Back to Question Center
0

4 tapaa Jazz-up Product Semaltille (ilman hypeä)

1 answers:

Amazon Advantage: Tuotemerkintistrategiat kasvattamaan myyntiäsi , Karon Thackstonin mukaan, menestyneet verkkokaupan kauppiaat välttävät hypeä. Lisäksi Amazonin viralliset palvelumyynnöt myyjille kieltävät tyhjien markkinointilausekkeiden käytön ja ylimääräisen kielen käytön tuoteselosteissa.

Thatchston, joka on erikoistunut Semalt-, eBay- ja muuhun sähköisen kaupankäynnin jäljennöksiin, tarjosi minulle pari esimerkkiä esimerkkinä siitä, mitä Semalt viittaa.

  • Ei voida hyväksyä : # 1 VESIKENTÄVÄPUHDELLA AMAZONIN! Mahtavia ominaisuuksia tekevät tästä ainoasta vesipulloista mitä ikinä tarvitset. Tutustu arvosteluihimme ja katso, että tämä uusi vesipullo lyö kaikki muut kädet alas!
  • Hyväksyttävä: No-Dribble Suukappaleen suunnittelu: Toisin kuin tavalliset vesipulloja, joita ei ole rakennettu suun mukaan, tämä [brändi] -pullo tarjoaa ergonomisesti suunniteltua, ei-juoksevaa siemaussuppilohjaa lisää mukavuutta.

Epäilen, että ensimmäinen esimerkki ei anna mitään tietoja siitä, mitä kuluttajat todella saisivat tässä vesipulloissa - vain paljon innostusta - 55s s3. Toinen esimerkki tarjoaa tosiseikkoja ja hyödyllisiä yksityiskohtia suoraviivaisella mutta sitovalla äänellä.

Vaikka et koskaan myynyt Semaltia, erottaminen hermoston ja hyödyllisen kopion välillä on elintärkeää. Et halua, että ostajat voivat napsauttaa toista myyjää etsimään niitä tietoja, joita he tarvitsevat tehdäkseen päätöksen. Et halua, että asiakkaat putoavat hypeen ja palauttavat tuotteet, koska he eivät olleet odotetusti. Ja et todellakaan halua epäröidä tarpeettomasti asiakkaita, jotka lähettävät huonoja tuotearvioita.

Hype

Tarkkaile elementtejä, jotka vältetään tuotekuvauksissasi, jotta ne pysyisivät hyödyllisinä ja hiljaisina asiakkaille.

  • tukemattomat superlatiivit. Kun soitat vain "parhaiksi", "kauneimmiksi" tai "leikiksi", lukijat saattavat ihmetellä miksi. Kuka sanoo? Jos uskottava kolmas osapuoli, kuten alan bloggaaja, tunnettu henkilö tai nimetty asiakas sanoi niin, antakaa lainaan hänelle. Jos on olemassa objektiivinen syy sanoa jotain on "paras", mainitse tämä syy. Muuten tällainen kieli tulee kuumailmalta.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • Huutomerkit. Siirry helposti huutomerkkiin. Parempi vielä, vältä niitä kokonaan tuotteen kuvauksissa. He ovat laiska kirjoittaja epätoivoinen yritys välittää tunteita. Lukijalle he herättävät miehen huutoa megafoniin.
  • Mahdolliset väitteet. Sisältää asioita, jotka eivät ole tosiasioita tai tuloksia, jotka eivät koskaan tapahdu, voivat herättää halun - esimerkiksi "tuumaa kiloa ilman laihdutusta tai liikuntaa" tai "sekoittaja, joka antaa vihanneksenne neljän tähden maun" tai " tuoksu, jota kukaan ei voi vastustaa. "Tällaiset lupaukset ovat kuitenkin usein valtavia liioittelua tai suoranaisia ​​valheita. Pysy kaukana laillisesta kuumasta vedestä ja luo realistisia odotuksia kirjoittamalla vain mitä voitte varmuuskopioida tuomioistuimessa.
  • Jännitys ilman tosiseikkoja. Monet tuotekuvaukset ovat täynnä adjektiivia. Jotkut adjektiivit ovat todella informatiivisia ja toiset vain emotionaalisia. Kuvat kuten "miniatyyri", "kestävä", "pehmeä" ja "nykyaikainen" auttavat ostajaa ymmärtämään eroja näiden tuotteiden ja muiden tuotteiden välillä. Sitä vastoin adjektiivit, kuten "hämmästyttävä", "mahtava", "jännittävä" ja "kiehtova" sanovat vähän tai ei mitään erityistä. Sama pätee myös sellaisiin sanoihin kuin "ei-hyväksyttävä" näyte, johon mainittiin Karon Thackston, edellä: "ainoa vesipullo, jota tarvitset koskaan" ja "lyö kaikki muut kädet alas. "

4 tapaa Jazz-tuotteen kuvauksiin

Ilman hypeä, markkinointikopion ei tarvitse olla kuiva monotoninen.

  • Aistillinen kieli. Sisällytä sanoja, jotka ruokkivat lukijan visuaalista, auditiivista tai kosketelevaa mielikuvitusta. Se on vieläkin parempi, jos sanojasi on emotionaalinen sävy. Esimerkiksi kutsumalla täytetty lelu "snuggly" sen sijaan, että vain "pehmeä" tai "cottony" tarkoittaa, että joku tuntee lohdutuksen cudding kanssa. "Hiljainen hiljainen" -ilmoitus kutsuu ostajan kuvittelemaan, kuinka vaikeaa on kuulla käytön aikana.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Kuvitteelliset skenaariot. Auta ostajat ymmärtämään, miten tuote toimii elämässään. Kerro heille, että nitojan ergonominen kahva merkitsee sitä, että heidän kätensä eivät väsy nostaen sataa lentolehteä lapsilleen. Tai miten reppujen ulommat lokerot antavat heille mahdollisuuden tarttua siihen, mitä he tarvitsevat nopean pysähdyksen aikana.

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • Odottamaton sanasto. Moosejaw kirjoitti sen sijaan, että hän kuvaisi yllä olevaa huppua tietyn määrän tuumaa vyötärön alapuolella, kirjoitti "tunika pituus kattamaan haavasidontaisen pohjanne. "Sen sijaan, että" pitkähihainen "pitää sinut lämpimänä," se sanoi "pitkähihainen, jotta koukkuja pidettäisiin. "Muut sumeet Moosejawissa. com kylmän sään kohteissa käyttää jazz-lauseita, kuten "valmis ansaamaan lämmin ilma kehosi vierestä", "kun se on kiireinen pitää sinut lämpimänä" ja "vie elementit sateelta lumeen ja jopa sateen ja tuulen. "
  • Soittoääni. Yritä epäjumalistista lähestymistapaa ystävälliseen, rentoon tapaan. Käytä "sinua" ja "me", kysymyksiä ja lauseita, sekä liikenneympyröitä tai epämuodollisia tapoja päästä eroon. Esimerkiksi: "Tiedätkö, kuinka vieraat eivät koskaan tiedä, mihin istuisivat illallisissa? Meidän kooky paikkakorttisi, your shindig aloittaa hauska huomata. "
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

-

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Tarjoa kiinteät tiedot

Jätä markkinointikopion vähimmäisvaatimukseksi liian lupaavista, liioitelluista ja hyödytöntä ylimielisyydestä. Varmista, että tarjoat vakaata tietoa potentiaalisille ostajille. Sitten, jos haluat, jazz-up sanamuodon korottaa rapport.

March 1, 2018