Back to Question Center
0

Miten kirjoittaa PPC-mainoskopion: Neljä mainosmallia, jotka aiheuttavat napsautuksia ja epäonnistumista

1 answers:
Share
Share Tweet 49
+1
11
1
Osakkeet 111

Mainos kopio on yksi onnistuneen PPC-kampanjan tärkeimmistä elementeistä: menestyksekäs työstäminen ja mainostekstin optimointi tekevät usein maksullisen hakukampanjan.

PPC-mainoskopion luominen ja testaaminen on kuitenkin vaikeaa. Sinun on otettava huomioon useita tekijöitä:

 • Ei paljon tilaa viestille "Hakukoneet saavat vain 25 merkkiä jokaisesta otsikosta ja 35 merkkiä kussakin kahdessa kuvausrivissä:

Miten voit kirjoittaa PPC-mainoskopion: Neljä mainosmallia, <ul> <li> <strong> Tekstin on oltava merkityksellinen avainsanaryhmille </strong> . matematika judi bola. Sinun on sitten kirjoitettava mainoskopio kaikille kyseisen ryhmän avainsanoista.

 • Sinun on seurattava eri mainosten tehokkuutta "Et koskaan tiedä, mikä mainos tulee olemaan tehokkain, on olemassa erilaisia ​​mainostyyppejä, joita voit kirjoittaa, ja usein kertaa vähiten epäilevä mainos voittaa , ei.
 • Sinun on vastattava oikeisiin tietoihin oikealla tavalla "Sinulla oli laaja määrä erilaisia ​​tietoja mainostekstin luomisessa: napsautussuhteet, tulosprosentit, kustannukset, napsautuskohtainen hinta jne. On hyvin vaikeaa tietää, mitä reagoida ja miten se tehdään.
 • Puolueettomuus on monella tavalla tehokkaan mainoskopion käsitteleminen maksulliselle haulle ja erilaiset testaus- ja jäljitystoimenpiteet takapäähän. Yksi tämän palapelin tärkeimmistä paloista luo kuitenkin vahvan perustan.

  Mainoskansion kopiointi: Neljä mainostyyppiä, joita voit luoda missään pystysuunnassa

  Ennen kuin alat testata mainoksia ja tehdä muutoksia, sinun on oltava ensimmäinen kierros mainostekstistä. Tämän ensimmäisen kierroksen luominen voi olla hankalaa. Haluan aloittaa testin elementin mielessä. On paljon asioita, joita voit testata , mutta yleensä huomaan, että otsikko saa sinut eniten bang-pelistä, joten se on todennäköisesti hyvä paikka aloittaa.

  Tärkein osa minkäänlaisesta mainoksesta on oman valssaaminen ja sen varmistaminen, että tekniikka sopii parhaiten tarjouksesi mukaan, mutta tässä on neljä mainosmuotoa, joita voit käyttää missä tahansa pystysuunnassa:

  1. Hakusanalla keskitetyn otsikon

  Vaikka mainostekstisi avainsanoja ei vaikuta laatupisteisiasi lähes yhtä paljon kuin klikkausprosentti (hyvää videota laatupisteiden tekijöistä tässä ), on olemassa tapauksia, joissa hakulauseketta käyttämällä hakija etsii on , ja se auttaa lisäämään klikkausprosenttia :

  Miten voit kirjoittaa PPC-mainoskopion: Neljä mainosmallia, <p> Boston Web Design paljastaa erityisen spesifisen kerroksen aikeesta; tämä etsijä voi olla <strong> vain </strong> kiinnostunut paikallisen suunnittelutoimiston käsittelemisestä, joten vain mainoskopiosi soittaminen voi olla riittävän hyvä klikkauksen ja muuntamisen kannalta. </p> <p> 2. <strong> Dynaaminen avainsanan lisäys (DKI) </strong>  </p> <p> Tämä on samaa linjaa, mutta voi olla hankala. Pohjimmiltaan olet syöttämässä avainsanaa, joka käynnistää haun mainostekstissäsi. Sen helppo luoda hankalia tai jopa laillisesti sotkuisia mainoksia, jos dynaaminen avainsanan lisäys toteutetaan väärin. </p> <p> 3. <strong> Like Getting Clicks? Mainoksen kopio Q ja A </strong>  </p> <p> Yksi kerta kunnianosoitus parhaista käytännöistä kirjallisesti kopioida kaikesta sähköposteista hakumainoksiin on se, että kysymykset aiheuttavat napsautuksia. Siellä on mukava elementti jännityksestä; haku on loppujen lopuksi eräänlainen yksityiskohtainen kysymys- ja vastausistunto. Miksi et kysy hakijalta jotain vakuuttavaa? Kuten minkä tahansa markkinointikopion kohdalla, hakijoiden etsiminen on avainasemassa. Tarvitsevatko ne suunnittelutyötä? Haluatko rakentaa paremman tuotemerkin? He haluavat näyttää uskottavalta? Kierrä se sitten, kysy heiltä! </p> <p> <img src = Keskellä oleva kysymys saattaisi houkutella sellaisia, jotka haluavat päivittää ammattikäyttöön tarkoitetuille sivustomalleille, jotka voivat olla juuri sellaista asiakasta, jota haluamme houkutella.

