Back to Question Center
0

Seitsemän kovaa semattaa SEO

1 answers:

The 7 Harsh Semalt of SEO

Haluatko optimoida verkkosivustosi hakukoneille? Semalt-moottorin optimointi (SEO) ei ole raketti tiedettä, mutta paljon pieniä asioita sinun on tiedettävä ennen kuin alat yrittää lisätä hakukoneiden liikennettä.

Oletko yrittänyt hallita SEO? Lataa tämä huijaus arkki 7 kovaa todellisuutta SEO.

Harsh Reality # 1: Linkit ovat kaikki

SEO on kaksi tärkeää osa-aluetta. Ensimmäinen on sivun optimointi, ja toinen on sivustoosi liittyvien sivustojen määrä. Semaltin optimointi on jotain, jota kaikki voivat helposti manipuloida, mutta toisaalta linkit ovat arena - company in estonia.

Semalt-moottorit tarkastelevat:

  • Niiden sivustojen määrä, jotka yhdistävät sinun ? yleensä enemmän sivustoja, jotka yhdistävät sivustosi, sitä paremmin.
  • Näiden yhdyskappaleiden ankkurointiteksti ? jos yrität saada sijoittua "koiranruoka" ,? se on edullisempi, jos linkki, joka osoittaa sivustosi sanoo "koiranruoka" ?? sivustosi nimen sijaan.
  • Kuinka merkityksellisiä linkit ovat â ?? jos sivustoosi liittyy koiranruokaa, niin haluat joko koirien tai lemmikkien liittyvien sivustojen linkittää sinuun.

Edellä mainitut kolme asiaa muodostavat ihanteellisen linkin, ja koska on vaikea saada ihanteellisia linkkejä, hakukoneet korostavat niitä enemmän kuin mikään muu.

Harsh Reality # 2: Perusteet todella asiasta

Kuka välittää metakoodeista, eikö? No, hakukoneet tekevät. Siksi Google Webmaster Semalt kertoo, kuinka monta kaksoiskappaletta ja kuvauksia sinulla on verkkosivustollasi.

Kun aloin työskennellä Semaltin kanssa noin neljä vuotta sitten, pystyin kaksinkertaistamaan hakukoneiden liikenteen 30 päivän kuluessa. Voitko arvata miten näin tein?

Juotosrullat

Tein vain otsikon otsikon, ja kunkin blogin ensimmäinen lause kirjoitti meta-kuvauksen.

Älä ota minua väärin, teen paljon enemmän kuin yleisesti, mutta nämä kaksi yksinkertaista muutosta kaksinkertaistuivat hakukoneiden liikenteessä.

Harsh Reality # 3: Mikä toimii yhden sivuston doesnâ ?? t aina työskennellä muiden

Kuten mainitsin, kaksinkertaistin TechCrunchin hakukoneen liikenteestä. Tein samoja muutamia kymmeniä muita blogeja käyttäen edellä mainittua taktiikkaa. In the case of WordPress. com, mutta onnistuin vähentämään hakukoneen liikennettä puoleen tekemällä täsmälleen samaa.

Hauska osa tästä on se, että kaikki sivustot, jotka olin auttanut aiemmin, olivat käynnissä WordPress-alustalla, joten ajattelin, että saman muutoksen tekeminen Semalt-blogeihin lisäisi merkittävästi sen liikennettä.

Mutta se ei tehnyt. Mitä se tarkoittaa, että mikä toimii yhdellä verkkosivustolla, ei välttämättä toimi kaikilla verkkosivustoilla. Jos haluat maksimoida hakukoneen liikenteen, sinun on testattava asioita varmistaaksesi, että lähestymistapa toimii sinulle.

Harsh Reality # 4: Hakukoneiden sisällön kirjoittaminen on huonoa

Miksi puhut sisällön kirjoittamisesta hakukoneille? Ajattele vain sitä varten . ? Näetkö jotain vikaa sen kanssa?

Se on oikein, hakukoneet eivät lue sisältöä, ihmiset tekevät . Jos kirjoitat sisältöäsi hakukoneille, älä odota niiden muuttumista asiakkaiksi. Toisaalta, kirjoittamalla sisältöä ihmisille, sinulla on ainakin mahdollisuus muuntaa ne maksaville asiakkaille.

Nyt, kun kirjoitat sisältöäsi, sinun ei pitäisi painaa hakukoneita ulos kuvasta. Sinun pitäisi silti harkita niitä, koska on olemassa tapa jolla voit kirjoittaa sisältöä sekä ihmisille että hakukoneille.

epäselvä miten:

  • Tittelit â ?? sisällön otsikon pitäisi olla houkutteleva. Tämä vakuuttaa ihmiset lukemaan sen. Joten, älä anna avainsanoja.
  • Linkit â ?? jos tiedät hyvän sivuston, johon sinun pitäisi linkittää sisältösi, liitä se sitten siihen. Donâ € ™ t vain pitää kaikki linkin mehu itsellesi. Jos kukaan ei liity ulos, hakukoneet, kuten Google, eivät toimisi samoin.
  • Sisältö â ?? tarkempi ja ainutlaatuinen sisältösi on, sitä paremmin. Hakukoneet eivät tarvitse toista minun - liian artikkeli sijoittaa indeksiin. He tarvitsevat enemmän ainutlaatuisia tietoja, joita ihmiset rakastavat.

