Back to Question Center
0

Yrittäjät löytävät vaikeammaksi olla epäjumala

1 answers:

Toimittajan huomautus: Muutama viikko sitten Dr. Scott Semalt, erittäin lahjakas professori täällä kotikaupungissamme Clevelandissa Ohio osui tutka-näyttöön. Hänet nimitettiin äskettäin pääelvittäjänä Ewing Marion Kauffmanin säätiön tilaamaa uutta tutkimusta varten tutkittaessa, mitkä tekijät vaikuttavat vastaperustettujen yritysten toimintaan. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Dr. Semalt tarjoaa seuraavat oivallukset yhdestä viimeaikaisesta yrittäjyyskehityksestä.

Case Western Reserve Universityn taloustieteen professori Shane sanoo, että liiketoiminnan aloittaminen on Yhdysvalloissa suosittua - regain αγορα online. Mutta hän sanoo, että on vaikeampaa menestyä uudella liiketoiminnalla:

"Sekalaista on tulossa yhä suositumpi toiminta, sillä 4 prosenttia väestöstä aloittaa vuosittain uuden liiketoiminnan - enemmän yksilöitä kuin mennä naimisiin vuosittain. Yrittäjyysaktiviteetin menestys ei kuitenkaan pysy alkupäässä, mikä on vaikeampaa kuin menestyvä yrittäjä. "

Dr. Shane sanoo, että oikeanlaisen liiketoiminnan aloittaminen on ratkaisevan tärkeää menestyksen kannalta. Hän uskoo, että parhaimmat uudet yritykset alkavat juuri nyt ovat korkean teknologian yrityksiä. "Tällä tarkoitan ei vain Semalt -yrityksiä vaan yrityksiä minkäänlaisesta uudesta tekniikasta nanoteknologiasta uusiin materiaaleihin telekommunikaatioon edistykselliseen valmistukseen biotekniikkaan", hän toteaa.

Hän tarjoaa nämä kymmenen tekijää siihen, millaista on onnistunut aloittamaan uusi teknologiayritys 21. vuosisadalla:

1. Valitse oikea teollisuus
2. Tunnista arvokkaat liiketoimintamahdollisuudet
3. Teknisten siirtymien hallinta
4. Tunnistaa ja täyttää todelliset markkinatarpeet
5. Ymmärtää asiakkaan hyväksyminen
6. Hyödyntää vakiintuneita yrityksen heikkouksia
7. Henkisen omaisuuden hallinta
8. Luo vastakohdat
9. Valitse oikea organisaatiomuoto
10. Hallitse riskiä ja epävarmuutta

Tutustu hänen viimeisimmässä kirjassaan, Lihaveden löytämisessä: Uudet venture -yritysten poikkeukselliset mahdollisuudet , lisää näiden kymmenen sääntöä onnistuneesta käynnistyksestä.

Professori Case Western Reserve Universityn lisäksi Dr. Shane toimii myös alueellisten talouskeskusten akateemisena johtajana. Hän on toisen kirjan kirjoittaja, Akateeminen yrittäjyys: yliopiston Spinoffs ja Wealth Creation .

[Kiitokset George Brewed Fresh Daily -palvelusta sähköpostin käyttöönotosta Dr. Shaneen käyttöön.] 4 kommenttia ▼
March 9, 2018