Uusi kuntotekniikan käynnistys haluaa stream-luokituksen olohuoneessasi - ei ole televisiota tai laitteita. Tässä on mitä tarvitset: peili.

Mirror-niminen yritys on kehittänyt herkän laitteen, joka näyttää täysipituiselta peilikuvana ja joka ohjaa erilaisia, yksilöllisiä harjoituksia, kuten jooga, pilates, sydän, voima ja nyrkkeily. Älykäs peili heijastaa paitsi omaa kuvaa, mutta myös ohjaajaa ja muita harjoittelujoukkoja (jos olet ryhmäluokassa).

Mirror, joka julkistetaan julkisesti 6 - como hacer una foto larga exposicion. helmikuuta ja on nostanut 13 miljoonan dollarin rahoituksen, perusti Brynn Putnam, NYC-pohjaisen kuntosalin boutique Refine Methodin luoja.

"Minulle kotona työskenteleminen merkitsi aina kompromisseja", harjoittelu on vähemmän hauskaa ja vähemmän tehokasta ja turhauttavaa ", kertoo Putnam, entinen Inc. 30 alle 30 honoree. "Joten minulle, joka antaa ihmisille mahdollisuuden työskennellä ilman uhrauksia, vain todella muuttaa ihmisten elämäämme" .

Putnam sanoo, että yksilöllinen harjoittelu ylittää pelkästään erilaisten harjoittelutapojen valitsemisen. Mirror tarjoaa käyttäjille henkilökohtaisen harjoittelun tai ryhmäluokan kokemuksia "reaaliaikaisesta personoinnista" käyttäjän palautteen ja biometristen tietojen perusteella. Kun painat yksityiskohtia siitä, miten tuote toimii, Putnam kieltäytyi selittämään muuta kuin sanoa, että laite on täyspitkä peili LCD-näytöllä, surround-äänikaiuttimilla, kameralla ja mikrofonilla.

Vaikka älykkäät peilit kuulostavat varsin futuristisilta, tekniikka voi olla yllättävän yksinkertainen. Esimerkiksi, voit rakentaa kotikäytön käyttämällä kaksisuuntaista peiliä, näyttöä ja Raspberry Pi -tietokoneen ohjelmiston ohjelmointiin.

Näin 34-vuotias Putnam rakensi ensimmäisen prototyypin keittiössään vuonna 2015.

Ajatus tuotteesta tuli hänen taustastaan ​​New York Cityn balettitanssijana. Kun hän poistui balettikengistä 26 vuoteen, hän aloitti korkean intensiteetin kuntosalin, Refine Methodin. Tarkenna tarjoaa pieniä luokkia kaikkialle New York Cityyn.

Vuonna 2015 hän teki päivityksiä Refine Method -studioihinsa, mukaan lukien uudet luokat, huipputekniset laitteet ja tavalliset vanhat Ikea-peilit. Kun hän kyseli asiakkaitaan suosikkiosastaan ​​päivityksestä, he sanoivat, että he rakastivat peilejä. Kuten tanssija, Putnam sanoo, peilit voivat olla valtuutettuja.

"Kun kasvaa tanssijana, kasvaa työskentelemällä katsomalla peiliä", hän sanoo. "Se on eräänlainen uskomaton palaute, jota saat ja yksinkertainen kyky nähdä itsesi ja liikkeesi."

Niinpä hän rakensi prototyypin ja nosti ensimmäiset siemenensä ympäri marraskuussa 2016. Mirror-tiimi on nyt 15 ihmistä. Kuntoluokkia kuvataan tuotantotutkimuksessa, ja ohjaajat tulevat kahdeksasta muusta New York Cityn boutique-kuntotestistä.

Mintelin senior health and wellness -analyytikko Marissa Gilbert sanoo, että teknologiaan integroidut peilit ovat tulossa todellisemmaksi, vaikka useimmat sovellukset ovat toistaiseksi kotitalouksissa ja sisältävät äänen aktivoinnin sanomalla uutiset. Smart-peileillä on myös potentiaalisia vähittäiskauppasovelluksia: äskettäin Amazon-patentoituja "älykkäitä peilejä", joissa voit kokeilla virtuaalisia vaatteita.

Peili on osa kasvavan kehitystyötä kuntoustekniikan tuotteista, joiden tarkoituksena on tuoda luokkakokemus kotiin. Peloton esitteli tämän vuoden CES: ssä 4000 dollarin juoksumattoa, joka virtaa juoksu- ja ristikurssikursseja. Vauhtipyörä käynnisti kotipyörän, jossa on suoratoisto sisältöä viime toukokuussa. Mintel-tutkimuksen mukaan 36 prosenttia aikuisista kiinnostaa kiinnostusta streaming-ilmaiseen fitness-sisältöön. Lisääntyvien streaming-vaihtoehtojen ansiosta ihmisten olohuoneen mukavuudesta Mirror joutuu kilpailemaan visuaalistensa laadun ja sen harjoitusten sisällön kanssa.

Putnam sanoo, että Mirror on saatavilla "joskus tänä keväänä", vaikka hän ei halunnut antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja hinnoista.