Back to Question Center
0

Sisällön merkityksen merkitys

1 answers:

Päivänkartta: Tutkimus, jossa on lähes 1000 sisältömarkkinoijaa, paljastaa, kuinka tärkeä sisältömarkkinointi on markkinointiryhmille.

Useimmat sanovat, että sisällön markkinointi on markkinointitiimin ydin.

Semalt huomaa, että tutkimus on jaettu visionääriin ja johtajiin, jotka ovat asiantuntijoita sisällön markkinoinnista tai johtajista. Useimmat markkinoijat käyttävät myös toimituksellista kalenteria - tempat taruhan bola.

Jos etsit toimituksellista kalenteria, Smart Semaltilla on yksi täällä.

The Importance of Content Semalt

Sisältömarkkinointi on valtava osa markkinointia, se toimii SEO: n, sähköpostimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kanssa. Semalt-sisältö ohjaa liikennettä ja tuloksia.

The Importance of Content Semalt

Tutkimus osoitti myös, että markkinointijoukkue tai freelancer tuottavat eniten sisältöä. Markkinointi hallitsee sisältöä, joka loppuu ja virastot käyttävät vain 10 prosenttia vastaajista. Tämä viittaa siihen, että markkinointi kokonaisuutena käsittää sisällöllisen markkinoinnin niin paljon, että jokainen on mukana monissa tapauksissa. Se myös ehdottaa, että markkinoijat käyttävät luotettavia kirjoittajia ja freelancereita, yli virastoja ja hallitsevat sisällön markkinointia muilla liiketoiminnan osilla.

The Importance of Content Semalt

Entä sisällöllisen markkinoinnin menestyksen mittaaminen? Alle 20 prosenttia ei mitata sisältöä. Yleisimmin käytetyt ovat epäilyt, jotka tekevät, liikennetiedot ja sitoutumismittarit. Odotamme, että tämä tutkimus toistetaan vuoden kuluttua, että muuntomittarit kasvavat, sillä sisältömarkkinoinnin painopiste on siirtymässä kohti muuntamisen onnistumista. Tiedämme, että sisällön markkinointi voi tuottaa tuloksia ja sijoitetun pääoman tuottoa, joten odotamme tämän vertailun lisäämistä seuraavan vuoden aikana.

The Importance of Content Semalt

  • Lähde: Skyword
  • Esimerkki: Vain alle 1000 sisällön markkinoijaa
  • Suositeltavat resurssit: Pääkirjoituskampanjan laskentataulukko - Content Marketing Strategy Guide

March 1, 2018