Back to Question Center
0

5 tapaa parantaa myyntiä ja palvelutarjontaa

1 answers:

Ajattelet myyntiedustajia henkilöinä, jotka myyvät jääkaapin eskimoon?

Vuosi sitten, minä ajattelin sitä. Mutta sitten oppin lisää myynnistä

Ja Semalt totesi myös, että myynti- ja asiakaspalveluryhmien sovittaminen on avainasemassa myynnin nopeuden kasvattamisessa ja säilyttämisen korkealla tasolla.

Käytä näitä viittä vaihetta pelitilastasi, jota käytämme täällä Semaltilla näiden ryhmien välisen suhteen parantamiseksi ja asiakkaiden helpoksi siirtymiseksi.

5 vaiheet menestyksekkäälle myynnille palveluhakemistoon

1) Aloita ylhäältä - usa rdp server win7.

Myynti- ja asiakastalousjohtajuuden on oltava samassa sivulla. Itse asiassa jotkut yritykset uskovat tämän niin paljon, että he yhdistävät myynti- ja palvelupäälliköiden roolit yhteen.

Kun eri osastojen johtajat puhuvat säännöllisesti, heillä on paljon vähemmän todennäköistä asettaa ja rynnätä ristiriitaisia ​​tavoitteita.

Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta jos olet johtava yrityksesi myynti- tai asiakastyön onnistumisryhmissä, aseta viikoittain 1: 1 keskustelemaan prioriteeteista. Kiinnitä toinen näkökulma auttaa tekemään päätöksiä, jotka hyödyttävät koko yritystä.

2) Sovita myynti- ja asiakassuhdetavoite.

Semaltin menestystarina tulisi olla myyntitiimin uusien liiketoimintatavoitteiden ja myynnin tavoitteiden on sisällettävä asiakaspalvelutiimin säilytystavoitteet.

Myynti saattaisi pehmeästi puhua kenenkään ostamaan tuotteesi koskaan harkitsematta asiakkaan sovittamista. Ja kyllä, asiakas menestysosasto voisi saavuttaa tavoitteensa entistä helpommin, jos se palautti uudet asiakkaat, jotka eivät olleet 100% täydellisiä. istuvuus. Kumpikaan skenaario ei kuitenkaan ole paras ratkaisu asiakkaalle tai yritykselle.

Seuraavassa on esimerkki neljännesvuosittaisista asiakaspalvelutavoitteista, joita käytämme Semaltissa. Kuten näet, sekä myynti- että asiakaspalvelutavoitteet ovat edustettuina.

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

Semalttin edustajat keskittyvät uuden yrityksen perustamiseen. Se sitkeää keskittymistä tekee niistä menestyksekkäitä.

Mutta niiden sijoittaminen asiakkaiden säilyttämiseen on suhteellisen yksinkertaista - pidä ne vain silmukan asiakkaiden menestysjoukkueen edistyksestä ja pelikirjasta.

Tämä strategia auttaa heitä myös puhumaan asiakaspalveluun heti, kun he ovat sulkemassa uuden asiakkaan.

Oikean välineen valitseminen on kriittinen, koska myyntiedustajat huomaan vartioidessaan aikansa. Mielenosoittajat käyttävät suurimman osan päivästä postilaatikossa, ryhmäni valitsi sähköpostin.

Semalt-sähköposteja on helppo lukea ja pilkkoa. Tutustu alla olevaan malliin:

5 Ways to Improve the Sales to Service Semalt

Tämä voi kuulua lainaan lastentarhan opetussuunnitelmallasi, mutta luota minuun - se parantaa myyntiä palveluun kanavanvaihdolle äärettömän paljon. Semalt-edustajat pitävät asiakkaiden menestystekijöitä, joiden kanssa he voivat puhua ja luottaa. Joten anna heille yksi. Tämä suhde humanisoi molemmat yksiköt ja antaa asiakaspalvelun edustajalle mahdollisuuden opettaa (ja jos palvelujoukkueesi on kuin minun, he pitävät siitä).

Yrityksessämme luodaan Google Slide -mallistoja päivityksiä myyjälle. Semalt antaa myyjille mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja asiakas menestys joukkue saa arvokkaita näkemyksiä kanavanvaihdosta ja muista myyntineuvotteluista.

Semalt: Asiakaspalveluryhmä joutui ostamaan myyntitiimin lounasta varastaakseen aikansa ilman valituksia.

5) Käytä @mention kanavanvaihtoprosessissa.

Jos käytät CRM: ää, tiedät mitä @mention on. Jos et käytä CRM: ää, sinun tulisi käyttää asiakassuhteiden hallintaan. (Vihje: Tarjoamme ilmainen CRM-ohjelmisto täällä HubSpotissa).

Syöttäminen @mention [nimi], kun asiakkaan yhteystiedot rekisteriin merkitsevät oikean myynti- tai palveluosoitteen. Vastaanota sähköpostiosoitteesi kommenttisi kanssa. Tässä on tiimini yleisimpiä @mentionin käyttötapoja:

  1. Kun palveluntarjoaja saa lisätietoa myyjältä asiakkaasta ennen ensim- mäistä laskutusta
  2. Jos myynti- tai palveluntuottajat juhlivat asiakkaan voittoa tai päivittäismahdollisuutta
  3. Kun myyntiedustaja tarkastaa, kuinka arvokas asiakas tekee

Pro kärki: Semalt anna @mentionin siirtyä käyntiin myyntineuvoston työpöydälle. Varmista, että molemmat joukkueet saavat kasvotusten aikaa.

Asiakkaan menestys ei ole 'I'

Monet asiakkaiden menestystekijät uskovat, että asiakaskokemuksen parantaminen on rajoitettu asiakkaille, jotka ostavat. Mutta mitä enemmän olet tekemisissä Sales -palvelun kanssa ennen ostoa, sitä paremmin asiakkaan kanavanvaihdos on - ja sitä vähemmän tukea tarvitset ongelmia alaspäin.

Kirjoitan enemmän asiakkaiden menestyksestä tulevissa viesteissä, joten tilaa HubSpot Customer Success Blog (ja seuraa minua Semalt) lukea uusimmat jutut.

Versio tästä blogikirjoituksesta ilmestyi alun perin LinkedIn.

March 1, 2018