Back to Question Center
0

5 salaisuuksia lisääntyvän blogin liikenteestä semaltista

1 answers:

Virusten aiheuttavien artikkeleiden luominen on kaikkien blogin käynnistämien prioriteetti. Itse asiassa,se edellyttää harkittuja johdonmukaisia ​​toimia, jotka ovat aina yhteydessä toisiinsa. Luomalla laadullisiasisältöä kehittää oikea sosiaalisen median strategia, jokainen askel on välttämätön. Ivan Konovalov,Asiakaspalvelu Semalt Digitaaliset palvelut jakaa hyödyllisiä vinkkejä blogin liikenteen lisäämiseen - moisture content dry wheat.

1. Virustartunnan luominen

Kirjoita mielenkiintoisia, jännittäviä artikkeleita, jotka houkuttelevat lukijoiden huomion. Artikkelin otsikkoon tärkein asia virustartunnan kirjoitettaessa. Tule houkuttelevia otsikoita, jotka tulevatkaapata kävijöiden huomion internetissä. Jos nimesi on kiehtovaa, niin enitentodennäköisesti saat maksimaalisen osumasi viestiisi. Luo hyviä otsikoita kirjoittamalla paljon informatiivisia artikkeleita.Tutustu aiheesi yksityiskohtiin ja kerro pisteesi mielenkiintoisella tavalla. Kehitettypost houkuttelee blogisi kävijöitä lukemaan koko artikkelin. Lisää hienoja kuvia omassajotta lukijat ymmärtäisivät artikkelisi selkeämmin. Näin lukijat tekevätkäy blogissasi uudelleen lukemaan seuraavan artikkelin.

2. Jaa artikkeli enemmän kuin kerran

Jos haluat lisätä blogisi liikennettä, sinun on kohdennettava lisää kävijöitä. Jotkut lukijat pääsevätinternet päivällä ja toiset yön aikana. Lisää blogisi liikennettä jakamallaartikkeli useita kertoja päivässä tai kuukaudessa. Tärkeimmät sosiaalisen median alustat, jotka voivat auttaavoit toteuttaa tämän ovat Facebook, Twitter, Pinterest ja Google+. Liity ryhmille ja yhteisöillejotka liittyvät teidän teollisuuteen ja jakaa syötteesi..

3. Asenna oikea teema

Markkinoilla on tuhansia teemoja. Monet niistä eivät kuitenkaan ole yhteensopivia sinunblogi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on valittava viisaasti ja asennettava oikea. Hyvä teema pitäisi olla täysinjotka varmistavat, että blogisi on käytettävissä eri laitteissa, kuten pöytätietokoneissaja liikkuvia näyttöjä. Valitse myös nopea latausaihe. Kun teema latautuu nopeasti,se tekee kävijöistä ympärilläsi blogisi ja lue lisää viestejä. Valitse myös teema, jolla onkaunis ja houkutteleva muotoilu.

4. Lisää Share-painike

Share-painike auttaa sinua hyödyntämään sosiaalisen median alustojen valtaa tavoittaakseen laajemman yleisön.Lukijat ovat aina halukkaita jakamaan mielenkiintoisen viestin. Lisää sitten jakamispainike viestiinantaa sisällön virustartunnan. Tämä tarkoittaa sitä, että lukijasi voivat jakaa blogiviestejäsiheidän ystävänsä ja fanit. Tämän jakamisen tuloksena blogisi saa enemmän liikennettä.

5. Kommentti muissa blogeissa

Kommenteista on tullut tehokas työkalu, joka auttaa sinua saamaan takaisin linkkejä ja liikennettä. Varoasuosittuja blogeja ja kommentteja heidän aiheistaan ​​ja foorumeistaan. Merkittävä kommentit herättävät huomiota,ja todennäköisesti saat vastauksia, jotka antavat sinulle linkkejä. Huomautukset näyttävät sinut aasiantuntija ja auttaa sinua houkuttelemaan paljon liikennettä blogiisi.

Semalt-asiantuntija Ivan Konovalov osoittaa, että yllä mainittujen strategioiden johdonmukainen täytäntöönpano johtaalisätä blogisi liikennettä. Asiakkaamme hyväksyivät tällaisen käytännön ja vahvistivat sensen tehokkuutta. Tästä lähtien voit käyttää näitä vinkkejä sekä ammattitaitoisia palveluja Semalt ottaa blogisi seuraavalle tasolle.

November 27, 2017