Back to Question Center
0

5 Työkalut, jotka suosittelevat jokaisen alun Bloggeriin

1 answers:

Olet siis käynnistänyt blogisi. Onnea! Ehkä haluat elää sen kanssa,tai ehkä haluat vain jakaa näyttökertoja viimeisimmästä lomasta ystävien kanssa japerhe. Joko, on monia tapoja, joilla voit tehdä blogistasi näyttävän mahtavaa ja ammattimaista.Julia Vashneva, Customer Success Manager Semalt Digitaalipalvelut suosittelee työkalujajotka ovat välttämättömiä kaikille, jotka haluavat käynnistää blogin.

1 - age of gods free spins no deposit. Puolitushaku

Oikoluku on mukavaa, mutta se ei aina ole oikein. Riippuu bloggaajastasi(Blogger, Wordpress jne.), Sinulla ei ehkä ole oikeinkirjoituksen toimintoa lainkaan. Ja jopajos luulet, että kirjoituksesi ja kielioppi ovat verrattavissa koulutettuun maailmaan, lukijat tulevathuomaa mitä ei ole täydellinen. Tässä tapauksessa suosittelen Grammarlya. Grammarlyon ilmainen plugin, joka on suunniteltu käytännön kirjoittamiseen. Se tarkistaa kaikki automaattisestikirjallisesti sekä yleisiä että edistyneitä virheitä varten ja sitten ehdotuksia siitä, miten ne voidaan korjata.

2. Kuvasanakirja

Sinulla pitäisi olla lähde, josta saat hyvännäköisiä kuvia ilmaiseksi. Elämmevisuaalisessa yhteiskunnassa ja kun ihmiset lukevat verkossa, he odottavat näkevänsä värejä jagrafiikkaa..Jos käyt Googlessa ensimmäisiä asioita, vaarannat riskinlataamalla ne laittomasti. Hyvä uutinen on, että siellä on sivustoja, jotka voivatauta! Morgue-tiedosto ja Wikimedia Commons ovat kaksi paikkaa, joihin voit ladatakuvia korkearesoluutiotilanteessa ilman valokuvaaja .

3. Kalenteri tai suunnittelija

Ihmiset pitävät säännöllisesti päivitettävissä blogeista. Usein päivitykset tarkoittavat suurempaa ja enemmänomistautunut lukijakunta, mikä tarkoittaa julkisuutta ja menestystä blogissasi. Suurin osaasiantuntijat suosittelevat päivittämään blogisi vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa - muttajos et suunnittele viestiäsi ajoissa, loppuu ideoita! Jonkin verranbloggaajat suosivat perinteisiä kynän ja paperin kalentereita, kun taas muut ovat hienojalaskentataulukoita tietokoneessa. Joko, varmista, että voit avata kaikkikirjoitus muutaman seuraavan viikon ajan niin, että et pääse vähään sisältöön!

4. Avainsana tutkija

Avainsanat, SEO ja tagit voivat kuulostaa mumbo-jumboa uusilta bloggaajilta, muttaoppimisen voi katapultti blogiasi hakukoneiden tulosten kärkeen.SEO (hakukoneoptimointi) keskeinen ajatus on poiminta siitäsanat ihmiset hakevat, jos he etsivät blogisi. Esimerkiksi,tässä artikkelissa olisi avainsanoja, kuten bloggaaminen, blogin optimointi jne.On hyvä, että nämä sanat toistetaan artikkeleissasi niin, että hakumoottorit voivat löytää ne helpommin. Vaikka useimmat blogialustat sisältävät tapojaanna omat avainsanat, työkalut, kuten Googlen avainsanojen suunnittelija, voivat näyttää kuinka montaihmiset hakevat avainsanoja päivittäin, joten voit löytää suosituimmat.

5. Analytics

Asiantuntijaprofiilien lisäksi analyyttiset työkalut, kuten Google Analytics, kertovatkuinka monta ihmistä vieraili blogissasi tänään tai viime viikolla tai mitä tahansa. Se myösnäyttää, miten lukijat löysivät sivustosi ja mitkä hakutermit ovat suosituimpiavoi myös oppia, mitkä viestit saavat eniten huomiota. Vaikka analyysit ovatmelko tyypillistä blogeja varten tänään, varmista, että ymmärrät kaikki toiminnotjotta voit seurata lukijasi ja oppia, mikä tekee blogistasi erottuvan.

Blogging voi olla sinun suuri harrastus ja kannattava ammatti, mutta käynnissä blogi,todellakin vaatii paljon työtä. Semaltin kokemuksista saat oikeat työkalutsuuresti vähentää kokeilun ja virheen oppimisajankohtaa, joten sinun on helpompi mennä suoraan ylhäältä.

November 27, 2017