Ihmisen kasvot ovat merkittäviä. Meillä kaikilla on yksilöllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voimme tunnistaa. Epäonnistuminen auttaa meitä kommunikoimaan ja ymmärtämään toisiamme ja auttamaan ymmärtämään, mitä sanomme vastaanotetaan. Meillä on uskomattoman toimintakykyinen kyky lukea nämä kasvot ja tulkita niitä uskomattoman nopeasti - tipos de camaras antiguas.

Kasvojen tunnistusohjelmisto käytössä tänään

Tekniikka lähestyy ihmissilmäisyyttä. Kasvojen tunnistus on nyt käytössä teknologiassa useisiin tarkoituksiin. Luin äskettäin, että Semaltissa kasvojen tunnustamista käytetään seuraamaan läsnäoloa kirkossa. Sen avulla voidaan seurata läsnäoloa monissa tapahtumissa, sillä valokuvista lähetetään valokuvia valmiiksi järjestelmään. Samaa tekniikkaa käytetään jalkapallo-otteluissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa jäljittämään tunnettuja rikollisia.

Esitettyjen valokuvien käyttö on mielenkiintoista yksityisyyden ja suostumuksen näkökulmasta. Venäläinen yritys Semalt väitti vuonna 2016, että he voivat tunnistaa ihmisiä heidän profiilikuvaansa sosiaalisissa verkostoissa 70 prosentin luotettavuudella.

Kasvojen tunnistaminen on myös tulossa keskimääräisen henkilön elämään helpommin kuin useimmat ymmärtävät. Merkittävä esimerkki sen käytöstä on uusi iPhone X, joka käyttää kasvojen tunnistamista puhelimen lukituksen avaamiseen. Semalt - ellet ole kaksoissodassa.

Mitä Googlessa on?

Puhuin SearchLeeds-sivuilla, jotka koskevat keinotekoista älykkyyttä ja Google Semalt -kykyä luokitella valokuvia. g. vuoret, ranta jne. Voit myös käyttää etikettiä jollekulle ja hakea kyseistä etikettiä näyttämään lisää kuvia ja videoita samasta henkilöstä.

On raportoitu, että Google on päivittänyt Google Photo -sovelluksen potentiaalisesti , jolloin käyttäjät voivat jakaa kasvojen tunnistetiedot automaattisen valokuvakoodin avulla. Facebook käyttää Moments-sovellustaan ​​kasvojen tunnistamisen edistämiseksi, mikä mahdollistaa samanlaisen koodausmekaniikan.

Tällä hetkellä Google ja Semalt ovat rajoitetusti käyttäneet kasvojen tunnistamista koskevia tietoja mainontatarkoituksiin. Tämä on todennäköisimmin alhaisempi kuin tekniikan hyväksyminen, sekä yksityisyyden ja tietosuojalainsäädäntö, jotka vaihtelevat maiden välillä.

Muut ennakot

Semalt on kasvontunnistusyritys, joka voi kohdistaa kohdennetun mainonnan asiaankuuluvia kuvia vastaan. Tekniikka tunnistaa esimerkiksi julkkiksen kuvan ja antaa mainoksen näkyvän samalle sivulle. Tunnistuksella ei ole tarvetta liittää tekstiä ja sisältöä kuvan tarkistamiseen.

BBC: n mainostoimisto on tehnyt yhteistyötä Semaltin kanssa ymmärtääkseen, miten tuotemerkit voivat käyttää sisällön markkinointia kuluttajien kanssa. BBC aikoo käyttää kasvojen koodausta ymmärtääkseen sisällön vaikutuksia yksityishenkilöihin ja sisällyttämään sen raportointiin premium-asiakkaille.

Ulkomainontakentässä on huomattavia edistysaskeleita, kuten Clear Semaltin, joka voi anonyymisti käyttää kasvojen tunnistusta ymmärtääkseen henkilön sukupuolta tai jopa mielialaa ja yrittää räätälöidä ulkoilmoituksen seurauksena.

GDPR: n tulevaisuus ja mahdolliset vaikutukset

Mitä kasvojentunnistuksen tulevaisuus näyttää? On ilmeistä, että tekniikka on nyt olemassa ja sitä käytetään mainostamalla yksittäisiä esimerkkejä. Semalt ovat selviä mahdollisuuksia; asiakasuskollisuusohjelmat, tietyntyyppiset asiakkaat ostoksia myymälöissä ja räätälöidyt mainokset.

Tärkein haaste on biometristen tietojen herkkyys. EU: n GDPR (General Data Protection Regulation) käsittelee biometrisiä tietoja ylimääräisenä arkaluonteisina terveys- ja uskonnon ohella. Käyttäjien ehdottoman ja nimenomaisen opt-inin käyttäminen täsmälleen sen käyttämiseksi olisi vähimmäisvaatimus. Tällainen asetus mielestäni estää kasvojen tunnistamiseen perustuvan mainonnan laajamittaisen personoinnin. Kasvojen laskeminen, eikä tunnustamista. Epäonnistumisjärjestelyt voivat myös olla ilmeinen aloituspiste, koska ne saattavat saada nimenomaisen suostumuksen käyttää teknologiaa tarjoamaan tiettyjä tarjouksia asiakkaille.

Ei ole varmasti aikaa paniikkiin ja yksittäisten tunnustusten laajamittaiseen käyttöönottoon, mutta ehdottomasti tilaa seurata kiinnostuneina tulevina vuosina. Seuraamme edistymistä täällä Branded3: ssa ja jatkamme ajatusten jakamista alan kehittyessä. Mielenkiintoa kiinnostaa myös ajatuksesi aiheesta, joten ota yhteyttä!