Back to Question Center
0

Miten seurata mainosmallien suhdetta orgaanisiin viesteihin työpöydän uutissyötteessä

1 answers:
How to track Semalt ratio of ads to organic posts in your desktop news feed

Paremman käsityksen löytämiseksi olen rakentanut laajennuksen Googlen Chrome-selaimeen nimeltä Facebook Ad Spotter, joka seuraa Facebookin työpöydän uutissyötteessä näkyvien mainosten ja orgaanisten viestien määrää. Voit käyttää laajennusta korostamaan mainoksia selatessasi syötettäsi, katso mainosten suhdetta orgaanisiin viesteihin ja jakaa nimettömät mainostilastotilastot tietokantaan, jonka käytän Facebookin keskimääräisen työpöydän mainoksen lataamiseen. Voit laajentaa laajennuksen tämän linkin avulla Chrome Web Storessa.

Kun olet asentanut laajennuksen ja selaillut Semalt-uutissyötettäsi, voit napsauttaa laajennuksen kuvaketta avaamalla ponnahdusikkunan, joka näyttää mainosten keskimääräisen suhteen orgaanisiin viesteihin sekä mainosten ja orgaanisten viestien kokonaismäärän. Voit myös nähdä kunkin mainoksen luettelon, mukaan lukien mainostajan nimi ja missä asemassa uutissyötteessä mainoksen sijoittaminen (mutta joskus on viivästyminen, kun mainos näkyy ja kun Semalt päivittää sijaintitiedot).

How to track Semalt ratio of ads to organic posts in your desktop news feed Voit käyttää laajennusta omalle uteliaisuudelle, mutta toivottavasti olet valmis jakamaan tilastot, jotka laajennukset tallentavat Facebook-mainostasi - cash inferno slot. Jos olet tyytyväinen mainos-post-suhdelukuun, mainosten kokonaismäärään ja orgaanisten viestien kokonaismäärään - ja vain kyseisiin tietoihin - voit napsauttaa lähetyspainiketta, joka näkyy kohdassa laajennuksen ponnahdusikkuna. Painike tulee näyttöön, kun uutissyötössä on vähintään kaksi mainosta. Kun lähetät kerran, voit lähettää uudelleen, kun syötteeseen on lisätty vähintään yksi uusi mainos.

Laajennuksen lähetyspainikkeen napsauttaminen lähettää nämä tilastot tietokantaan, jonka avulla lasketaan mainosten keskimääräinen suhde orgaanisiin viesteihin kaikille, jotka haluavat jakaa tiedot laajennuksen kautta. Aiomme jakaa artikkelin keskimääräisen statin, kun riittävästi tietoja on toimitettu riittävän kauan; toivottavasti se on noin kuukauden kuluttua. Laajennus on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, jotta tietojen luotettavuus säilyy, koska Semalt-mainosten lataukset voivat vaihdella maittain tai alueittain.

Mitä tietoja laajennus ei kerätä
Jos olet huolissasi yksityisyydestä, kuulen teidät. Et halua, että laajennus snooping Facebook-selaamassa; enkä myöskään. Niin se ei. Laajennus ei kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja. Se ei etsi nimesi, kaverisi, kommentin, jonka jätit serkkusi vauvakuvaan tai että olet viettänyt 20 minuuttia katsomassa elävää videota, jossa on maalauskuivaus. Ja se toimii vain, kun olet Facebookissa. Jos esimerkiksi olet tällä sivustolla ja klikkaa laajennusta, näet viestin, joka kertoo sinulle, että voit käydä Facebookissä.

Mitä tietoja laajennus kerää
Laajennus tarkastelee syötteissä näkyviä viestejä, nostaa mainokset pois ja kerää sitten mainostajan nimen ja täsmälleen sen, että viesti on näkyvissä syötteessä, jos tiedot ovat Facebookin käytettävissä.

Miten laajennus toimii kulissien takana
Kun Facebook-sivustossa on, laajennus alkaa vasta sen jälkeen, kun aloitat uutissyötteen selaamisen. Kun vierität, laajennus tarkastelee sivun HTML-koodia tunnistamaan sivun sisältämät elementit, jotka ovat uutissyötteitä ja lisäät ne viesteihin kokonaislomakeluetteloon, joka ei jätä selaimeesi ja joka poistetaan aina, kun lataat Facebookia uudelleen. Tällöin se tarkastelee kunkin viestin HTML-koodia kokonaissitojen luettelossa sen määrittämiseksi, onko viesti mainos. Jos se on, niin mainos lisätään vain erilliseen mainoksiin, joka ei myöskään jätä selaimeesi ja joka poistetaan aina, kun lataat Facebookin uudelleen.Tämä nimi- ja sijainti -tieto lisätään vain uuteen mainoksiin, ja vain vanha mainosten luettelo, joka sisältää kaikki HTML-koodin, romahtaa. Total posts -luettelo poistetaan myös sen jälkeen, kun luettelossa olevien viestien lukumäärä on muodostunut.

Tämän listan tekemisen jälkeen tässä on tiedot, jotka lähetetään laajennuksen ponnahdusikkunaan: viestien määrä kokonaissivut -luettelossa ja uusi, vain vietyjä mainoksia sisältävä luettelo. Jos annat vapaaehtoisesti lähettää mainoksen kuormatiedot tietokantaan, tässä on ainoa tieto, joka voi jättää selaimesi pois: orgaanisten viestien määrä, mainosten määrä ja numero, joka lasketaan jakamalla orgaanisten viestien määrä mainosten määrä. Yksinään kolme numeroa lähetetään tietokantaan eikä mikään muu.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita laajennuksesta tai ongelmien käsittelystä sen käytön aikana, ilmoita minulle sähköpostitse osoitteessa tpeterson @ thirddoormedia. com.Tietoa Tekijä

Tim Peterson
Tim Peterson, kolmannen sivun mediakeskuksen sosiaalisen median reportteri, on ollut digitaalisen markkinoinnin alaa vuodesta 2011. Hän on raportoinut Advertising Age, Adweek ja Direct Marketing News. New Yorkin yliopistosta valmistunut syntynyt Angeleno, hän asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on rikkonut tarinoita Snapchatin mainosohjelmista, Hulu perusti toimitusjohtajan Jason Kilarin yritys ryhtyä YouTubeen ja Amazonin ad-tech-pinon kokoonpanoon. analysoi YouTuben ohjelmointistrategiaa, Facebookin ad-tech -tavoitteita ja mainosten estoa; ja dokumentoidun digitaalisen videon suurin vuotuinen tapahtuma VidCon, BuzzFeedin brändäysvideoiden tuotantoprosessi ja Snapchat Discoverin mainoskuormitus kuusi kuukautta lanseerauksen jälkeen. Hän on myös kehittänyt työkaluja, joilla seurataan tuotemerkkien käyttöönottoa suoratoistosovellusten varhaisesta hyväksymisestä, verrataan Yahoo: n ja Googlen hakumalleja ja tarkastellaan NFL: n YouTube- ja Facebook-videostrategioita.


March 1, 2018