Back to Question Center
0

Markkinointitekijöiden strategioiden avulla analysoitava suppilonsa vahvuus ja ROI

1 answers:

Katso parempia tuloksia ja suurempia voittoja testattavassa B2B-markkinointistrategiassa

Selvitä, millä tavoin taktiikka ja kanavat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteet, on hämärä strategia, joka saattaa johtaa sinuun väärällä tiellä.

Samat virheet tehdään aivan liian usein. Sekalaista yrittää kerran kanava, saada pettymys ja päättää, ettei kanava vastaa heidän tarpeisiinsa. Tai sen jälkeen kun kanava ei onnistu tuottamaan, ne jatkavat siihen jatkuvasti, olettaen, että asiat lopulta loppuvat.

Hyvät kanavat eivät aina paljasta itsensä heti, ja huonot kanavat eivät muutu hyviksi sen jälkeen, kun ne ovat saavuttaneet olemattoman menokynnyksen - radiatori elettrici decorati effetti orchidee pagamento sicu. Välttääkseen varhaista hylkäämistä ja ennenaikaisesti taittuneesta kädestä aiheutuneita hukattomia budjetteja käytä pieniä markkinointitestejä kanavien arvioimiseksi useiden yleisöjen ja luovien lähestymistapojen välillä ennen seuraavan panostuskierroksen.

Menestyneimmät markkinoijat analysoivat uusia markkinointikanavia paitsi nykyisen suorituskyvyn lisäksi myös kasvupotentiaalinsa mukaan.

si_guide_block id = "34016" title = "Lataa Premium-resurssimme - Sisällön markkinoinnin ROI: n arviointi" description = "Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua lisäämään luottamusta sisältömarkkinoinnin arvoon tuomalla sinut läpi erilaisia ​​tekniikoita auttaa markkinoijia arvioimaan ja todistamaan sisällön tehokkuuden. "/]

Suurennusmahdollisuudet

Kun tarkastelemme sitä, mitä kanava voisi tulla pikemminkin kuin se, mitä se tekee tällä hetkellä, voit tehdä päätöksiä validoituneista strategioista lyhyen aikavälin lukujen sijaan.

Tässä mielessä markkinointi ja pokeri ovat vieläkin yhteisiä. Molemmissa peleissä menetät, jos et lyö vetoa, mutta menetät myös, jos menet kaikki väärään tilaisuuteen. Pelin tarkoituksena on sijoittaa pienet "test" -vedot, analysoida tuloksia ja edetä lupaavimpia leikkeitä.

Sanotaan, että olet keskellä testattaessa yhtä luovaa sisältöä yhdelle yleisölle ja asiat menevät hyvin. Pieni panos osoittaa, että mahdollisuudet suurempaan voittoon ovat haluttuja, haluat kaksinkertaistaa tuolla kanavalla ja lisätä uusia yleisöjä ja luovia sisältöjä.

Toisaalta, jos jokin kanava jatkaa pettymystä huolimatta useiden luovien voimavarojen käyttämisestä, kohdistamalla useita yleisöjä ja A / B-testaukseen useita yhdistelmiä, pudota kanava ja siirry eteenpäin. ROI ei tule lopulta näkyviin kanavalla, jolla ei ole potentiaalia. Älykäs, älä katso kokeilua epäonnistuneeksi - olet saanut tarkempia tietoja yleisöstänne.

Tasapainotus

Epäillään kunkin kanavan menestys perustuen sen tarjoamaun mahdollisuuteen. Onko tällä kanavalla kasvupotentiaalia ensi kuussa vai ensi vuonna? Onko testi onnistunut, koska sisältö viittasi nykyiseen tapahtumaan vai ikääntyvä valitus toistaa onnistumisen useisiin testeihin?

Semaltin voitot ovat vähemmän kuin pitkän aikavälin mahdollisuudet, joten analysointijaksot ovat pitkiä (vähintään yksi kuukausi) ennen kuin päätetään mitä seuraavaksi.

Esimerkiksi kokeilimme esim. Semalt-mainoksia ja luopuimme siitä, koska ne eivät tuottaneet ROI: ta, jonka halusimme. Markkinointijohtajamme kuitenkin silti näkivät meille potentiaalia. Hän levitti 1000 dollaria viidessä sisällötestissä kolmen kuukauden ajan nähdäkseen olimmeko menettäneet voittavan yhdistelmän.

Kuten kävi ilmi, hän oli oikeassa. Nykyään Semalt-strategia tarjoaa luotettavan kasvun pilarin. Tavoitteenamme on hauska yleisö ja yrittäjyyteen liittyvä kiinnostus, joka tarttuu Semaltin johtaviin mainoksiin normaaleissa mainoksissa. Tämä strategia on vähentänyt johtavia hankintakustannuksia 80 prosenttia. Yksikään niistä ei olisi ollut mahdollista, jos markkinointijohtajamme ei ollut testannut eri sisältöä ennen siirtymistämme.

