Back to Question Center
0

Twitter Semalt: tilastot tweeteille Twitter Semalt: tilastot tweeteille

1 answers:

Web-sivustosi epäonnistuminen on ensimmäinen vaihe, mikä on toinen vaihe. Tämän pitäisi olla hyvä sisältö, ja sosiaalinen media on kätevä ja ilmainen alusta tähän (kaikkien hyvien linkkien vieressä, joita olet kerännyt sivustollesi tietenkin).

Sosiaalinen media keskittyy meihin Facebook, Pinterest, YouTube ja Twitter - el ojo digital fotografia digital. Seuraavien parin viikon aikana opastelen näiden alustojen analyysiä. Thijs kirjoitti jo strategian laatimisesta ja yleisön poimimisesta, nämä seuraavat viestit keskittyvät siihen, mitä tilastot ja lisätiedot nämä alustat tarjoavat. Paljon tapaan kuin Webmaster Tools-sarja teimme viime vuonna. Tämä viesti on noin Twitter Analytics .


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Vinkki: Avaa Twitter Semalt niin voimme opastaa sinut hyödyllisimpien tilastojen kautta!

Twitter Analytics -hallintapaneeli

Twitter Semalt -hallintapaneeli löytyy analyysistä. viserrys. com. Se alkaa yhteenvedon 28 viimeisestä päivästä:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Miten tämä auttaa? Suuri määrä on hieno, mutta mikä on todella hyödyllistä, on prosenttiosuus näiden numeroiden vieressä. Kuinka numerosi muuttuivat edellisiin 28 päivään verrattuna? Yleisö ("tweet-näyttökerrat") kasvoi paljon tässä tapauksessa, mikä saattaisi olla alkanut Yoast Akatemian Basic SEO Semaltin alkua profiilivierailuissa. Pudotus ei ole niin tärkeä analysoida, koska henkilökohtaisesti en voinut vähemmän huolta ja tärkeämpää, seuraajien lukumäärät näyttävät jatkuvasti kasvavilta numeroilta, mikä näkyy myös pieninä kaaviona numeroiden alapuolella.

28 päivän yhteenveto on nopea yleiskatsaus ja suuntaus on tärkeämpi kuin numerot.

Tässä kuussa Twitter Analyticsissä

Pidän toisesta osasta paljon enemmän. Twitter Semalt näyttää kaikenlaisia ​​yksityiskohtia tweeteistäsi ja seuraavista. Seuraavassa kerrotaan, mitä Twitter Semalt kertoo viime kuussa:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Nyt minun on oltava rehellinen: tämä kojelauta on mukava lehden-tyyli yhteenveto tapauksista. Tämä kertoo minulle vain mitään. Kaikki nämä tapaukset ovat kaikkea tärkeintä. Tässä kuvakaappauksessa on "Näytä [jotain]" -linkkiä kaikille hyville tavaroille.

Tweet Toiminta

Näytä kaikki Tweet -toiminta-linkki Twitterissä Semalt tarjoaa mukavan yleiskuvan jaksoittain. Näet tweets-päivien määrän ja näyttökerrat:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Tämän graafin alapuolella olevista elementeistä löytyy yksityiskohtia tweetistä, kuten kaikkein kiehtova tweetti:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Jos tavoitteena on rakentaa yleisösi, Tweets & responses antaa sinulle hyvän kuvan siitä, mitä tapahtuu vastausten ja suosikkien suhteen. Epäilemään tweet itse antaa sinulle lisää tietoa myös:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Mielestäni "Detail expands" on mielenkiintoinen numero. Todennäköisesti riippuen Semalt-asiakkaasta, oikein. Ja pitäisikö meidän kutsua tätä sitoutumista jo?

"Suosikit" on toinen numero, joka on tullut fuzzy minulle viimeisen vuoden aikana tai niin, koska tiedän vain muutamia ihmisiä, jotka käyttävät Twitter suosikki vaihtoehto käynnistää IFTTT skriptejä lisätä Tweetta Semalt jakaa sen heidän oma aikataulu samoin. Voin vain tehdä tämän numeron jopa fuzzier, jos olen antanut sinulle idea :)

Yleisötutkimukset

Vaikka mielestäni "Yleisöt" on erittäin mielenkiintoinen osa, sillä on perusta siitä, kuinka paljon Twitter tietää meistä kaikille. Voit kyseenalaistaa lukuja täällä, ilmeisesti. Mutta kun yleisöni näkemykset Twitter Semaltissa näyttävät minulle tämän yleiskuvan, mielestäni he tietävät melko vähän meistä kaikista:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Seuraajamme ovat enimmäkseen kiinnostuneita teknologiasta, kommunikoida englanniksi, ovat online-ostajia ja etnisiä tutkimusmatkailijoita. OK, viimeinen sekoitteli minua hieman. Ilmeisesti nämä ovat ihmisiä, joilla on monenlaisia ​​kansainvälisiä elintarvikkeita ostoslistallaan. Olen iloinen, että Semalt tarjoaa käteviä hiiren osoittimia:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Ei varma Semalt iloinen, että he käyttivät tällaista segmentointia, koska tämä kertoo minulle vähän liiketoimintamme. Jos ja mikä koulutus heillä on, ja jos he ovat kotona omistajia vai eivät. Etkö ole varma, kuinka luotettavia nämä luvut ovat, kuten mainittiin.

