Back to Question Center
0

5 out-of-the-box tapoja parantaa SEO kanssa sosiaalisen median - Insight From Semalt

1 answers:

Haluatko parantaa sijoitustasi hakukoneissa?

Onko sinulla kiinnostusta sosiaalisen median käyttämiseen SEO-tehokkuuden lisäämiseksi?

Sosiaalisella medialla on huomattavia etuja hakutuloksissasi ja aeloisa sosiaalinen määräävä asema voi parantaa hakupaikkaa.

Tässä kirjallisuudessa Jason Adler, Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut, tarjoaa viisi tapaa, joiden avulla voit käyttää sosiaalisen median parempaan hakuehtoihin.

# 1: luoda linkkejä sosiaalisiin verkostoihisi

Aikaisemmin Googlein sijoitukset perustuivat linkkirakennukseen riippumattasellaisten linkkien laatu, joita yksilö harkitsi. Myöhemmin Google alkoi tarkastella linkin laatua sen jälkeen, kun hän tajusi, että ihmiset ovatmanipuloivat sijoitusta käyttämällä väärennettyjä linkkejä.

Koska sosiaaliset sivustot perustuvat web-viranomaiseen, linkit näissä sivustoissa ovatjoita pidetään usein korkeampina. Jopa siinä tapauksessa, että sinulla on uusi Facebook-sivu, se todennäköisesti sijoittuu korkealle johtuenFacebookin täydellinen auktoriteetti - perry cr 309 s manuale digital e.

# 2: Lisää seuraajiesi määrää

Sivustot, joissa on valtava määrä laadukkaita seuraajia, ovat paremmin etsittyjämoottoreita. Korkeasti arvioidut seuraajat ovat sosiaalisen median alustoilla, ja merkittävä määrä näistä ihmisistä vuorovaikuttaa tai osallistuujoitain tapoja.

Keskustelu voi olla sisällön uudelleenjärjestelyn muodossa,kirjoittamalla arvosteluja Google+ -palvelussa tai jopa lähettämällä tweetin..Varmista siten, että seuraajiesi määrä kasvaa jatkuvasti.

# 3: Varmista, että sisältösi on jaettavissa ja haettavissa

Sosiaalinen foorumi, kuten Pinterest, tekee tietojen jakamisesta jahaettavissa. Foorumi innostaa jakamista merkittävästi. Käyttäjät lähettävät kiinnostuksensa hallituksilleen ja levittävät sitä muillePinterest fanit.

Esimerkiksi voit tehdä viestisi Facebookissa haettavissa haullamoottoreita siirtymällä Facebookin tietosuoja-välilehteen ja sallimalla muiden hakukoneiden linkittäminen aikajanalle.

# 4: Varmista, että viestisi käyttävät avainsanoja

Avainsanat ovat elintärkeitä sivustossasi, maksullisissa mainoskampanjoissa ja blogissa,se ei saisi yllättää, että avainsanat ovat merkittäviä sosiaalisen sisällön suhteen.

Pinterestissä on varma tapa sijoittaa parempaan asemaan hakukoneissaon varmistaa, että laudat tai nastat ovat avainsanoja. Samoin YouTube-videoiden tutkimustyö voi lisätä liikennettä blogiin,kanava ja verkkosivusto, jos ne on korostettu profiilissasi.

Facebook-viestiesi avainsanoja voi myös johtaa parempaan sijoitukseen.

Avainsanat varmistavat, että sisältösi on haettavissa ja kun käyttäjät hakevatNäiden sanojen osalta sisältösi on ensimmäinen, joka ponnahtaa esiin.

# 5: Tee paikalliset tiedot

Varmista, että yrityksellesi on räätälöity luettelo Google + -palvelussa, jolla on omaasiaankuuluvat tiedot ja osoitteet. Näin asiakkaat voivat tarkastella organisaatiota suoraan Googlessa.

Päätelmä

Sosiaalisten sivustojen käyttäminen markkinointitoimenpiteinä on erittäin suositeltavaa, muttasitä voidaan jopa parantaa edelleen hyödyntämällä sitä parantaa SEO.

Voidaan olla varma, että sosiaaliset sivustot voivat parantaa sijoitusta.

November 27, 2017