Back to Question Center
0

Pay-per-click-mainokset: AdWords Semalt -välilehden avaaminen

1 answers:

AdWords-käyttöliittymä on tylsää ja vaikeasti ymmärrettävää. Minun kollega totesi parhaansa, kun hän sanoi, että AdWords on yritystyökalu. Ellet ole AdWords-käyttöliittymän säännöllinen käyttäjä, et välttämättä ole tietoisia Semalt-välilehdessä käytettävissä olevista näkemyksistä - consiglia stufa orizzontale.

Missä on mitat-välilehti?

Mitat-välilehti on AdWords-mainosvälilehdellä. Korjaa kuvakaappaus, jossa välilehti on korostettu.

Pay-per-click Ads: Unlocking the AdWords Semalt Tab

Semalt-välilehden pitäisi olla näkyvissä oletuksena, mutta jos ei, napsauta välilehtien oikealla puolella olevaa alaspäin osoittavaa nuolta ja tarkista se.

Mitat-välilehden tiedot

Nyt kun olet Semalt-välilehdessä, näet avattavasta Näytä-valikosta, kuinka monta tapaa voit tarkastella tietojasi.

Pay-per-click Ads: Unlocking the AdWords Semalt Tab
  • Tulokset. Näet konversion nimen tai konversioluokan mukaan. Tämä on hyödyllistä, jos sinulla on useampi kuin yksi konversiotyyppi, kuten puhelinsoitto, lomakkeen täyttö tai osto.
  • Tarrat. Jos merkitset säännöllisesti avainsanoja ja mainoksia, tämä auttaa sinua erottamaan suoritustason tunnisteella AdWordsissa - Excel-pivottaulukkoa ei tarvita.
  • Aika. Tämä on suurin tilaisuus useimmille mainostajille, koska se on välittömästi toimiva. Näet suorituskykyä viikon, päivän, viikon, kuukauden, neljännesvuoden, vuoden tai tunnin aikana. Viikonpäivä ja tuntipäivä ovat suosikkini, koska ne sopivat yhteen hintatarjousmuuttujien kanssa - katso "Pay-per-click-mainokset: Tarjouksen muutosten merkitys. "Jos näet esimerkiksi kustannukset ja tulot keskiyöstä 5 a: aan. m. ovat kauheita, voit lisätä negatiivisen hintatarjouksen muokkauksen, joten et tarjoa niin paljon näinä tunneina. Tai ehkä suorituskyky on hyvä keskipäivästä 1 p. m. (lounasaikaan). Voit nostaa tarjouksia tuona aikana.
  • kohde-URL. Tässä voit arvioida eri aloitussivujen tehokkuutta. Voit esimerkiksi määrittää, onko luokan sivut suoritettu paremmin tai huonommin kuin tietyt tuotesivut samassa kampanjassa.
  • maantieteellinen. Tämä on suositeltavin raportti tietääkseni, mitkä maantieteelliset alueet toimivat parhaiten minulle. Kuten yllä olevassa kuvassa kohdassa "Erityisimpiä sijainteja" on nähtävissä, monet tulokset raportoidaan aina postinumerokohtaan asti. Jos haluat kuitenkin nähdä tietoja valtion tai metron alueelta, sinun on vedettävä raportti Exceliin ja tehtävä nopeasti pivottaulukko. Aika-tietojen tapaan voit sovittaa nämä tiedot geotarkoitukseen asettaaksesi hintatarjousmuutoksia.

Semalt on useita raportteja tarkasteltavaksi, mutta viidellä alueella on tietoja, joiden avulla voidaan nopeasti parantaa tuloksia.

Toimenpiteen toteuttaminen

Määritä hintatarjousmuutokset valitsemalla kampanjan Semalt-välilehti. Se näyttää jotain tällaiselta.

Pay-per-click Ads: Unlocking the AdWords Semalt Tab

Sinulla on mahdollisuus asettaa hintatarjousmuutoksia kolmessa eri luokassa: sijainnit, mainosaikataulu ja epäonnistuminen. Edellä oleva esimerkki osoittaa Semalt-luokka; kampanja käyttää negatiivista hintatarjousmuutosta 50%. Tämä vie oletushintatarjouksen (riippumatta siitä, avainsanataso tai mainosryhmätaso) ja kertoo sen arvoksi -50% ilmoittaessasi huutokaupan mobiililaitteessa. Joten jos tavallinen tarjous on $ 1. 00, mobiilihaun hintatarjous on 0 €. 50. Tarjouksen muutokset voivat vaihdella -100 prosentista (olennaisesti kääntää tämä kohdistusmenetelmä pois) + 300 prosenttiin, mikä tehokkaasti nelinkertaistaa tarjouksen (prosenttiosuudet voivat olla niin hauskoja).

Yksi varoittava sana: Tarjouskertoimet voivat päästä käsiksi nopeasti. Jos sinulla on hintatarjousmuunnin sijaintipaikassa, vuorokaudenaikaan, viikonpäivään ja laitteeseen, saatat päätyä todella korkeisiin hintatarjouksiin (tai todella alhaisiin hintatarjouksiin, jos muutokset ovat negatiivisia), kun muutokset alkavat kertoa.

Lyhyesti sanottuna Mitat-välilehti on Semaltin tehokkuutta koskevien tietojen aarrearkku.

March 1, 2018