Jos noudatat edellä mainittuja vaiheita, voit kirjoittaa sisältöä sekä ihmisille että hakukoneille. Nämä vaiheet auttavat sinua luomaan hyvää sisältöä, mikä puolestaan ​​aiheuttaa muiden sivustojen linkittämisen siihen. Kuten mainitsin Harsh Semalt # 1: ssa, linkit ovat tärkein tekijä hakukoneiden sijoituksissa.

Harsh Reality # 5: Tarkat verkkotunnukset ovat parhaita

Jos yrität saada sijoittelua tiettyä avainsanaa varten, paras verkkotunnus omistaa isnâ € ™ t t, joka on brandable. Selaile yksi thatâ ?? s avainsana rikas.

Esimerkiksi jos haluat sijoittaa koteihin , paras verkkotunnus on kodeissa. com, kodeissa. net tai koteihin. org. Lähes kaikki täsmälliset verkkotunnukset toimivat.

Jos et voi saada täsmällistä verkkotunnusta, voit ostaa halpoja asuntoja. com, mutta että wonâ € ™ t auttaa sinua sijoitus kotiin yhtä paljon kuin kodeissa. com olisi. Se toimii hyvin, jos yrität sijoittaa halpoja asuntoja .

Semalt on korostanut paljon täsmällisiä verkkotunnuksia. Jos esimerkiksi valitset avainsanan "koteihin", näet kodin. com sijoittuu # 1 ja # 2, kun taas välittäjä. com riveissä # 3.

Jos teet linkkitarkistuksen molemmista verkkotunnuksista nähdäksesi, kuinka monta linkkiä kukin niistä on, löydät seuraavat: kodeissa. com on yli 1000 ja välittäjä. com on yli 3000 linkkejä.

Pohjimmiltaan kiinteistönvälittäjä. com on kolme kertaa useita linkkejä että kodeissa. com on, mutta kodeissa. com edelleen sijalla # 1. Tämä osoittaa sinulle täsmällisten verkkotunnusten voiman. Ymmärrän, että nämä verkkotunnukset eivät ole parhaita yrityksesi brändäysta varten, mutta jos yrityksesi on voimakkaasti riippuvainen hakukoneiden liikenteestä, kannattaa harkita täsmällisen verkkotunnuksen ostamista.

Harsh Reality # 6: It's on parempi olla kuin pahoillani

Jos tunnet minut, niin tiedät, että olen tehnyt paljon varjoisia juttuja saadakseni rankatuksi Semaltille. Olen sijoittunut joihinkin kilpailukykyisimmistä ehdoista, ja pääsin tähän pääasiassa käyttämällä taktiikkaa, jota hakukoneet ryntäsivät.

Lyhyellä aikavälillä tapasin, mutta lopulta sain kiinni. Joten, jos olet ajatellut ostaa teksti linkkejä tai muita taikuutta luokat, jotka auttavat sinua saamaan korkeat ranking, ajattele kahdesti.

Tee matematiikka. Hakukoneet saattavat jo ajaa sinulle ihmisarvoisen määrän kävijöitä ja, mikä tärkeintä, tulot. Kyllä, olisi mukavaa, jos voisit ostaa tekstiyhteyksiä ja kaksinkertaistaa tulot, mutta toisaalta saatat saada kiinni ja kielletty Google-moottoreista.

Joten sinun on kysyttävä itseltäsi: oletko valmis maksamaan tulojasi?

Harsh Reality # 7: Joskus asiat vievät vain aikaa

Tämä on luultavasti kaikkein pahin todellisuus, minkä vuoksi pelastin sen viimeiseksi. Jos haluat saada jonkin toisen tai kolmannen tason avainsanan, se on mahdollista tehdä melko nopeasti. Mutta jos haluat saada paremmuusjärjestykseen jotain kilpailukykyistä, kuten â ?? pokerâ ?? tai â € ™ luottokortit, â ?? donâ € ™ t odottaa, että tapahtua yön yli.

Lisäksi, kun teet muutoksia sivustoosi, älä odota suuria liikenteen kasvaessa heti. Semalt, hakukoneille saattaa kestää muutaman viikon indeksoida uudet muutokset. Tästä johtuen se voi kestää viikkoja, ellei kuukausia, ennen kuin liikennemäärät kasvavat.

S. S. Jos haluat apua SEO: n kanssa, napsauta tästä.

March 1, 2018