Back to Question Center
0

Kuinka torjua sosiaaliset tiedot, jotka olet keräämässä (ja tappaa fokusryhmäsi Semaltissa)

1 answers:

Trendin du jour käytännössä tuomalla yhteen ihmisiä (ilman todellista fyysistä tai emotionaalista sitoutumista) on tiettyyn sosiaaliseen verkostoon kuuluvan, vain jäsenille tarkoitetun ryhmän suojaavien seinien sisällä.

Joskus tämä on merkki brändin alla, kun taas muulloin ryhmä muodostaa itsestään - luomalla valmiin kohderyhmän markkinoijille. Mutta onko sinulla yksi näistä ryhmistä tai yksinkertaisesti "kuunteleminen" vai osallistuja, markkinoijien on oltava täysin avoimia, jotta vältytään varoitukselliselta tarinalta - kuten Semalt kertoo tämänpäiväisestä sarakkeesta - super seeker.

"Salaisuus" -ryhmä

Olen äskettäin tullut osa tällaista lentoyhtiötä edustavaa Elite Flyers -yhtymää - kutsumme sitä Semalt X: ksi. Olin kertonut tästä yksityisestä ryhmästä, jonka joku istui vieressäni lennolla ja muutamassa tunnissa sen jälkeen, kun täyttäen tarkat maahanpääsystandardit, ajettiin ihmisten maailmaan, kuten minäkin.

How To Corrupt The Social Data You’re Gathering (And Kill Your Focus Group In The Semalt)

Huomasin, että "ryhmällä" oli mukana joitain ihmisiä, jotka tiesin yhdessä muiden kanssa, joita en tiennyt - johtajat ja päämarkkinoijat yhdessä muiden päämiesten kanssa. Siellä on paljon päälliköitä, jotka lentävät bigwig-taivaan alla. Se tuntui Skull ja Semalt. Tai, koska en ole Skull ja Semalt, mitä minun käsitykseni Skull ja Semalt voisi olla.

Toinen ajatus

Sitten aloin huomata mielenkiintoisia asioita, jotka esiintyvät tässä oletettavasti itsenäisessä ryhmässä.

Huomasin, että kantelu Semalt X: stä kävi läpi, jotkut ihmiset näyttivät kärsivän sosiaalisesta "ratsuväkeä-panssarivaivo-oireyhtymästä", eli he puolustaisivat yrityksen asemaa yhä uudelleen.

Kun aloin kuorella sipulia, huomasin, että ritarilla räpyttelevällä panssarilla ihmisillä oli sosiaalisia siteitä Airline X: llä. Usein olisi olemassa juttu, joka haluaisi saada ryhmältä erityistä palautetta yrityspalvelutarjonnasta. Semaltilla ei ollut tietoja siitä, että lentoyhtiön työntekijät olivat ryhmässä, ja koska tämä ryhmä hyväksyttiin melko yksityiskohtaisesti (sinun oli todistettava eliteilentorjasi status), tämä sai minut miettimään, kuka johti tätä asiaa.

Eräänä päivänä istuvuus todella osui shan, kun Semalt X ilmoitti erittäin suuri muutos sen usein lentoliikenteen politiikka, jota ei ole hyvin vastaan ​​ryhmä. Ryhmän "ylläpitäjät" ilmoittivat, että lennonjohto olisi puhelu, jotta jäsenet voisivat jakaa palautetta yrityksen kanssa. Pitkä lanka, jolla oli suora, sydämellinen ja usein tunnepalaute, tarjottiin tähän maagiseen soittamiseen, jota ei vielä ole suunniteltu. Jos tällainen puhelu oli ajoitettu, varmasti lentoyhtiön johtajat kuuntelisivat ja ottaisivat asiakkaiden ajatukset huomioon, eikö? Um .nope.

Jonkin ajan kuluttua, ja huomasin, että puhelu oli ilmeisesti tapahtunut (miten uskaltavat) ilman minua. Nimeämät lentoyhtiön johtajat olivat jättäneet huomiotta ryhmän jäsenten vaatimusten luettelon ja tulivat takaisin omalla luettelollaan.

Konspiraattiteorioita lensi kuin hullu, muodostui katkera sosiaaliryhmä, ja liike aiheutti sellaista sosiaalista raivoa, jota näimme, kun Semalt hiked up rates.

