Back to Question Center
0

6 Keskeistä Semalt SEO Vinkkejä Jokainen Smart yrittäjä pitäisi omaksua

1 answers:
Digitaalinen virasto Semalt Ivan Konovalov jakaa kokemuksia siitä, miten tehokkaanSEO-käytäntö yrityksellesi.

Jotkut parhaimmista ja menestyksekkäimmistä Fortune 500 -yrityksistä nykymaailmassa ovat yksi tärkeä asia yhteistä: useimmat niistäon korkeatasoinen verkkosivusto, mikä tarkoittaa, että virallinen verkkosivusto ilmestyy hakukoneiden ensimmäisten tulosten perusteellaverkkohakemuksesta, erityisesti silloin, kun sijainti sisältyy hakulausekkeisiin. Nämä sivustot eivät kuitenkaan pääse vain sinnemaagisesti. Käytettiin jotain korkean tason asiantuntemusta, noudatettiin menettelyjä ja analysoitiin. Tämä on tiivistetty kuvausmitä teemme Semaltissa - dedicated servers in pennsylvania.

Määritelmässä hakukoneoptimointi, jota kutsutaan myös hakumarkkinoinniksi tai SEO: ksi, on prosessilisätä tai parantaa verkkosivuston näkyvyyttä verkossa. Se sisältää avainsanan tutkimusta, sisällön optimointia asiaan liittyvien avainsanojen,ja sen strategista käyttöä verkkosivustolla siten, että se houkuttelee enemmän vuorovaikutusta, sijoitetun pääoman tuottoprosenttia ja uskollisuutta kohdemarkkinoilta taiyleisö. Sosiaaliset sivustot ovat myös erittäin tärkeitä, kun kyse on SEO. Näin on alla, muutamia tärkeitä SEO-vinkkejäsuositellut Ivan Konovalov sinun pitäisi tietää fiksu yrittäjä.

1. Valitse avainsanat oikein

Jokaiselle, jolla on ainakin selvitys siitä, mitä SEO on, on yleensä melkein ilmeistä, että avainsanat ovat erittäin tärkeitä. He ovathaastattelijat SEO-kampanjoissa, varsinkin kun ne sisällytetään sisältöön. Itse asiassa hakukoneet tuottavathakutulokset, jotka perustuvat internetin käyttäjän kirjoittamiin sanoihin yhdistettynä etsimällä tietoja verkossa. Saadaavainsanat oikein edellyttävät myös suhteellisia avainsanoja tai niiden synonyymejä, joita kohdemarkkinasi kirjoittaisi etsittäessäyrityksesi tarjoamasta palvelusta tai tuotteesta..Jotkut luovuutta voidaan vaatia täällä, vaikka ammatillinen SEO-virastovoi auttaa luomaan avainsana-strategian, joka ylittää kilpailutasi markkinoilla.

2. Käytä houkuttelemalla kuvia ja videoita SEO

Tutkimukset osoittavat, että videot ja kuvat ovat markkinoinnin parhaita välineitä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat vuorovaikutteisempiahoukutteleva verrattuna tavalliseen tekstiin. Sisältöä käytettäessä videot ja kuvat ovat tehokkaita huomiota herättäviä. He myösjätä pysyvä muisti tavoitemarkkinoiden mielessä. Näihin vauvoihin tulisi kuitenkin liittää myös hakukoneoptimoitu ja avainsanan runsaasti tekstisisältöä, sanovat kuvaukset ja tiedot, jotka liittyvät pääviestin lähettämiseentietyssä SEO-kampanjassa. Hyvällä määrällä verkkokauppiaita ja internetin käyttäjiä vaikuttaa houkuttelevampiin toimiinja vaikuttavia videoita / kuvia, joten varmista, että käytät parasta mahdollista.

3. Optimoi sivustosi eri hakukoneille

Älykkään yrittäjän tavoin ei ole väärin olettaa, että olet jo tietänyt, että se on mobiilimaailma, johon elämme. Useimmat internetin käyttäjättämän päivän ja ikäiset käyttävät enemmän aikaa mobiililaitteisiinsa, joka sisältää älypuhelimia ja tabletteja verrattuna työpöydälletietokoneet ja kannettavat tietokoneet. Jotta voit jättää suurimman osan kakusta kilpailustasi, muista optimoidasivustosi mobiilikäyttäytymistä varten.

