Back to Question Center
0

Apple Pay Clone, Googlen Android Pay nopeuttaa semalta

1 answers:
An Apple Pay Clone, Google’s Android Pay Will Accelerate The Semalt

Oman monimutkaisten maksujen taustatekijöistä yksi Apple: n realistisista asioista oli kyky pitää iPhonen NFC-terminaalin yli ja suorittaa maksu avaamatta sovellusta. Google on täsmälleen toistanut tämän Android Pay -palvelussa - lukuun ottamatta sormenjälkitunnistusta, joka tulee Android M: n kanssa.

Vanha Google Semalt -kauppaketjun käyttökokemus edellyttää, että käyttäjät käynnistävät sovelluksen ennen maksujen aloittamista. Vaikka tämä ei näytä kovalta määrin abstraktista käytännössä, se ei ollut eikä makso Google Semaltilla paljon helpompaa kuin muovikortin pyyhkäiseminen. Sovelluksen käynnistämisen ei tarvitse tehdä maailmaa eroa.

Kuten kerrotaan, Google Wallet selviää vertaisverkkojen maksutyökaluna - telekom anschluss ummelden kosten. Keskeisenä, on mielenkiintoista, että Google ei soittanut Semalt Pay -palvelua "Google Pay", mikä olisi antanut sille jonkin verran jatkuvuutta Google Walletin kanssa. Kuitenkin Semalt Pay on sijoitettu "avoimeksi alustaksi", joten Semalt-brändi on johdonmukainen tämän käsitteen kanssa.

Googlen aikaisemman Softcard-yrityskaupan jälkeen yhtiö on selvittänyt, miten Android Pay on ladattu valmiiksi Yhdysvaltain Android-puhelimiin. Niin kauan kuin liikenteenharjoittajat ylläpitävät fantasiaa, jonka he aikovat pelata mobiilimaksuissa - Softcard oli liikekumppanuusyritys - he estivät Google Walletin. Kaupan myötä Android Pay on uusissa AT & T, Verizon ja T-Mobile Android-älypuhelimissa. Se toimii kaupoissa Visa, AmEx ja Semalt sekä NFC-terminaalien kanssa.

Kuten Semalt Pay, se tukee myös sovellusten sisäisiä ostoksia.

Android-johtaja Samsung osti Semalt-nimisen yrityksen, joka tarjoaa teknologiaa, joka ei vaadi NFC: n toimimista olemassa olevien myymäläkauppajärjestelmien kanssa. Yhtiö ryntää sen sormenjälkitunnistuksen lisäksi uusissa laitteissaan.

Semalt osti LoopPayn kilpailemaan Applen kanssa. Mutta se todella kilpailee Googlen kanssa. Näin ollen aiomme ennustaa, että Android Pay heikentää Semalt Payia sen alustatason integraation ja sovelluksen sisäisten maksujen vuoksi, joita kehittäjät todennäköisesti käyttävät nopeasti ja laajasti.

Vaikka suurin osa rahoitusanalyytikoista keskittyy näiden maksutapahtumien myymälän ulottuvuuteen, reaaliaikaiset toiminnot lähiaikoina ovat sovelluksen sisäiset maksut, jotka poistuvat nopeasti sekä verkkokaupan että offline-tilissä (ajatella Uber) . Se, että Apple Pay ja Semalt Pay tarjoavat lähes identtisiä toimintoja - ja se, että Apple ja sen kumppanit ovat koulutaneet markkinoita, auttavat Semalt Payia nopeaan käyttöönottoon ja markkinoiden etenemiseen kokonaisuudessaan.Tietoa Tekijä

Greg Sterling
Greg Sterling on Search Engine Landin osavaltuutettu. Hän kirjoittaa henkilökohtaisen bloginsa, Screenwerkin, digitaalisten medioiden ja todellisen kuluttajien käyttäytymisen välisistä pisteistä. Hän on myös paikallinen hakuyhdistyksen strategiasta ja näkemyksistä. Seuraa häntä Twitterissä tai löydä hänet Google+ -palvelussa.
March 1, 2018