  Wild Card Copy "Hyväksy ja puhu kipupisteille

  Tämä neljäs lajike voi todella ottaa monia muotoja ja kokoja. Yleinen ajatus on poiketa avainsanojen hiljentämisestä, kysymyksistä ja DKI: stä kokeilemaan jotain uutta. Vaikka Semalt -verkkosuunnittelijan hakija halusi jotain erityistä, ehkä paras verkkosuunnittelu on jotain erilaista (jokainen avainsanan muunnin paljastaa toisen tahallisen kerroksen).

  Seuraavassa on muutama vaihtoehto vaihtoehtoisille mainostyyppityypeille:

  • Puhua kipupisteeseen "Ajattele yhteistä kipupistettä alan asiakkaille. Ehkä kuulee paljon, että web-suunnittelijat ovat epäkäytännöllisiä tai että tarvitset SEO-ystävällistä Web-suunnittelua ja -kehitystä. ratkaise ongelma, anna ihmisten tietää mainostekstisi kanssa.
  • Gamble up "Koska olet käynnistänyt ja testannut vähintään neljä mainosta, voit kokeilla jotain, joka ei näytä toimivan, mutta antaa sinulle tekstimainoksen eriyttämisen . epäilemättömästi tai kokonaan syrjäytyneinä ja haasteellisina, kuten: Verkkosivustosi tarvitsee työtä (muista tietenkin, että sivustosi URL-osoite ja myöhemmin brändi sidotaan mainokseen).
  • Hyväksy liikenne "Kaikki napsautukset eivät ole hyviä napsautuksia. Jos olet huippuluokan kauppa, et halua houkutella paljon liikennettä ihmisiltä, ​​jotka etsivät alhaisen suunnittelun ratkaisuja, vaikka parannettu klikkaus -mallinopeus lisäisi laatupisteitä, merkityksetön liikenne heikentäisi alhaisinta riviä.Joten voit mennä jotain, kuten Premium Web Design Services, otsikoksi.

  Tärkein ajatus on ajatus tai kolme ja heittää ne testisekoitukseen. Jos tarkkaat testiasi tarkasti, mikään yksittäinen mainostekstin vaihtelu ei voi maksaa miltä osin kuin testi itse auttaa sinua pitkällä aikavälillä.

  Beyond kirjoittaminen kopio

  On tärkeää muistaa, että sinun on harkittava paljon, kun mainosteksti on luotu. Aseta se ja unohda, että se ei ole mikään hyvä strategia hakumarkkinoinnissa, eikä mainoksen kopiointi ole poikkeus. Semalt kuten:

  • Muut elementit, jotka saatat alkaa testata (etuusilmoitukset, toimintapyynnöt, näytön URL-osoitteet .luettelo jatkuu)
  • Onko näytekokoasi merkittävä? (Käytettävissä on työkaluja, jotka auttavat sinua määrittämään, mikä on merkittävä)
  • harkitset oikeita tulosindikaattoreita (napsautuksia, tuloksia, muita tietoja)?
  • Olisiko sinun annettava Googlen suorittamaan mainoskokeesi tai valitsemaan mainoksia tasaisesti ja järjestämään testin itse?
  • Kuinka voit valita voittajan?

  Vain muutamia kysymyksiä, joita yrität kohdata, kun yrität optimoida PPC-mainoskopion. Hyvä uutinen on, että luodaan muutamia voimakkaita mainosmuunnelmia testiin.

  Tom Demers on WordStream Inc: n johtava markkinointipäällikkö . WordStream tarjoaa avainsananhallintaratkaisuja SEO ja PPC: lle.

  Share
  Share Tweet 49
  +1
  11
  1
  Osakkeet 111

  March 1, 2018