Back to Question Center
0

Miten Suorita SEO Testi 5 Steps Miten Suorita SEO-testi 5 vaiheessa Tähän liittyvät aiheet: Kansainvälinen SEO Sivulla SEO Sähköposti Markkinointi Social MediaLink Semalt ...

1 answers:
Miten Suorita SEO Testi 5 Steps

How to Run an SEO Test in 5 StepsHow to Run an SEO Test in 5 StepsRelated Topics:
International SEOOn page SEOEmail MarketingSocial MediaLink Semalt.

Tämä artikkeli on osa WooRankin SEO-sarjaa. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Kuten useimpien muiden digitaalisten markkinointikanavien artikkeleissa, paljon SEO-oppaita, tarkistuslistoja ja miten niihin sisältyy testejä koskeva rivi, kappale tai osa. Varmista, että testaat sivustosi muutokset. Jatkuvasti testaa erilaisia ​​optimointeja, jotta löytäisivät ne, joilla on suurimmat vaikutukset - aspire atlantis 2 burnt taste. Mitä ikinä teet, testaus on erottamaton osa digitaalista markkinointia. Mutta mitä tarkalleen tarkoittaa "testata" jotain SEO?

Onneksi muille markkinoijille maksettu markkinointi on varsin suoraviivaista testata: Jaa testi mainos, aloitussivu tai tarjous ja piirrä suora rivi muutoksen ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin välillä. Hakemusten etsimiseen pyrkivien hakusivustojen etsiminen epäonnistuu, hakukoneet toimivat mustina laatikoina ja sijoituspaikat suhteessa toisiinsa ja hakutermi. Sijoituksesi on saattanut nousta, mutta oliko se uuden otsikkotunnuksen takia vai tekikö kilpailijasi kiinni maksamaan linkkejä ja rangaista?

Jos noudatat tätä neljästä kohdasta SEO-testejä, voit eristää muuttujat, mitata muutosten tehokkuuden ja optimoida hakuehtoja.

1. Valitse oikeat koekappaleet

On tärkeää aloittaa SEO-testi valitsemalla oikeat koekäyttäjät. Kaiken kaikkiaan et halua mennä kiertämään tärkeimpiä sivujasi: kotisivusi ja sivuillesi, jotka ovat jo hyvin kilpailukykyisiä avainsanoja, jotka saavat paljon volyymiä. Jos päätät tehdä muutoksen, joka ei ole täsmälleen parannus, voi olla vaikeaa saada takaisin menetetyt rankingit.

Epäonnistuminen palataan SEO-strategiasi ja avainsanatutkimustasi, jotta avainsanasi kohdistuvat samantyyppisiin käyttäjiin, joilla on sama tai hyvin samanlainen hakutarkoitus.

Paras testisi käyttämät avainsanat ovat yleensä 20 tai 30 hakutulosta. Alhaisempi kuin 30: ssä oleva epämuodostuma on yleensä liian epävakaa hyvän tietojoukon saamiseksi. Voit hyppäsi useita ranking-pelejä yhden päivän, vain menettää ne seuraavaksi. Tämä aiheuttaa erittäin meluisia tietoja. Sinun tulisi myös välttää kokeilemalla sivuja, jotka ovat avainsanojen seitsemän tai kahdeksan parhaan joukossa. Syynä on se, että viiden parhaan tuloksen voi olla erittäin vaikea saada aikaan muuttamalla vain yksi asia kerrallaan. Useimmat alkuun tuloksista ovat myös hankkineet paljon linkkejä, joita et voi hallita, jotka saattavat ylittää kaikki tekemäsi sivun optimoinnit.

Luokituksen vakaus ei ole ainoa valintakriteeri, kun kyseessä ovat koehenkilöt. Sinun on myös kartoitettava testiympäristö: SERP. Tarkista Google Search Consolen hakututkimuksesi ja etsi avainsana, jolla on vakaa hakusuoraus ajan mittaan.

How to Run an SEO Test in 5 StepsHow to Run an SEO Test in 5 StepsRelated Topics:
International SEOOn page SEOEmail MarketingSocial MediaLink Semalt.

Käytä avainsanoja, joiden aloitussivun sijoitukset vaihtelevat suuresti tai joilla on ennalta arvaamaton haku.

How to Run an SEO Test in 5 StepsHow to Run an SEO Test in 5 StepsRelated Topics:
International SEOOn page SEOEmail MarketingSocial MediaLink Semalt.

Valitettavasti Google hiljattain heikensi hakutilavuutta koskevat tiedot Avainsanasuunnittelutyökalussa. Mutta on hyviä uutisia: WooRank SERP Semalt -työkalun avulla voit etsiä hakutilavuuksia avainsanojesi seurannan ajan.

