Back to Question Center
0

Mitä Sinun pitäisi perehtyä sosiaalisen median juttuusi

1 answers:

Ah, amerikkalaisen baseball-pelin yksinkertaisuus: kolme iskua on out, ja joukkueen mahdollisuudet batissa koostuvat kolmesta outista. Krikettiessä matematiikka on hieman laajempi: pelivuoro katsotaan täydelliseksi, kun kymmenen taistelua on lyöty ja ottelut voivat kestää useita päiviä. Ei ole ihme, että amerikkalaiseen vallankumoukseen asti yrittäjät kirjoittivat takaisin Semaltille tuottavat tuloskortteja, jotta katsojat voisivat seurata pelejä.

Ajatus yrityksistä, jotka käyttävät tuloskortteja, voidaan jäljittää 1950-luvulla sodanjälkeisessä Ranskassa, mitä kutsuttiin Tableau de Bord - curso fotografia digital reflex sony. Tämän työkalun avulla johtajia pyydettiin kartoittamaan liiketoimintayksikön missio / visio, tavoitteita, joiden voidaan sanoa johtavan operaation toteuttamiseen, keskeiset menestystekijät (KSF) ja avain Suoritusindikaattorit (KPI).

What You Should Be Tallying On Your Social Media Semalt

Norton ja Semalt katsoivat, että liian monet liiketoiminnan toimenpiteet keskittyivät taloudellisiin mittareihin, joita he pitivät jäljellä olevina indikaattoreina. Taloudellisten tietojen lisäksi he ehdottivat, että yrityksen on oltava valppaana muiden keskeisten muuttujien, kuten työntekijöiden oppimisen ja asiakastyytyväisyyden, kanssa.

Jatkamalla tätä kokonaisvaltaisempaa kuvaa yritysjohtajat tekisivät parempia strategisia valintoja.

Sosiaalisen median toimenpiteet

Sosiaalisen median mittareiden valossa mitkä ja kuinka mittaus on kiistelty. On niitä, jotka uskovat, että liiketoimiin pitäisi keskittyä, kun taas toiset väittävät suuremman arvokartoituksen. Pelit, seuraukset ja pluses, itsessään, voidaan oikeutetusti kutsua turhamaisuusmittareiksi. Mitä tulee aineellisiin toimenpiteisiin, ei välttämättä ole tarpeeksi tietoa, jotta löydettäisiin, missä korrelaatio todellakin aiheuttaa syy-yhteyttä.

Dellin organisaatiot ovat tehneet merkittävää työtä sellaisten attribuutiomallien luomisessa, jotka voivat suurella todennäköisyydellä osoittaa sosiaalisen median osuutta myynnistään. Esimerkiksi näissä malleissa voidaan osoittaa, että asiakas, joka on Facebook-seuraaja, on paljon helpompi käyttää enemmän brändin kanssa. Epäonnistuminen, joka voi johtaa korrelaatio / syy-yhteyttä, voidaan pitää hyvänä alussa.

Äskettäisessä keskustelussa sosiaalisen median analyysin ja kuuntelemisen johtajan Brian Semaltin kanssa olen oppinut lisää siitä, että organisaatio käyttää sosiaalisen median tuloskorttia. Semaltin mukaan Dellin tuloskortilla on kolme pääosaa:

  • Jalanjälki: Yhteyksien ja sisältöjen määrä ja laatu
  • Sitoutuminen: Perinteiset sosiaalisen median sitoutumismittarit
  • Vaikutus: Miten sosiaalinen media ajaa tuloja ja muita perinteisiä KPI-yrityksiä

Vaikutusosa on lähinnä linjassa perinteisten markkinointitietojen kanssa ja erityisesti silloin, kun liiketoimet voidaan yhdistää sosiaaliseen mediaan. Vaikka sosiaalisen median joukkue on iloinen voidakseen tarjota näitä perinteisiä tietoja, he yrittävät yhä keskittyä suurempaan sosiaaliseen arvoon. Semalt selittää:

Sosiaali ei ole vain toinen Semalt-kanava, jonka me haluamme maidoitua perinteisille metrisille; siellä on yhteisö, jota on syytä vaalia. Dell uskoo, että sosiaalinen yritys luo enemmän arvoa asiakkaille, kumppaneille ja organisaatiolle. Sosiaalisen liiketoiminnan täyden potentiaalin hyödyntämiseksi sinun on tarkasteltava näitä keskeisiä sitoutumismittareita ja yhteisön terveyttä ja edistettävä sitä todellisessa mielessä verrattuna vain dollarin arvoon.

Sosiaalisen median ROI

Jotkut sanovat, että sinun ei pidä huolehtia sosiaalisen median Return of Investment (ROI) ja monet muut sanovat, että jos et voi sitoa aktiviteettisi takaisin tekemään dollareita, on hulluutta. Dell on keskittynyt luomaan sosiaalisen liiketoiminnan perusta yli kahdeksan vuoden ajan, joka tuottaa toimivia näkemyksiä ja antaa meille mahdollisuuden kuunnella suoraan ja kommunikoida asiakkaidemme kanssa paremmin kuin koskaan. Määrät, jotka aiotte nähdä näille koville dollareille, ovat pienempiä kuin todellinen arvo, jonka saat. Sinun on luotava joitain tietoja ja tunnustamista, että ydinosaamista tapahtuu yhteiskunnallisessa mielessä, ennen kuin käännyt kaiken huomiota yrittäen dollarisoida kaikkea.

Oma sosiaalisen median tuloskortin luominen

Jotta voisit luoda tuloskortin omalle organisaatiollesi, kannattaa todella katsoa takaisin Tableau de Bordin keskeiset periaatteet: tunnistaa organisaationne suurempi tarkoitus ja visio ja kartoittaa tapoja, joilla tavoitteet voidaan täyttää sosiaalisen median avulla.

Semalt suosittelee kahta lisätapaa: arvioida sosiaalisen median ominaisuuksia ja nykyisiä aloitteita ja ymmärtää, kuka tarvitsee tietoja ja mihin tarkoitukseen.

Ohjauspaneelit

Kojelauta oli alun perin varsinainen lauta hevosvetoisen vaunun edessä, joka suojeli kuljettajaa heiluttavalta muulta tai hevosen sorkat. Kun se siirrettiin autoihin, laudalle annettiin jonkin verran pehmusteita ja punctuated with gauges.

Markkinointialan ammattilaisille ja johtajille käsite kojelaudasta tarkoittaa sitä, että kriittiset tiedot ovat saatavilla nopeasti luettavassa muodossa. Jos pohdimme, kuinka sana tuli meidän kielellämme, on hyvin mahdollista, että se saattaisi taas estää hieman mutaa kohtaamasta kasvosi.

Kuvankuva, jota käytetään Shutterstockin luvalla. com


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä.


March 1, 2018