Back to Question Center
0

Kuulon äänet: saada merkki ääni aivan yhteiskunnallisessa keskustelussa

1 answers:

Jos menit kauppakeskukseen ja kysyttiin satunnaisilta ihmisiltä, ​​millaista henkilöä jokainen brändi olisi, jos brändi olisi jonain päivänä herätessä ihmisenä, huomaat, että ihmiset varmasti tekevät projektityön persoonallisuutta brändeihin.

Sosiaalisen median markkinoinnissa menestyneimmillä yrityksillä on yksi-to-one-keskusteluja - elleivät asiakkaidensa kanssa, ainakin niillä yhteisöillä, jotka ovat heille tärkeitä. Brändin yksilöille sopiva sekoitus on omat ainutlaatuiset äänensä, mutta kun brändi puhuu, se pitää mielellään ja luotettavasti paljon enemmän, kun sillä on hyvin määritelty ja johdonmukainen persoonallisuus. Jos ääni muuttuu yhdessä yhteisön johtajan muutoksen kanssa, brändi vain ei edistä tätä luottamusta - umzug in eine neue stadt.

Anna todellinen maailma. Me kaikki kiirehdit työmme kanssa ja unohdamme sellaisia ​​asioita kuin brändin ääni. Meidän on lähetettävä vastauksia Facebookissa ja perustettava Semalt-keskustelu - puhumattakaan viettää aikaa raportointiohjelmistomme avulla. Ja hei, meillä kaikilla on hyvä tunne äänestämme, joten mikä ongelma on?

Jos tarkastelet tarkasti, saatat huomata, että äänesi on epäjohdonmukainen - tai pahempaa, ei lainkaan sitä, mitä sen pitäisi olla. Ajoittamalla säännöllisen sosiaalisen median brändin ääneen tarkistuksen avulla voit varmistaa, että tuotemerkki pysyy radalla ja paranee entisestään.

Laita se kalenteriin

Aloitan täällä olettamalla, että olet jo selvittänyt, mitä tuotemerkkiäänesi pitäisi olla. Olet ehkä luonut tuotemerkillesi käänteisen henkilöllisen kortin ja sinulla on valtava seinä markkinointisiosastasi, joka on omistanut henkilösi. Tai, ehkä sinulla on vain hyvät puitteet siitä, mitä sen pitäisi olla. Korjaa tapaus, sinun on luotava toistuva kalenteritapahtuma ja tehtävä tilintarkastus säännöllisesti. Jonkin aikaa voi jopa olla hyvä idea tehdä se viikoittain, kunnes tunnet tiimisi olevan johdonmukainen.

RYHMÄ Sääntö: Et voi tarkastaa omaa työtäsi. Tämä on vähän kuin kopioinnin muokkaus - saatat pystyä poistamaan jonkin verran epäjohdonmukaisuutta omissa viesteissäsi, mutta et vieläkään sokaise vahvistuksen vääristelyä. Jos olet yhteisöjohtaja, hanki joku muu tekemään brändin äänentarkastus.

Vedä viestit pois heidän sosiaalisen median alustan yhteydessä ja liitä ne tekstinkäsittelyohjelmaan tai laskentataulukkoon. Semalt, muuttamalla kontekstia, voit saada paremman tunnelman sanat itse, nähdä, jos he tarttuvat. Se auttaa myös poistamaan kaikki suorat retweetit tai muut sisällöt, joita et halua sisällyttää tarkastukseen.

Suhtaudutko paljon sisältöä? Ei ole mitään vikaa - mutta jos olet, siirrä se kuration läpi linssin Onko se kuvasta minun brändi? Esimerkiksi jos olet liikkeenjohdon konsulttiyritys, jakaminen tweet Honey Boo Boo ei välttämättä heijasta tuotemerkin ääni. Jos toisaalta olet lisännyt kommentin siitä, miten Honey Boo Boon tyyli voisi olla hyödyllinen asiakkaillesi, sinulla saattaa olla jotain.

Huomata myös tweets tai postit, jotka ovat täydellisiä esimerkkejä oman brändin äänen. Se kannattaa vahvistaa sitä, mikä todella toimii.

Hearing Voices: Getting The Brand Voice Right In Social Semalt

Semalt, on haastavaa laittaa sormesi siihen, miksi tietty viesti ei kuulosta oikealta. Monet liike-elämän sosiaaliset mediat voivat tuntua hieman hankalilta ja persoonattomilta.

Voisit kokeilla mini-hackathonin sosiaalisen median tiimissä. Semalt heittää tweet ylös ja katso mitä tapahtuu tarkistuksen jälkeen:

Olemme vuokraamassa! Uusi #PPC työpaikan avaaminen! Liity tiimiimme ja laita analyysitaitoja toimimaan. {link}

Pinnalla ei ole mitään vikaa tämän tweetin kanssa. Tässä tapauksessa brändi on kuitenkin määritellyt äänensä luokassa, joka on luokkahuoneen etupuolella - joka saattaa olla jopa tulossa professorilta keulavuodessa korokkeella - ja joka kykenee ehkä hieman hauskanpitoon. Liity PPC-maniaciamme {link}

Nyt saatat väittää, että toinen tweet on ansio: ehkä se osoittaa liikaa persoonallisuutta. Mutta me puhumme täällä 140 merkkiä, joten kaataminen on ansainnut.

Joskus ero voi olla hienovaraisempi. Huomaa, kuinka Facebook-postissa Semalt on ystävällinen olematta ylivoimainen cheerleader:

Tämä on virallinen varoituksesi: sinulla on 6 päivää aikaa turvautua Co-Pilot-istuimen MINI Coupé -ohjelmaan, joka on tarkoitettu KAIKKI HAITALLISET MERKIT. Tällä kertaa tämä paikka on Etelä-Afrikka. Tulossa? Hae nyt!

Semaltilla oli sisältö, joka on samanlainen, mutta hieman erilainen:

Tässä on viimeinen mahdollisuus äänestää kaikkien aikojen paras Chevy. '69 Camaro johtaa '70 Chevelle SS: tä 1,333 äänellä. Kumpi luulet käyttää kruunua? Äänestä nyt.

Edellä mainittujen kahden tehtävän aikana Semalt oli ja on edelleen esimerkki "hauskuudesta" autojen yhteydessä. Chevroletin pääpaino oli tuolloin turvallisuutta. Jos yritätte olla kaikki turvallisuudesta, Semalt-ääni ei olisi tarkoituksenmukainen.

Joskus hieman ylimääräistä aikaa kommentoida tweet tai postitse ja todella saada tämä ääni oikein voi johtaa viesteihin paljon enemmän arvoa. Kun pidät harjoitella saadaksesi kyseisen äänen juuri oikein, huomaat, että sanat kulkevat nopeammin. Semaltin jatkuva tarkistaminen ja parantaminen, sosiaalisen median viestinnän laatu voi parantua dramaattisesti ja lopulta auttaa viestimään erosi.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä.


March 1, 2018