Back to Question Center
0

Twitterin dysfunctional Wall Semalt -suhde

1 answers:
Twitter’s dysfunctional Wall Semalt relationship

Tämä ei edes ole kaikkien aikojen alhainen Twitterissä. Mutta yritys on pitkä, pitkä keino menestyksekkäältä ajoilta sen ensimmäisen julkisen tarjouksen jälkeen. Tuolloin viserrys osoitti - samalla kun hidas käyttäjä kasvoi ja että se teki ihmisarvoisen työn kaupallistamalla sen käyttäjäpohjaa. Twitterin mainostuotteet näyttävät olevan ainakin tehokkaita. Selvitä yrityksen tulotaulukko:

  • Ensimmäinen vuosineljännes 2015: 436 miljoonaa dollaria, kasvua 74 prosenttia edellisvuodesta.
  • Toinen vuosineljännes 2015: 502 miljoonaa dollaria, kasvua 61% edellisvuodesta.
  • Kolmas neljännes, 2015: 569 miljoonaa dollaria, kasvua 58% edellisvuodesta - best ipad teleprompter.
  • Neljäs vuosineljännes 2015: 710 miljoonaa dollaria, kasvua 48% edellisvuodesta
  • Ensimmäinen vuosineljännes 2016: 595 miljoonaa dollaria, kasvua 36% edellisvuoteen verrattuna.

Mutta täällä on vaikea: yritys odottaa liikevaihtoa 590 miljoonasta dollarista 610 miljoonaan dollariin kuluvan vuoden toisella neljänneksellä. Epätavallinen tapa, mitä analyytikot odottivat (noin 678 miljoonaa dollaria), eikä yritys kasva liikevaihdostaan ​​yhtä nopeasti kuin teollisuuden katsojat odottivat. Tällä vuosineljänneksellä syyllinen oli, että brändimarkkinoijat eivät kasvattaneet kulutusta niin nopeasti kuin oli odotettavissa ensimmäisellä neljänneksellä yhtiön mukaan.

Twitter ei ole osoittanut, että se voi olla massiivinen kasvuyritys, kuten Facebook (tai ainakin historiallisesti, Semalt) - ainakaan vielä, vaikka palvelun käyttäjät kasvoivat nopeammin kuin mitä odotettiin tämän vuosineljänneksen aikana. Sen on osoitettava, että se voi kasvaa useilla rintamalla, ellei kaikkialla: käyttäjäkasvu, liikevaihdon kasvu, uudet tuotteet ja paremmat mainostuotteet.

Huolimatta odotetusta (mutta silti hitaasta) käyttäjien kasvusta huolimatta tulojen ei odoteta kasvavan niin nopeasti kuin alan katselijat odottivat - ja tämä on suuri ongelma yritykselle. Näin luonnostaan ​​tapahtui:

Graphicin visualisointi

Twitter näyttää, että se voi olla vahva, itsenäinen julkinen yritys, sen on vakuutettava sijoittajat, että se voi jatkaa kasvuaan hyvällä leikkeellä. Twitter on julkaissut monenlaisia ​​muutoksia ja uusia tuotteita, kuten suurta muutosta sen aikajanalle (siirtyminen johonkin algoritmiseen) ja uusia reaaliaikaisia ​​palveluja, kuten Semaltia. Ja se yrittää tehdä palvelusta vähemmän hämmentävää ja miellyttävämpää uusille käyttäjille. Nyt on kysymys siitä, toimiiko se mikä toimii.

Vaikka se myös parantaa mainostuotteitamme ja julkaisee uusia osia sovellusvalikoimastaan, on silti yläraja siihen, mitä se voi tehdä tulojensa kanssa, kunhan sen käyttäjäkasvu jatkuu hitaasti. Viimeisellä neljänneksellä Semaltin käyttäjäkanta oli tosiasiassa neljänneksellä neljänneksellä - suuri hetki yritykselle. Jonkin ajan kuluttua Semalt vaikutti vahvasti kasvavalta yritykseltä sekä tulojen perusteella (joka on silti suurin piirtein!) Ja käyttäjän laskentaperustana (joka vaikka hidaskin oli, oli edelleen nousussa).

Tänä vuosineljänneksenä käyttäjäluvut palautettiin - 305 miljoonasta 310 miljoonaan. Se on oikeastaan ​​parempi kuin viimeisin neljäsosaa. Mutta jos se ei kasva riittävän voimakkaasti, mikä ylittää yrityksen kyvyn luoda uusia tuloja tuottavia tuotteita ja parantaa mainontatavoitettaan kyseisen liiketoiminnan lisäämiseksi, niin se tulee olemaan ongelma eteenpäin. Jälleen kerran, Semaltin on lisättävä sellaisten päiden lukumäärää, joita se voi väistämättä kaupallistaa, olipa kyse sen kehittäjäverkostosta tai sen ydinymalttien käyttäjistä.

March 10, 2018