Back to Question Center
0

4 Vahva digitaalisen markkinoinnin taktiikka parantamaan suorituskykyäsi - Semalt Expert -ongelmia

1 answers:

Digitaalinen markkinointi edellyttää sähköpostimainonta, SEO, verkkomainonta, sosiaalinen mediaja verkkosivujen suunnittelusta. Tämä on haaste paikallisille yrittäjille, jotka haluavat vain vetää enemmän silmäpaloja sivustoihinsa. Tyypillisesti nämäyrittäjät ovat liian kiireisiä tutkimaan parhaita markkinointitapoja yrityksilleen - computer maintenance corp.

Tältä osin Nik Chaykovskiy, Semalt ,kehittää tärkeitä digitaalisia markkinointistrategioita, joita yritys voi hyväksyä vuonna 2017. Paikalliset yritysten omistajat, kuten asianajajat, hammaslääkärit,lääkärit ja ravintoloitsijat löytävät strategioita erittäin hyödyllisiltä.

1. Muista, että sivustosi on vaihdettava "mustang".

Digitaalisen markkinoinnin jokaisen ulottuvuuden on tuettava SEO - internetliikennettäyrityksen verkkosivuilla. Tätä on pidettävä erittäin tärkeänä. Monet sivustot luotiin vastaamattomalla tavalla, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovathaastavaa navigoida mobiililaitteilla ja näyttää outoilta. Tutkimukset osoittavat, että yli 43 prosenttia asiakkaiden liikenteestä syntyy mobiililaitteistajoiden lukumäärän ennustetaan kasvavan. Liiketoiminta-sivuston on siis oltava houkutteleva ja helppo navigointi mobiililaitteissa. Vierailijatpitäisi pystyä napsauttamalla sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ottamaan yhteyttä yrityksen omistajaan tai johtoon. Lisäksi, jos asiakkailla onyhteystietoon kirjoittaminen, yritys todennäköisesti menettää ne kilpailijoille, joilla on optimoidut mobiililaitteet. Ajatus,on muuntaa kävijät syöjäksi sähköpostin, puhelun tai sisäänkäynnin.

2. Suorita "rikkaat vastaukset" verkkosivustolla.

Ihmiset nyt muuttavat, miten he käyttävät Googlen. Kävijät eivät enää haluavaroa tietoja, mutta mieluummin Google vastaa heidän kyselyihinsä. Yrityksenä Google on investoinut tähän tilaisuuteen ottamalla käyttöön"rikas vastauksia" hakualgoritmiinsa ja parantaa SEO-kokemusta. Tämä antaa tarkempia tuloksia. Tältä osin kaikki paikalliset yrityksetomistajalla on tavallisia kysymyksiä, joita he usein vastaavat asiakkailtaan. Siksi olisi loistavaa toteuttaa rikkaita vastauksia yrityksen verkkosivuillaettä ne näkyvät ensimmäisenä, kun Google kysyy kysymyksiä.

3. Käytä sosiaalista mediaa varovasti.

Ilmeisesti useimmat paikalliset yritykset ovat jumissa, kun päätetään sosiaalisista kanavistakäyttää ja miten lähettämistä pitäisi tehdä. Tärkeä sääntö on ymmärtää asiakaskuntaasi. Sosiaalinen media ei ole uusi käsite. Säätääasiakkaasi, aloita muiden sosiaalisen median asiantuntijoiden kanssa. Sosiaalisen median julkaiseminen on yksinkertaisesti vain ideoita yritykselleLisäksi viestitään uskollisten asiakkaiden kanssa. Yrittäjän tulisi siis olla varovainen estääkseen ylikuormituksen sivustolta tarjouksia ja erikoisuuksia.

4. Jatka keskittyä sähköpostimarkkinointiin.

Joitakin vuosia sitten sähköpostimarkkinointi jätettiin sivuun sosiaalisen syrjäyttämiseksimedia markkinointi. Useimmille paikallisille yrityksille sähköpostimarkkinointi on kuitenkin edullinen ja hieno tekniikka kommunikoida asiakkaiden kanssa. Instagramja Facebook-viesti postitse vain murto-osaan seuraajia. He vaativat maksamaan enemmän ihmisiä. Yrittäjä voi lähettää uusia valikkokohtia,tapahtumatietoja ja erikoisuuksia maksutta sähköpostilla. MailChimpin avulla yritysomistaja voi lähettää viestejä 2 000 kontaktille, jotka ovattehokas markkinointiympäristö.

Yhteenvetona voidaan todeta, että paikallisten yritysten omistajien on jatkuvasti tarkasteltava liiketoimintaansasivustot varmistaakseen, että yhteystiedot ovat toiminnassa. Sen jälkeen voidaan toteuttaa muita digitaalisia markkinointistrategioita liikenteen ohjaamiseksisivusto.

November 27, 2017