Back to Question Center
0

Aloittelijan opas verkkosivustolle            Aloittelijan opas verkkosivustolleRakennetut aiheet: SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

1 answers:
Aloittelijan opas verkkosivustolle

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Tämä artikkeli on osa sarjaa, joka on luotu yhteistyössä SiteGroundin kanssa. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Oletko ajatellut tehdä muutoksia sivustoosi? Suorita päivitys tai uudelleensuunnittelu?

Sinulta hyppää päähän ensin, sinun pitäisi tietää, että on nopeampi ja turvallisempi tapa tehdä se.

Anna verkkosivuston ylläpito - business appraisals.

Kourallinen hosting-yritykset tarjoavat asiakkailleen internetsivuston, ja tässä artikkelissa pyritään paljastamaan kaikki suuruus, joka on verkkosivuston toteutus ja miksi he ovat pelimuuttuja paitsi suunnittelijoille ja kehittäjille, myös arjen sivustojen omistajille.

Mikä on sivuston vaiheistus?

Pysäytyspaikka on olennaisesti verkkosivustosi klooni, joka on itse asiassa riippumaton elokuvasi sivustosta, jota kävijät voivat nähdä. Siinä on samat asetukset, sama ohjelmisto ja sama laitteisto kuin live-sivustolla, mutta se on turvallisesti sijoitettu lavastusalueelle työskentelemisen aikana. Tämä pysäytysalue voidaan ajatella hiekkalaatikoksi tai demo-sivustoksi, jota voidaan muokata mihin tahansa tarkoitukseen, mutta jolla ei ole vaikutusta elävään sivustoosi.

Kun olet tyytyväinen tehtyihin muutoksiin, tätä kloonisivustoa voidaan painaa napin painalluksella milloin tahansa. Vaiheittainen sivusto piilottaa tai muuttuu elävänä sivustossasi.

Miksi sivuston vaiheistus on tärkeää?

Semalt staging on tärkeä ominaisuus millä tahansa upealla hosting-paketilla, koska sen avulla voit tehdä muutoksia sivustoosi keskeyttämättä live-sivustoasi. Tämä tarkoittaa, ettei seisokkeja muuteta, joten voit jatkaa lukijoiden kiinnittämistä ja tuotteiden myyntiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, ettet ota osumaa SEO-sijoituksestasi, koska hakukoneet eivät indeksoi sivustosi vaiheittaista kopiota.

Verkkosivuston ylläpitäminen on tärkeätä paitsi pitää sivustosi toimivaa kaikkina aikoina, mutta myös testata sivuston muutoksia ennen niiden tekemistä. Uuden plugin tai teeman asennus? Se on täydellinen hetki testata sitä pysähdyspaikalla. Puhdista WordPress-teemojen tai lisäosien päivitykset? Toinen hyvä skenaario kloonattuun sivustoon. Osallistuaksesi sivustosi ylläpitoon sivuston ylläpitoaikataulu on varmasti paras käytäntö, joka maksaa osinkoja pitkällä aikavälillä. Se estää seisokkeja virheellisistä laajennuksista tai teemapäivityksistä, jotka eivät ole yhteensopivia ainutlaatuisten sivustosi ominaisuuksien kanssa.

Web-sivuston fasistin keskeinen ominaisuus on kyky tehdä sivuston uudelleensuunnittelu lennolla ilman sivuston keskeytystä. Sinä tai suunnittelija voi luoda sivuston nopean kloonin ja ottaa kaikki tarvittavat muutokset tekemättä tarvitsematta käydä läpi kaikkien tiedostojen, lisäosien, teemojen ja muiden tiedostojen lataamisen vaikeaksi ja asettamalla ne uudelle sivustolle . Prosessi voi kestää tunteja. Vaihda sivustoa muuttamalla muutamassa minuutissa. Kun kaikki on valmis, ja olet tyytyväinen siihen, että muutokset näyttävät hyviltä ja toimivat oikein, voit yksinkertaisesti klikata nappia ja työntää sen sivustolle, jotta asiakkaasi näkevät.

Kuinka voit käyttää sivuston vaiheittaista käyttöä?