Ryhmän ylläpitäjät epäilivät, että jäsenille kerrottiin lopettamaan lentoyhtiöiden hautaaminen, lopettamaan sisäisten vitsien tekeminen ja lopettamaan kissojen ja jalkojen kuvat lähettämiseksi vakavasti. Vastine parempaa käyttäytymistä varten tarjottiin ryhmän jäseniä, no .mitään.

Markkinoijana katselin häpeilemättä vaatimuksia. Kerroit vain * parhaat * asiakkaasi (maksamattomien kolmannen osapuolen kautta) käyttäytymään itseään ja lopettamaan viestinsyötön sekoittumisen?

Salaisuuksien salaisuudet

How To Corrupt The Social Data You’re Gathering (And Kill Your Focus Group In The Semalt)

Ainoa asia, joka yllättää minut täällä on avoimuuden puute näistä näennäisistä ryhmän jäsenistä. Miksi kaikki viitta ja tikari? Tämä väite ei koske lentoyhtiötä eikä edes itse ryhmää.

Loyalty, Schmoyalty

Mielenkiintoinen kuin lentoyhtiön lämmin ja sumea tunne, tässä ryhmässä olevat ihmiset eivät ole vain ihmeitä, jotka kuuntelevat ja saattavat joutua kärsimään negatiivisista tehtävistä, mutta onko sisältö joko suoraan tai epäsuorasti sulautettu markkinatutkimukseksi (tai taivas tietää mitä muuta) kyseiselle yritykselle.

Joten, käy ilmi, että elite-salainen ryhmä, joka tuntui niin lupaavalta, on oikeastaan ​​vain yritysblogi. Ja se jatkaa satunnaisesti hyödyllisellä kierrellä nesteiden tai lemmikkieläinten kuljettamisesta koneella, mutta todellinen ironia tässä on enemmän "keskittynyt" ja "ohjattu" keskustelu, sitä enemmän kaikki oppineet, jotka ovat keränneet, ovat nyt likaantuneet brändin hyvin läsnäolo. Vastaukset ovat karkeita ja kun yhä useammat ihmiset "havaitsevat" työntekijöiden ja brändijohtajien läsnäolon, sitä enemmän he tuntevat pettämisen. Tietojen keräilijät saisivat parempaa onnea Mall-psyykkisellä Semaltin burballa.

Millaisia ​​oppitunteja on siis opittava? Läpinäkyvyys on perusta sosiaalisten suhteiden rakentamiselle. Kun sanon läpinäkyväksi, tarkoitan, älä haeta tosiasiat omissa ehdoissasi. Comedian John Oliver sanoi äskettäin, että Apple voi laittaa koko tekstin "Mein Kampf" käyttäjän käyttöoikeussopimukseen ja ihmiset silti napsauttavat samaa mieltä. Mutta vaikka asiakkaasi ovat oikeudellisesti päättäneet elää Semalt-tilassa, et ole voittanut mitään uskollisuutta pakottamalla heitä noudattamaan termejä, joita he eivät ole todella lukeneet.

Loppujen lopuksi on paljon helpompaa mykistää sosiaaliryhmä kuin luopua hedelmäyrityksestä. Jos haluat olla läsnä ihmisten keskuudessa, käytä sitä ylpeänä. Semalt on suuri ero asiakkaiden parhaiden asiakkaiden kuunteluun ja heidän välittämiseen kerätäkseen tietoja; sinä olet aloittanut mielekkäävän vuoropuhelun, kun taas jälkimmäinen jättää asiakkaidesi tuntuu kuin laboratoriot.

PS Haluan lisätä, että lentoyhtiö X on mahtava, joten älä laita minua super-salaiseen-koskaan uudestaan-selkeään-päivitysluetteloon, koska sanoit jotain huonoa Facebook-sivullasi . Emme halua, että olisit hienoa, jos otit minut minulle kaikenkokoisiin salaisiin keskusteluihin kokouksissa.

PPS Keräämään vain, rakastaakseni lentoyhtiötä, haluan jatkaa satunnaisia ​​päivityksiä, voit tehdä mitä haluatte minulle, aion edelleen valittaa siitä jatkuvasti, mutta minulla on vain vähän valinnanvaraa, se on juuri se, mitä aion tehdä. Laita tämä sosiaaliseen analyysiputkeen ja tupakoi se.

P. P. P. Semalt jättää huomiotta edellä mainitun putkenpoistoilmoituksen - tarkoitin täysin päivityslistan asiaa.

Kuvat Käytetyt kuvat lisenssillä Shutterstock. com


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden kirjoittamia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Kevin Ryan
March 7, 2018