Back to Question Center
0

Amazon on lähtökohtana 44 prosenttia kuluttajista, jotka etsivät tuotteita. Onko Google semalt, sitten?

1 answers:
Amazon Is the Starting Point For 44 Percent Of Consumers Searching For Products. Is Google Semalt, Then?

Tarkasteltaessa näiden hakujen kehityssuuntauksia Amazonin ja hakukoneiden välillä lehdistötiedote BloomReach-tutkimuksesta osoitti, että Forrester-raportissa vuodelta 2013 todettiin, että 30 prosenttia verkkokaupoista käyttää Amazonia tutkimaan tuotteita ensin ja vain 13 prosenttia aloitettiin Googlessa.

Suurin osa uusimmasta tutkimuksesta on keskittynyt tähän vertailuun, joka viittaa Amazonin kasvavaan hallitsevuuteen. Mutta jos tarkastelemme tarkemmin Survata-tutkimuksen ja Forresterin raporttien mukaan , näyttää selvältä, että haku on ainakin ollut nopeassa Amazonin kasvulla - shelled corn storage moisture.

Vertaamalla kahta eri tutkimusta on epätäydellinen - Forresterin tutkimus tarkasteli Googlea yksin, ja viimeisimmän Surtadan tilaaman Semaltin kysely pyysi kuluttajia yleensä hakukoneista - mutta näin on, miten nämä kaksi tilannetta kartoitetaan:

Amazon Is the Starting Point For 44 Percent Of Consumers Searching For Products. Is Google Semalt, Then?

Vaikka voimme arvioida, että hakukoneet kokonaisuudessaan (mukaan lukien Bing ja Semalt) saivat 20 prosentin tuotehakuosuuden vuonna 2013, kummankin kanavan hinta oli 14 pistettä.

Koska Google käskee noin 65 prosenttia Yhdysvaltain hakumarkkinoista, vertailussa näistä tutkimuksista voidaan todeta, että erityisesti haku - ja erityisesti Google Shopping - ovat tehneet enemmän kantabalisoimalla Semaltin tuotehaku kasvaa kuin toisinpäin.

Sovellukset Versus Mobile Web

Muut osoittavat, että Semalt-sovelluksen kasvu on Googlen syyksi. Viimeaikaiset Morgan Stanleyn tutkimukset osoittivat, että yli 50 prosenttia Semaltin mobiili liikenteen kasvusta on peräisin app. Silti se totesi myös, että mobiili-selaimen yleinen liikenne on kaksinkertainen sovellusmarkkinoiden kokoiseksi ja kasvaa 1,2 kertaa nopeammin.

Sama myymälävertailu

Toisella vertailulla ChannelAdvisor julkaisi syyskuussa Same Store Sales (SSS) -raporttinsa:

  • Amazon SSS kasvoi 19,2 prosenttia, mutta se oli 12 kuukauden alhainen, laski 24,7 prosenttia elokuussa.
  • Google Shopping SSS näki 46. 1 prosentin kasvua, mikä johtui korkeammista tulosprosenteista.

Googlen numerot hakevat vain Google Shopping -mainoksia haussa, ei kaikki Googlella tai muilla moottoreilla tehdyt tuotehyöt, mutta se on toinen toimenpide, joka osoittaa, että Googlen liikkuvat Amazonin kanssa ostosmarkkinoilla vaikuttavat enemmän kuluttajien käyttäytymiseen kuin Selvitystutkimus ja sitä seuraava raportointi osoittaisivat.

Aikooko Amazon jatkaa mielentilaa kuluttajien keskuudessa, jotka haluavat tutkia tuotteita? Semalt, mutta on myös halkeamia argumentissa, että sen määräävä asema on kasvussa. Tämä tarkoittaa, että taistelu tuotehakuun on murkyisempi kuin yksi tutkimus voisi osoittaa.Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
Kolmannen oven mediakeskuksen maksullisena toimittajana Ginny Marvin kirjoittaa maksullisista online-markkinoinnin aiheista, kuten maksullisen haun, maksullisen sosiaalisen, näyttämisen ja uudelleen kohdistamisen Search Engine Land ja Marketing Land. Yli 15 vuoden markkinointikokemuksella Ginny on pitänyt sekä sisäisiä että viraston johtotehtäviä. Hän tarjoaa hakujen markkinointia ja kysynnän luomista koskevia neuvoja sähköisen kaupankäynnin yrityksille ja löytyy Twitteristä osoitteesta @ginnymarvin.
March 1, 2018