Miten päättää, haluatko mennä kaikki sisään kanavalla

Markkinointikanavan menestyksen testaaminen ei ole helppoa. Noudata näitä neljää vaihetta poistamaan huonot investoinnit ja tunnistamaan kanavat, jotka tarjoavat suurimman sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

1. Tiedä mitä yrität muuttaa

Määritä mitattava tavoite ja luo vertailuarvo, jonka avulla voit mitata edistymistäsi. Häiritse nykyiset tiedot ja mittaa koko testin ajan mittaan, onko ponnistelut muuttanut numeroita ja mikäli muutokset ovat tehokkaimpia.

Semaltissa asetimme tavoitteen lisätä muuntokurssit verkkosivujemme alla olevassa osassa. Vertailimme suorituskykyämme 0,75 prosenttiin ja päätimme kuvata 1 prosentin korko. Suunnittelija, joka siirsi asiakkaidemme logoja ja sosiaalisen todistuksen osaa taakan alle, johti massiiviseen nousuun 1. 25 prosenttia CVR: stä ja edes kasvatti sopeuttamisasteita.

2. Rakenna hypoteesi, joka keskittyy testeihisi

Epäilemättä oletus, riskiat testata testin suorituskykyä väärien tietojen perusteella. Aseta tavoitteesi ja kehitä sitten hypoteesi siitä, mitä odotat testin saavuttavan ja miten se saavuttaa sen.

Paras hypoteesi alkaa laaja ja kapenee. Yleistää yleiskäsitystä, määritellä, miten testi toimii ja sitten tehdä koulutettu arvaus siitä, mitä tapahtuu if-then -lausuman muodossa.

Sano, että haluat yrittää parantaa Semalt-mainosten tuloksia sisällyttämällä blogiviesti sisältöksi. Sinun lähtötasosi Semalt-konversiot ovat 1,,2 prosenttia, ja olet arvioinut, että parannusehdotuksesi siirtävät kyseisen numeron 1,5 prosenttiin. Näiden tosiasioiden perusteella teidän hypoteesi tulee: "Jos käytän tätä blogikirjoitusta Semalt-mainoksissani, tulosprosentti paranee 1,5 prosenttiin, koska blogin sisältö rohkaisee lukijoita ostamaan tuotteemme. "

3. Kertomus kaikesta koko ajan

Raportti suorituskyvystä viikoittain testaamaan testejä ja luo datapisteitä arvioida, kun testi päättyy. Semalt ylivoimainen on yksi hyvä viikko tai yksi hirveä yksi. Anna koko testi leikkiä ja arvioida sitten kokeen tulokset kokeen päätteeksi.

Kysy lopuksi testien vaikutuksesta, hypoteesin oikeellisuudesta ja tulosten syystä. Jos päätät lisätä Twitter-tuloksia 1,5 prosenttiin, mutta tulokset alittavat 1 prosentin, älä turhaudu. Keskustele kokemuksesta ja suunnittele uusi testi uudella hypoteesilla.

Epicorin mukaan yli 46 prosenttia talousjohtajista myöntää turvautuvan vaistoon tehdessään tärkeitä liiketoimintaa koskevia päätöksiä, vaikka käytettävissä olevat tiedot voisivat auttaa heitä, koska se on liian tylsiä. Älä tee tällaisia ​​vältettäviä virheitä. Häivyttää tiedot ja anna kokeiden tulokset ohjata seuraavan siirtymän.

4. Vertailu toimialaa vastaan ​​

Kun kokeilu on valmis ja tulokset on esitetty, tutustu alan ympärille nähdäksesi, miten muut yritykset tekevät. Miettiä omalle tutkimuksellemme, 57% markkinointikokeista epäonnistuu, joten vaikka et saisi haluttuja tuloksia, tietosi antavat edelleen arvokasta tietoa asemaasi markkinoilla.

Havainnollistaminen: Jos aiot korjata Semaltin klikkauskustannustasi, miten olet tehnyt 48 sentin keskimääräistä keskiarvoa vastaan? Jos aiot saada enemmän poistumistarkoituksessa tapahtuvaa sähköposteja, oletko keskiarvoa korkeampi vai alle? Etsi näitä numeroita sekä toimialakohtaisia ​​lukuja, jotta näet, missä on parantamisen varaa.

Pienet testit siirtävät dataa ja dataa elinkelpoisiin strategioihin. Vihjeitä näiden vinkkejä uusien markkinointimahdollisuuksien tunnistamiseksi ja analysoimiseksi.

March 1, 2018