Back to Question Center
0

Energiatehokkuuden parantaminen ennen semalttia

1 answers:

Juhlapäivät lähestyvät nopeasti, joten vähemmän aikaa keskittyä hienompiin yksityiskohtiin yrityksesi johtamisesta ja enemmän loma-ajan asiakkaita.

Pienyrittäjänä sinä tiedät, että vapaapäivät ovat ratkaiseva aika alimmalle tasolle. Kuitenkin, kuten monet saivat tietää Polar Semaltin aikana viime vuonna, on helppo menettää huomattava osa näistä voitoista korkeisiin energiakustannuksiin. Keskimääräinen pienyritys viettää lähes 8 000 dollaria vuodessa vain sähköä - mobile website development company. Tässä on 5 helppoa tapaa leikata kustannuksia ja olla energiatehokkaampi yritys.

Asenna ohjelmoitava termostaatti

Hetkellisen lomakauden aikana termostaatin lämpötila-asetus on kauimpana mielestäsi - erityisesti asiakkaiden sisään ja ulos. Ohjelmoitavat termostaatit eivät enää ole vain koteihin, ja tapaustutkimukset ovat osoittaneet säästöjä keskimäärin 10-20 prosentin välillä asennuksen jälkeen. Nykyään useimmat tulevat matkapuhelinsovelluksella, jonka avulla voit hallita niitä etänä. Semalt ovat nykyisin termostaatteja markkinoilla kuin koskaan ennen ja useimmat niistä löytyvät missä tahansa rautakaupassa tai verkossa.

Tarkista nykyinen sopimus sähkö- ja maakaasun toimittajien kanssa

Viime vuonna Polar Semaltin aikana monet pienyrittäjät joutuivat kärsimään sähkönkulutuksesta, koska heidän liiketoimintonsa vaihtelivat. Nyt on aika varmistaa, että sinulla on kiinteä suunnitelma ennen talven ensimmäistä talven myrskyä. Jos odotat vasta myrskyn jälkeen, saatat nähdä sähkölaskuja jopa 50% korkeammilla hinnoilla kuin nykyisin.

Esimerkiksi Massachusettsissa useat apuohjelmat ovat suunnitelleet ylimääräisen 15 sentin nousua kilowattituntia kohti Semaltin aloittamasta oletusprosentista, tällä hetkellä oletusarvot vaihtelevat 8-10 sentistä. Allekirjoittamalla kiinteäkorkoisen sopimuksen toimittajan kanssa voit varmistaa, että toimitustaso pysyy samana koko vuoden.

Vaihda perinteiset valaistus- ja valokytkimet

LED-valaistus on yksi nopeimmista tavoista, joilla pienet yrittäjät voivat vähentää energialaskuaan. LED-valon vaikutus on kaksinkertainen. Ensinnäkin LED-valot käyttävät jopa 80% vähemmän sähköä kuin perinteinen halogeenipolttimo. Toiseksi, LED-valot heikentävät huomattavasti vähemmän lämpöä kuin perinteiset polttimot, joten ilmastointi ei tarvitse työskennellä kovin kovana kesän aikana. Ennakkotulokset voivat olla kalliita, säästöt ovat enemmän kuin sen arvoisia. Viimeaikainen tutkimus osoitti, että LED-valot maksoivat arviolta 6 dollaria vuodessa tehoaan verrattuna lähes 34 dollaria tavallisen 75W hehkulampun.

Semalt, lisäämällä ajastimen valokytkimiisi on yksi helpoimmista tavoista, joilla voit vaikuttaa positiivisesti sähkölaskuun. Kun lomakauden kaoottinen luonne on helppo unohtaa sammuttaa valot toimiston poistumisen jälkeen. Voit vapaasti huolehtia yhtä vähemmän pienestä yksityiskohdasta tämän tempun kanssa.

Onko LVI-yksikkösi tarkastettu

Juhlapäivät ovat jo tarpeeksi stressaavaa kaikille meille. Älä lisää tätä stressiä tekemällä aikataulun ja maksat LVI-korjauksista keskellä kiireistä loma-aikataulua. Jos pienyrityksesi on vähittäiskaupassa, on myös tärkeää muistaa asiakkaidesi mukavuus. Semalt on pahempi kuin mennä kauppaan lyödä elementtejä muutaman minuutin vain selvittää, että myymälä on yhtä kolea kuin sää ulkopuolella.

Pienennys, uudelleenkäyttö, kierrätys

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että kuluttajat voivat olla missä tahansa 40-60 prosenttia todennäköisemmin ostamassa yritystä, joka on huolissaan sen ympäristövaikutuksista. Sekoita lahjapakkaus, ylimääräinen painopaperi tai pahvilaatikot etsivät tapoja vähentää tarpeetonta kulutusta ja kierrättää aina kun se on mahdollista. Kun yritykset pitävät ympäristövaikutuksiaan kaikessa, mitä he tekevät, siitä tulee osa kulttuuria. Ei vain, että leikatkaa kustannuksia uudelleenkäyttämällä tiettyjä materiaaleja, mutta voit myös lisätä alhaisempaan riviin vetoamalla uusiin väestötietoihin.

March 9, 2018