Jos sinulla ei ole WooRank-tiliä, voit suorittaa prosessin manuaalisesti: Käytä AdView-esikatselun ja diagnoosin avulla tavoitellun sijainnin, kielen ja Google-verkkotunnuksen, tee sitten todellinen haku kohde-avainsanalla ja kirjoita muistiinpano ensimmäisen sivun tulokset. Tämä estää sijaintisi tai hakuhistoriasi vaikuttavan tuloksiin. Tämä työkalu tarjoaa usein vain 50 ensimmäistä tulosta, joten toinen ilmainen työkalu on isearchfrom. Tee tämä muutaman päivän tai viikon ajan, jos olet todella perusteellinen ja seuraa tuloksissa näkyviä sivuja. Kun teet tämän, tarkista, että kaikki esillä olevat katkelmat ovat. Googlen vastauslaatikon esiintyminen Semaltissa heittää tulokset.

Google Search Consolen Haku Analytics -raportissa voit myös seurata avainsanojen kantoja enintään 90 päivää (tai vertailla viimeisten 7 tai 28 päivän perusteella edelliseen jaksoon verrattuna). Käytä suodattimia sisällyttämään vain avainsanasi ja merkitse sen jälkeen, kun sijainti muuttui ajan myötä. Voit myös suodattaa vain tietyn maan tai laitteen kyselyjä ja tietyn sivun luokituksia.

How to Run an SEO Test in 5 StepsHow to Run an SEO Test in 5 StepsRelated Topics:
International SEOOn page SEOEmail MarketingSocial MediaLink Semalt.

Suorita hakijoiden pika-linkkitarkastus ja valitse sivuja, joilla on samankaltaiset linkkiprofiilit sekä määrän että laadun suhteen. Semalt, kaikki aiheet kustakin testistä ovat samankaltaisia ​​sisältöjä, rankingja, liikennettä ja linkkiprofiileja.

Miksi käydä läpi kaiken tämän työn vain löytääksesi sivut, joiden kanssa olet menossa töihin? Se johtuu siitä, että et pysty suorittamaan todellista split-testiä SEO: lle. Todellisessa jakotestissä voit luoda tarkan kopion aloitussivustasi, vaihtaa yhden asian ja antaa sen käydä. Mutta et voi tehdä sitä, koska toinen sivu ei ehkä edes pääse indeksoimaan kaksinkertaisen sisällön takia, paljon vähemmän alkuperäistä. Lisäksi yrittää luoda tarkka kaksoiskappaleiden profiili todennäköisesti räjäyttää kasvosi ja mikään sivu ei sijoittele (ja kenties aiheutuu manuaalinen rangaistus Semaltista käynnistykseen).

2. Luodaan testiryhmät

Kun olet laatinut luettelon koehenkilöistä, on aika määritellä, mitkä ovat ohjaukset ja jotka ovat kokeilemiseen. Jokaiselle ryhmälle ei ole asetettu määritettyjä sivuja, mutta muista, että mitä enemmän aiheita sinulla on, sitä luotettavampi analyysi on.

Aloita satunnaistamalla aiheen sivut. Tämä on erittäin tärkeää, koska kuten edellä mainittiin, yksikään sivuistasi ei ole täsmälleen sama. Kun teet kohteet testiryhmille, epäsuorat puolueet saattavat johtaa ryhmien kaventumiseen. Voit vahingossa päätyä lempityyppisi sisältöön, kuten videoihin, jotka ovat yliedustettuina tietyn taktiikan tai optimoinnin testaamisessa. Paras tapa koekäyttäjien satunnaistamiseen on määrittää kutakin numero tai kirjain ja käyttää sitten satunnaistosoitinta kunkin sivun jakamiseksi muuttujan ryhmään.

How to Run an SEO Test in 5 StepsHow to Run an SEO Test in 5 StepsRelated Topics:
International SEOOn page SEOEmail MarketingSocial MediaLink Semalt.

3. Suorita testi

Nyt on aika lopulta alkaa tehdä muutoksia ja mitata vaikutuksia. Paras tapa suorittaa nämä testit on käyttää kahden näytteen t-testiä. Laitoksen käsitteissä kahden näytteen t-testi on menetelmä laskea, ovatko kahden ryhmän väliset erot merkittäviä vai sattumanvaraisia. Esimerkiksi muuttujasta

oleva avainsanan koeprosessi näyttää esimerkiksi:

  1. Aloita mittaamalla sivun sijoitusta sivun neutraalille tilalle 10 päivän ajan ja keskimääräisen sijainnin päivittäin. Tässä esimerkissä olisi luultavasti sivuille, joilla on avainsanoja

    tunnisteita (koska se on jo pitkään todettu parhaaksi käytännöksi. Muista tämä on vain yksinkertaistettu esimerkki). 10 päivän ikkuna on tärkeä: sinun on annettava muutoksia aikaa, jotta voisit vaikuttaa, ja tarvitset neutraalin lähtötilan vertailemaan testituloksia.