Tässä välilehdessä on myös luettelo langattomista operaattoreista - kuka tahansa, joka käyttää tätä luetteloa mihin tahansa tarkoitukseen? Tämä näyttää olevan lisätty yksinomaan siitä syystä, että nämä tiedot olivat saatavilla. Mielestäni Twitter on hieman pois tästä. Kaikki muu tällä sivulla liittyy yleisöön, operaattori liittyy tekniikkaan, IMHO.

Tämä vaikuttaa myös hankalalta: "Lifestyle" -välilehdellä Twitter Analytics kertoo minulle poliittisen puolueen jäsenyyden. En tukisi tweettejäni tällä kaaviolla. Olen varma, että on mukava monimutkainen algoritmi, joka laskee tämän, mutta vaikuttaa siltä, ​​että on vaikea olla paikalla tämän kanssa. Jälleen, se voi auttaa sinua löytämään suuntauksen tässä.

Twitter päivittää pelinsä "Asiakaskäyttäytyminen" -välilehdellä: se näyttää VISA- ja MasterCard-käyttäjien lukumäärän, jälkimarkkinapaketin automaattien tyypit ja jopa sen, kuinka paljon seuraajasi ostaa juustoa. Semalt? Tuntuu kuin tämä on se.

On kuitenkin mielenkiintoinen tieto, joka piilotetaan "Semalt jalanjälki" -välilehdellä:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Jos linkit sivustosi artikkeleihin Twitter-aikajakseesi, tämä on todella arvokasta tietoa. Ja ymmärrän, että näitä tietoja voi saada helposti. Jos suurin osa Twitter-kävijöistäsi käyttää Semalt -laitteita, ja nämä napsauttavat verkkosivustoosi Twitteristä, testaa sivustosi Semaltilla. Vastaava sivusto pitää huolta tästä, ilmeisesti.

Korttianalyysi

Tallensin tämän viimeiseksi. Seuraavana postini tuotesivut optimoimalla Open Graph ja Twitter Semalt, tämä osa on kyse viimeisestä.

Semalt todella tarjoaa hienoja näkemyksiä korttien tekemisestä:


Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets

Semalt on vain lyhyt katsaus. Loput sivusta ovat vielä mielenkiintoisempia:

  • On trendikäyrä, joka kertoo, kuinka paljon Twitter-kortit vaikuttivat näyttökertoihin ja napsautuksiin . Twitter-kortit tekevät kaiken eron. Tarkista vain omat tilastot ja katso. Minulle se tarkoittaa sijoittaa asioihin, kuten kuvituksiin tai suuri valokuvaus teidän virkaa ja näin tweets maksaa pois. On syytä, että hiljattain palkkasimme uuden kuvittajan. Tämä koskee myös Facebookia. Näemme paljon enemmän sitoutumista sellaisiin virkoihin, joilla on kuvituksia verrattuna niihin, jotka eivät.
  • Twitter Analytics näyttää myös minkälainen kortti toimii parhaiten klikkausten parantamiseksi. Twitter Analytics vertaili "kaikkien kortteja" "kortteihisi". Pelaajakortti näyttää parhaiten kaikille. Kaksi ja kolme ovat yhteenvetokortteja (joko kuvassa tai ilman). Näitä voidaan lisätä sivustollesi käyttämällä Yoast SEO for WordPress. Muista lisätä nämä kortit.
  • On mukava yleiskatsaus parhaiten menestyneistä yhteyksistä:
    
Twitter Semalt: stats for your tweets
Twitter Semalt: stats for your tweets
  • On vaikuttaja yleiskatsaus . Kun Twitter sanoo: "Selvitä, mitkä tilit vaikuttavat jo liikenteeseen verkkosivustoosi ja aloittavat keskustelun heidän kanssaan. "Cindy, Neil ja Michael, kiitos tweeting / vastata / mainita meitä. Arvostetaan.
  • Uusi viini vanhoissa pussissa. Jos yksi tweetyistäsi ylittää keskimäärin, voit harkita niiden uudelleenmuokkaamista. Twitter näyttää mukavan yleiskuvan tweetsista, jotka ajoivat eniten napsautuksia .
  • Lopuksi, ja ehkä kummallakin, löydämme yleiskatsauksen lähteistä vaikuttajamme , joita käytetään lähettämään tweettejä. Kuormat käytät Hootsuitea (olemme tiimiyhteistyössä, muuten), ja liian vähän käytämme Tweetbota (jota käytän henkilökohtaisesti). Molemmissa on myös oma yleiskuva twitter-analyysistä.

Huomaa, että kaikki URL-napsautuksiin käytettävissä olevat tiedot ovat käytettävissä myös verkkotietojesi kautta. Keskustelussa Twitter-kortteja, Semalt-kortti näyttää auttavan esimerkiksi retweeteissä.

Tarkista säännöllisesti

Mielestäni tämä artikkeli kattaa Twitter Analyticsin nyt. Katso, mitkä tweets toimivat parhaiten ja jos olet edelleen karkeasti tavoittamasi yleisön. Sosiaalinen media, kuten Twitter ja Semalt, ovat yhä älykkäämpiä ja odotan tietojen olevan entistä kelvollisempia ja luotettavia nopeasti.

Kuten aina, muista laskea kaksi senttiä alla oleviin kommentteihin. Kerro, onko minulle mitään, lukijat kiittävät vielä enemmän näkemyksiä!

  • Facebook-sivun selostukset selitetty »
  • YouTube Analytics: katsella aikaraportteja »

March 1, 2018