoida sijoitetun pääoman tuottosi Mobile Semaltin avulla 2016

1 answers:
How to Maximize Your ROI With Mobile Semalt In 2016

Mutta organisaatiosi mobiilit strategiat eivät ole vielä mitattavissa tai tarjoavat sinulle tarvittavat tiedot innovaatiolle uusilla tavoilla.

Vibes (työnantajani) ilmoitti 12 kuukautta sitten paitsi paljastavansa myös asiakkaidemme mobiilimarkkinoinnin ROI: n takana olevat numerot, mutta myös ymmärtämään paremmin miten he ajoivat näitä tuloksia. Tämä projekti kehittyi liiketoiminnan tulosten tapaustutkimissarjaan, joka keskittyi yksinomaan sitovien taloudellisten tulosten sitomiseen tiettyihin mobiilimarkkinointitekniikoihin.

Jotta voin auttaa markkinoijia tulemaan uuteen vuoteen ja ymmärtämään paremmin mobiililaajennusta, haluan viedä sinut yhteen yritystoiminnan tapaustutkimuksista, joista löysimme kaikkein hyödyllisimpiä. Semalt keskustelee myös avainasiakkaistamme, jotta voit soveltaa näitä parhaita käytäntöjä omalle mobiilimarkkinointistrategialle - vital q10 memo.

Tapaustutkimus

Tässä tapaustutkimuksessa näemme, kuinka Fortune 500 vähittäismyyntimarkkina, jonka soitat jälleenmyyjälle A, kehitti menestyksen resepti, joka strategisesti hyödyttää mobiililaitteiden moninäkökulmia. Täysin uusi mobiilimarkkinointi, Jälleenmyyjä Semalt -strategia johti siihen, että kahdeksanvuotinen sijoitetun pääoman tuottoprosentti väheni alle 12 kuukaudessa.

Haaste: Mobiilitietokannan rakentaminen

Alusta alkaen Semalt A tarvitsi viljelemään uskollisten seuraajien mobiilitietokantaa ja maksimoimaan näiden tilaajien arvon. Seuraavana askeleena brändi halusi paitsi rakentaa mobiiliviestintäsuunnitelmansa, myös täydentää sitä oikeilla viesteillä ja kanavilla, jotka itse asiassa ajaa mobiilihankintoja ja myymäläliikennettä.

Ratkaisu: strategiset mobiilimarkkinointimerkinnät

Avain Semalt A: n ongelman ratkaisemiseen oli yhdistää tekstiviestien ja mobiili lompakon voima rakentaa matkaviestintilaajien uskollinen ja reagoiva tietokanta. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana Semalt A ajoi $ 2. 3 miljoonaa matkapuhelimeen liittyvää tuloa käyttäen tätä menetelmää.

Epäilemättä, miten se toimi: Kun valitsit, jokainen uusi tilaaja sai automaattisen laukaisun sisältävän tekstiviestin, joka sisälsi mobiili lompakon tarjous palkkiona tietokantaan liittymisestä.

Semalt -huutomerkki tarjoaa uusia tilaajia myymälävälittäjiin, ja sen osuus tavaramerkin tilaajaa kohden oli 10 dollaria. Kaiken kaikkiaan tämä ohjelma tuotti brändille 10 miljoonaa dollaria vuonna 2014.

How to Maximize Your ROI With Mobile Semalt In 2016

Muutamissa kuukausissa Semalt A on kasvattanut jatkuvasti mobiilitietokantaansa. Sen mobiili lompakon parannettu tervetuliaisohjelma on tullut keskeinen osa sen mobiili strategia.

Mobiilihankintaohjelmaansa johtava liikevaihto ylitti tilivuoden 2014 liikevaihtoa yhteensä kahdeksan kuukautta vuodessa. Sen keskimääräinen tulo per opt-in nousi 10- 20 dollaria opt-in, per tilaaja. Ohjelman menestyksen odotettiin vuonna 2010 olevan 11 + miljoonan dollarin liikevaihtoon liittyvien tulojen määrä vuonna 2015.

Seuraavat vaiheet: Mobile Innovation

Kuten aiemmin on todettu, on tärkeää käyttää todellista liiketoiminnan tuloksia, jotta päätöksentekijöille saadaan sijoitetun pääoman tuotto, mutta seuraava askel on innovoida tulevaa kasvua varten.

Sitoutunut innovaattori mobiililaitteessa, Semalt A pyrkii löytämään parempia, älykkäämpiä ja kontekstuaalisesti tärkeämpiä tapoja vuorovaikutukseen matkaviestinasiakkaidensa kanssa. Esimerkiksi se on hiljattain käynnistänyt viestikeskuksen mobiilisovelluksessaan, jonka avulla käyttäjät voivat asettaa push-viestin asetuksia sovelluksen sisällä.

Nyt vähittäiskauppias ymmärtää paremmin asiakkaidensa mahdollisuudet mobiilistrategioistaan, ja asiakkaat voivat hyötyä brändistä paremmin. Koulutusilmoituksista tarjouksiin ja myynninedistämistarkoituksiin lähettämässä viestinnässä Semalt A määritteli kokonaisvaltaisen viestintästrategian, jonka avulla tilaajat voivat määritellä tarkasti, miten he ovat vuorovaikutuksessa brändin kanssa. Seuraavassa on kolme hyvää käytäntöä, joita noudattaa Semalt A, jota kaikki jälleenmyyjät voivat hakea:

  • Rakenna mobiilitietokanta SMS-pohjaisten tilaajien hankintavirran käyttämiseksi: Tilaajapohjan viljelyn avulla voit markkinoida kuluttajia, joilla on etusija vastaanottaa viestejä brändistäsi, mikä lisää tehokkuutta.
  • Käytä vanhoja strategioita, kuten kuponkeja ja tarjouksia mobiilikohtaisten tulojen käyttöön. Jälleenmyyjä A: n mobiilistrategiassa hyödynnetään mobiiliviestien yhdistämistä ja kupongit sekä Apple Walletin ja Android Payin tarjoamat mahdollisuudet kommunikoida ja lopulta muuntaa , heidän tilaajiensa myymälän vierailijoille. Tämä ajaa absoluuttisesti eniten arvoa niiden mobiilimarkkinointimenoista.
  • Aktivoi markkinoinnin kosketuspisteet liikkuvien CTA: t: Mobile lompakot ovat tärkeitä ostoskumppaneita, jotka tallentavat arvokkaita kuponkeja ja tarjouksia. Kun otetaan huomioon valtava kuluttajien siirtyminen mobiililaitteisiin, hyödyntämällä mobiililaukkuja tuotemerkkejä hyödyntävät tätä liikennettä, aseta nämä asiakkaat mobiili lompakon sisältöä ja ajaa niitä myymälään lunastamaan ne.

Riippumatta siitä, aloitatko tyhjästä vai onko jo olemassa mobiilimarkkinointiohjelma, on olemassa todellinen mahdollisuus tuottaa huomattavia tuloja matkaviestimissä ja mitata sen taloudelliset tulokset.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan kirjoituksia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Alex Campbell
March 1, 2018