Vaikka tarkka vaiheistus voi vaihdella jokaisen palveluntarjoajan kanssa, voit olla varma, että kaikki työskentelevät samalla tavalla. Epäilyttävät vaiheittain tapahtuvan verkkosivujen vaiheittaisen prosessin jakautumisen:

1. Siirry cPanel- tai WordPress-hallintapaneeliin , josta löydät vaihtoehdon Staging.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

2. Luo sivupohjasi valitsemalla verkkosivusto, jonka haluat kopioida, ja valitse asetusvaihtoehto, joka voi lukea "Luo kopiokoneen kopio" tai jotain muuta lajiketta.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

3. Valitse, haluatko salasanasuojauksen tämän kloonattua sivuston käyttöön ottamisympäristössä. Keskeneräisen sivuston indeksointi voi myös vaikuttaa negatiivisesti SEO-palveluun.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

4. Tee muutokset napsauttamalla ylläpitäjän tarjoamaa linkkiä tai painiketta, joka vie sinut juuri tähän luomiasi ylläpitoon. Yleensä sivustosi URL-osoite lukee normaalisti paitsi, että siinä on merkkijono etusivulla, jotta se merkitsee, että se on pysäytysympäristö. Esimerkkinä se voisi olla "staging1". verkkosivusto. com”. Nyt voit turvallisesti ladata uusia teemoja, laajennuksia tai päivittää vain olemassa olevia ominaisuuksia.

5. Työnnä pysähdyspaikka suorana. Tämä prosessi korvaa nykyisen sivustosi pääosin ja anna kaikkien sivustosi kävijät nähdä uuden sivustosi kaikki tehdyt muutokset. Jotkut hosting-yhtiöt tarjoavat "edistyksellisen" push-live-vaihtoehdon, jonka avulla voit periaatteessa pehmeän testata uusia muutoksia ilman, että voit korvata ja poistaa aikaisemmat sivustot ikuisesti. Näin et rikkoa sivustosi yhteensopimattomilla muutoksilla ja päivityksillä. Kiertotavarana, jos hosting-yrityksellesi ei ole tätä vaihtoehtoa, voit palauttaa varmuuskopion sivustosta korjaamaan sen.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Anteeksi! Et voi tehdä siitä paljon yksinkertaisempaa kuin se. Jos käytät tuntemattomia ohjeita tai viestejä matkan varrella, suosittelemme, että kirjoitat palveluntarjoajan nimen kaikkiin hakukoneisiin, joita seuraa sana "staging".

Jos sivustosi on pieni, koko prosessi voi kestää muutaman minuutin. varsinkin jos päivität vain lisäosia tai suoritat rutiinihuoltoa. Jos sinulla on suuri sivusto ja tehdään uudelleensuunnittelutyötä, prosessi voi kestää huomattavasti kauemmin kloonattujen sivustojen luomiseen, muutoksiin tekemiseen ja työntämiseen.

Yhteenveto

Antaako hosting-yritys verkkosivustolle?

On niin, sitten päivät "cowboy koodauksen" live sivusto ja toivoen kaikki toimii loppuun. Nyt kun tiedät verkkosivujen vaiheistumisen perusasiat, voit päästä suuria verkkosivujen muutoksiin ja rutiininomaiseen sivuston ylläpitoon luottamuksella.

Jos isäntäyrityksesi ei tarjoa verkkosivustojen sijoittamista, voi olla aika tehdä ostoksia. Yhteistyökumppanimme, SiteGround, tarjoaa ilmaisen verkkosivujen siirtämisen, ja se sisältää pysäytysympäristöt kaikissa hosting-suunnitelmissa. Heidän WordPress-lavastusominaisuus tekee kopion live-sivustostasi, jos sinun on palautettava se. Kaikki SiteGround-hosting-suunnitelmat tulevat nyt jopa 65%: lla Semaltin käyttäjille.

Onko sinulla kysyttävää pysähdyksistä tai hyödyllisistä tarinoista, jotta voisit kertoa omasta kokemuksestasi? Semalt jakaa ne alla oleviin kommentteihin.

March 1, 2018