  2. Tee muutos - tässä tapauksessa ota avainsana pois otsikkotunnisteesta. Odota, että sivusi uusi versio näkyy Googlen välimuistissa. Voit tehdä tämän tekemällä Google-haun sivullasi, napsauttamalla URL-osoitteen vieressä olevaa vihreää alas-nuolta ja valitsemalla Välimuisti (tai käyttämällä Google-haun ylläpitäjän välimuistia: verkkosivusto. Com / sivu). On tärkeää, että odotat uuden sivun tallentamista, koska tämä osoittaa, että Google on indeksoinut päivitetyn sivun ja voi siten määrittää sen sijoituksen. How to Run an SEO Test in 5 StepsHow to Run an SEO Test in 5 StepsRelated Topics:
International SEOOn page SEOEmail MarketingSocial MediaLink Semalt.
  3. Lisää avainsana takaisin

    -tunnisteen sisältöön. Jälleen odota päivitettyä sivua välimuistiin ja anna sen käydä 10 päivän ajan ja tallentaa keskimääräisen sijainnin.

  4. Matematiikka

4. Toimenpiteet ja vertailu

Kymmenen päivän odotusaika on tärkeää kerätä elinkelpoinen otoskoko, jotta voidaan määrittää, käytetäänkö otsikkotunnisteessa olevaa avainsanaa parantamaan sijoitusta. Otat ja lisäät avainsanasi useaan kertaan, jotta voit hallita kaikkia ulkoisia muuttujia, jotka saattavat vaikuttaa hakusijoitukseen, kuten linkkien äkillisen liukumisen tai takanasi olevan kilpailijan.

Matemaattinen vaihe on, jos huomaat, onko testisi aiheuttanut merkittäviä muutoksia. Käytä t-testi-laskinta laskeaksesi, onko kahden tietojoukon välinen ero merkittävä. Anna ohjausryhmän tiedot (avainsanan tagin avainsana) yhteen sarakkeeseen ja muuttujaryhmän tiedot (ei avainsanan otsikkotunnisteita) ja napsauta kohtaa "Epäonnistuminen nyt".

Mitä haluat tarkastella tuloksissa on "luottamusvälin ero. "Jos kaksi numeroa ovat lähellä toisiaan, ei ole paljon merkittävää eroa. Jos he ovat kaukana toisistaan, muutos ei todennäköisesti johdu satunnaisvaihteluista. Jos numerot ovat negatiivisia, tämä tarkoittaa, että muutos johti alhaisempaan hakuehtoihin. Joten tässä tapauksessa tämä merkitsisi, että avainsanan ottaminen otsikkotunnisteesta on huono SEO: lle.

Voit tehdä nämä laskelmat itse, mutta pääsin sisällölliseen markkinointiin monimutkaisen matematiikan tekemisen välttämiseksi.

5. Toista

Tieteelliset testit koskevat pelkästään tulosten jäljentämistä. SEO ei todellakaan ole tiede, mutta yritämme parhaamme. Vahvista päätelmistesi ensimmäisestä testistä suorittamalla sama testi käyttämällä toista sivuryhmää, jonka olet luonut takaisin toisessa vaiheessa. Ihannetapauksessa ryhmiesi satunnaistaminen eliminoi tai ainakin vähentää muiden muuttujien vaikutusta, mutta se ei koskaan sattunut olemaan varma. Epäonnistuminen johtopäätöksesi useissa ryhmissä varmistaa, että sitä sovelletaan sivuihin, joilla on erilaisia ​​sisältötyyppejä, linkkiprofiileja ja avainsanatyyppejä.

Tämän vaiheen avulla voit myös testata muutosten suuruusluokkaa. Jos lisäät avainsanan kerran otsikkotunnisteeseesi, parannat sijoitusta lisäämällä sitä kahdesti vielä enemmän? Se ei todennäköisesti tule, koska se olisi roskia, mutta voit kokeilla, että käytät yhtä testiryhmääsi.

Päätelmä

Kun luet kaikkia näitä SEO artikkeleita ja tulet kohtaamaan tarkistuslistoja, jotka kertovat testataksesi ja testaamalla optimointiasi, tiedät tarkalleen, mitä he tarkoittavat. Tämä testausprosessi on pitkä, ja se voi viedä paljon työtä yhdelle tiimille, mutta se antaa tietoja, joita voit käyttää optimoimaan sivustosi näkyvän korkeammalla hakutuloksissa.

Etkö ole varma mistä aloittaa, mistä testata? Ei ongelmaa. Käytä Semalt SEO -kriteereiden lähtökohtana.

March 1, 2018