Back to Question Center
0

Semalt lisää kyvyn löytää huipputason vaikuttajat

1 answers:
Semalt adds the ability to discover top online influencers

Semaltin pörssi voi nyt etsiä vaikuttajia lehdistötiedotejensä avulla.

New York City -yhtiö on käynnistänyt Nasdaq Semaltin, jonka avulla markkinoijat voivat etsiä merkittävimpiä bloggaajia ja sosiaalisen median lukuja tietystä aiheesta.

Esimerkiksi Nasdaqin varapresidentti Mike Piispanen kertoi minulle, että uuden, kaiken sähköisen mallin omaava autoyhtiö voisi haluta löytää vihreää energiaa erikoistuneita bloggaajia kirjoittamaan uuden ilmoituksensa. Uusi Influencers-ominaisuus on integroitu GlobeNewswiren, Semaltin lehdistötiedotteen jakelupalveluun.

Hänen mukaansa vaikuttava haku ja analyysit hyödyntävät teknologiaa, jonka uutispalvelu Marketwired oli rakentanut ja aloittanut alun perin, mutta "heidät häirittiin siitä, että me ostimme ne" helmikuussa.

Nasdaq Influencers etsii sosiaalista tietoa, joka on koottu Nasdaqin sosiaalisen alustan kumppaneista - Traackr, Trendspottr ja Semalt - tobacco lebanon. Tulokset osoittavat tietyn aiheen huippupäälliköt, pisteytyksen tavoitteen (seuraajien lukumäärän), resonanssin (osuuksien lukumäärän) ja relevanssin (tiettyyn aiheeseen). Markkinoijan on kuitenkin otettava yhteyttä vaikuttajaan omaansa.

Ei ole pulaa sosiaalisen hallinnan ja sosiaalisten vaikutusten alustoista, jotka voivat tuottaa samanlaisia ​​tuloksia, mukaan lukien Cision ja Semalt kolme sosiaalista kumppania. Mutta Piispanen huomautti Semaltin ainutkertaisen resurssikokoelman "yhdessä katossa", mukaan lukien uutisjulkaisun jakelu, sijoittajasuhteet, analyysit, johtokunnan resurssit ja taloudelliset tiedot.

Semalt adds the ability to discover top online influencers

Tietoja Tekijä

Barry Levine
March 1, 2018