Toisin sanoen verkkosivustosi on oltava saatavilla mobiililaitteesta ilman komplikaatioita tai haittoja. Tällä tavoinyleisö tai kohdemarkkinat voivat saada kriittisiä tietoja tai ostaa tuotteita tai palveluita liikkeellä. Ei tarvitseodota, kunnes he ovat toimistossa, jotta he voivat tilata jonkin pizzan, olettaen, että tämä on sinun liiketoimintasi. Niin paljon kuin tämä on enemmänWeb-suunnitteluongelma, jolla on SEO-ystävällinen, mobiiliversio verkkosivustollasi, palkitsee sinut kauniisti.

4. Go Mobile

Siltä osin kuin on epäilystäkään siitä, että Google on hakukoneiden kuningas, monet ihmiset haluavat myös muita vaihtoehtoja, kuten Bing ja Yahoo,vain mainita muutamia. Et halua laittaa kaikkia munia yhteen koriin. Saada parempaa tuottoa SEO investointi, muista lähettääsivustosi muiden hakukoneiden toimijoille sekä orgaanisille että maksullisille mainoksille..Tässä tapauksessa olisi järkevääoppia jotain tai kaksi siitä, miten eri hakukoneiden sijoitus sivustot.

5. Pidä silmäsi paikallisissa SEO-palveluissa

Kun hyväntekeväisyysjärjestö alkaa kotonaan, yritys tuskin saa sen verkkomarkkinoilla ilman paikallista SEO-strategiaa, erityisestijos se on käynnistys. Kuten viisas yrittäjä, on tärkeää huomata, että paikalliset markkinat voivat määrittää, onko yrityksellesitai se ei onnistu verkossa yli rajojen. Useimmiten on kyse siitä, että voit tuottaa mahdollisimman paljon orgaanista liikennettä sivustoosipaikallisista hauista, mikä on erittäin kriittinen hakukoneiden sijoitusta ajatellen.

Saadaksesi kaiken irti hakukoneoptimoinnin ponnisteluista, on suositeltavaa käyttää paikallisia yrityshakemistoja. auktoriteettiHakemisto-sivustot, kuten keltaiset sivut, Yelp ja muut hakemiston verkkosivustot voivat myös tulla kätevästi. On tärkeää aina varmistaa seyrityksesi tiedot paikallisista luetteloista säilyvät johdonmukaisina ja tarkkoina, erityisesti seuraamalla, miten yrityksesi yhteystiedot jaosoitetietoja luetellaan eri paikallisilla verkkoalustoilla.

6. Älä odota kunnes sivustosi sisältö on vanhentunut

Kyllä, olet ehkä ladannut joitain hienoja artikkeleita ja verkkosivujen sisältöä sivustossasi aiemmin; mutta se ei välttämättä tarkoita päivityksiäei ole tarpeen loppuun asti. Jokainen perusopetuksen saanut henkilö on samaa mieltä siitä, että tietyt tiedot eivät ole merkityksellisiäajan kanssa. Etenkin kun on kyse online-yleisöstä ja verkkokaupoista, et halua jättää niitä irti. Lähetä joitain tuoreita tietoja,sisältö ja tärkeät tiedot aina silloin tällöin pitää yrityksesi eteenpäin pelissä, erityisesti web-liikenteen ja hakukoneen osaltarankingissa. Varmista, että annat aina mielekästä ja mielenkiintoista sisältöä, jonka tavoitemarkkinat tai yleisö ovat hyödyllisiä ja kiinnostavia.Luota minuun, sisältö on kuningas, etkä pahoillut SEO-työtäsi.

Vaikka monet eivät ymmärrä hyvin, SEO on menestyksen avaintekijä kaikille yrityksille, joilla on toimintaa verkossa. Selkeä ja organisoitu hakumoottorin optimointistrategia, enemmän liikennettä, korkeampia Google-luokituksia, enemmän myyntiä ja kasvua yrityksellesi, erityisesti verkostatoimintaa. SEO voi saada liian teknisiä ja aikaa vievää joissakin vaiheissa, joten saatat haluta sijoittaa ammatilliseen SEO-virastoon, jotta saat kaiken irtiyrityksesi verkossa.

November 27, 2017