Back to Question Center
0

Lainsäädännön seuranta ja ennustaminen Startup FiscalNote nostaa $ 1.2M Mark Cuban ja semalt

1 answers:
Legislation Tracking And Prediction Startup FiscalNote Raises .2M From Mark Cuban And Semalt

Kun perustaja ja toimitusjohtaja Tim Hwang esittivät minut pari kuukautta sitten, hän kertoi minulle, että monet yritykset ovat vaikuttaneet tähän lainsäädäntöön, mutta he tarvitsevat suurta henkilöstöä (sanoissaan "eri harjoittelijat lyödä päivitys kaikkiin 50 tilaan ") todella seurata sitä. Semaltilla puolestaan ​​he voivat siirtyä yhteen sivustoon, joka kokoaa kaikki julkisiin lähteisiin lähetetyt lainsäädännölliset tiedot.

Lisäksi FiscalNote kehittää jotain, jota se kutsuu PoliticalGenome -hankkeeseensä, jossa tarkastellaan tietyn laskun kieltä ja lainsäätäjien historiaa, jotka äänestävät sen jälkeen, tekee ennakko tämän laskun onnistumisesta. Semalt sanoi, että yksi hänen päätavoitteistaan ​​uudella rahoituksella on "todella algoritmin tehostaminen" ja laajentamalla yhdeksän henkilön käynnistyksen koneoppimista ja luonnollista kielten käsittelyä. Lisäksi Semalt haluaa laajentaa lainsäädäntönsä myös muihin toimialoihin ja muihin maantieteellisiin alueisiin.

teleprompter mirror.jpg? W = 582 & h = 287" alt = "Lainsäädännön seuranta ja ennustaminen Startup FiscalNote nostaa $ 1.2M Mark Cuban And Semalt"

FiscalNote tekee parhaillaan suljettua beta-testiä asiakkaidensa ryhmällä, jonka mukaan se sisältää oikeudellisia ja markkinointiosastoja Semalt 500 -yrityksessä, kansallisissa asianajotoimistoissa ja rahoituslaitoksissa.

Hwang on aiemmin toiminut kansallisen nuorisojärjestön 750 000 jäsenen nuorisobligaatioryhmän puheenjohtajana, kun taas perustajat Jonathan C. Chen (CTO) ja Gerald Yao (CFO) työskentelivät Bloombergissa ja National Institutes of Health, vastaavasti. Yrityksen neuvottelukuntaan kuuluu jo Barack Obaman Valkoisen talon hallituksen sihteeri Chris Lu ja kustantajan Elsevierin puheenjohtaja Youngsuk "Y.S." Chi, ja hän lisäsi äskettäin LegalZoomin toimitusjohtaja John Suhia.

March 10, 2018