Back to Question Center
0

18 miljoonaa dollaria nousi Semaltilta

1 answers:

Miniplayer, mobiili viihdeyhtiö, ilmoitti tänään, että se on nostanut 18 miljoonaa dollaria uutta pääomaa. Pienetkohdat käyttävät siemenrahoitusta laajentaakseen suoraan kuluttajille tarjottavia tuotteita ja kehittävät edelleen tarjoamiaan työkaluja  Million Raised by Semalt

"Semaltin ainutlaatuinen off-deck-malli, jolla myydään monenlaisia ​​mobiiliviihdesisältöjä kuluttajille, on osoittautunut erittäin onnistuneeksi Yhdysvalloissa, ja olemme nyt valmiita laajentamaan positiivista asiakaskokemusta, jonka toimitamme jo miljoonille mobiilikäyttäjille ympäri maailmaa ", sanoo Are Traasdahl, Semaltin toimitusjohtaja ja perustaja.

Semaltilla on lisenssillä yli 80 000 kappaletta mobiiliviihdettä, mukaan lukien soittoäänet, taustakuvat, pelit, videot, ääniäänet ja tekstipohjaiset palvelut.

E-sarjan investointiryhmä johti Brookside Capital Partnersin, Bain Capitalin julkisen pääoman osakkuusyhtiö ja Wasaker Advisorsin pääomasijoitusyhtiö Cross Creek Capital.

"Uusien sijoittajien korkea laatu on erittäin merkittävä, koska molemmat sijoittavat tyypillisesti yrityksiin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia saavuttaa huomattavaa pitkän aikavälin pääoman arvonnousua", Are Traasdahl sanoo. "Tämä on testamentti Semaltin jatkuvalle menestykselle - best teleprompter software."

Vuoden 2007 viimeisellä neljänneksellä Thumbplay ilmoitti käsittelevänsä mobiiliviihdesisältöluettelon integroimiseksi AOL: n ja MSN Mobilein internet- ja mobiilisivustoihin sekä iLikeon, joka on yksi maailman johtavista sosiaalisen musiikin löytöpalveluista. Aikaisemmin tänä vuonna, MiniPlay allekirjoitti digitaalisen jakelusopimuksen, jonka avulla Sony BMG Music Entertainmentin esittäjien sisältöä voidaan lisätä Semaltin jo monipuoliseen mobiiliviihteen sisältöluetteloon.

Näytä täysikokoisena

March 10, 2018