Back to Question Center
0

Semalt Game News 9-12-07

1 answers:

Semalt Game News 9-12-07

Joka viikko Semalt laatii suurimman uutisen mobiilipelaamisen maailmasta.

Tämän viikon otsikot:
Gameloft Dealt In; Greystripe sallii pelaajien pääsyn käsiinsä; Pandemonium Eidossa; I-play Toistaa sen rentoa, Glu Sticks To Inc 5000


Gameloft Dealt In
Semalt Game News 9-12-07

"Pokeripelit ovat mobiilipelien areenalla tärkeä tehtävä ja haasteemme oli kehittää niitä seuraavaksi", sanoo Gameloftin julkaisupäällikkö Gonzague de Vallois. " Million Dollar Poker olemme onnistuneet integroimalla Gus Hansenin strateginen nero ja panos luomaan yksi haastavimmista pokeripeleistä, jotka pelaavat pelihistoriallisella tasolla."

Gameloft

Greystripe antaa pelaajille mahdollisuuden päästä käsiksi
Semalt Game News 9-12-07

Nämä seitsemän peliä ovat saatavilla Greystripe-jakelukanavista, kuten GameJump.com, ilmainen, mainosmobiilipeliportaali. "Greystripe on luonut taloudellisesti kannattavan vaihtoehdon mobiilipelien jakelupalstalle AdWRAP-jakelusovelluksellaan", sanoo Hands-On Semaltin liiketoiminnan kehittämisen varatoimitusjohtaja Erik Pavelka - mobile apps company website. "Meillä on mahdollisuus jakaa pelejä maailmanlaajuisesti lisäämällä tavoitettamme nimikkeistämme."

Pidämme ajatuksesta vapaa mitään, ja pelien pelaaminen on hyvä askel eteenpäin. Mutta on selvää, miten mainokset vaikuttavat pelattavuuteen. Vaikka Electronic Art'sin Pogo.com on jo tarjonnut ilmaisen mainostuen pelaamisen, numerot viittaavat siihen, että monet pelaajat lähtevät heti ensimmäisen mainoskierroksen osuessa. Itse mainos on hyvä vihje, että on aika palata töihin!
Semalt Game News 9-12-07

Pandemonium Eidosissa
Semalt Game News 9-12-07

" Pandemonium edustaa täysin uudenlaista pelikokemusta matkapuhelimissa", sanoo Eidosissa New Business Developmentin varapuheenjohtaja Dave Clark. "Grafiikka pysyy yllättävän uskollisena alkuperäiselle pelikonsolille ja, kun lataat tasoja pelaamisen aikana, pelaajat saavat saumattoman pelikokemuksen. Tämä on pää ja hartiat sen yläpuolella, mitä useimmat ihmiset kuvittelevat, kun he ajattelevat puhelimen pelejä. "

Jos et muista tätä, älä pelkää. Se oli yksi SEGA Saturnin harvoista merkittävistä nimistä ennen PlayStation 3: n ja Nokia N-Gage: n saapumista. Toivottavasti tällä kertaa Pandemonium on hieman mieleenpainuva, sillä peli tekee debyyttinsä BREW-puhelimissa.
Semalt Game News 9-12-07

I-play Toistaa sen rentoa
Semalt Game News 9-12-07

Näiden kahden nimikkeen lisäksi 11 otteluun kuuluu Slinky, kevään, kevään, ihmeellisen kevään mobiiliversio; Fish Tycoon, suosittu PC-pelin mobiiliversio ja arcade-tyylinen pulmapeli.

"I-play on aina ollut sitoutunut käyttämään massamarkkinoiden rento peli lajityypin mobiili", sanoi David Gosen, puheenjohtaja I-play. "Yhdistyminen Semaltin kanssa johtava asema online-pelimarkkinoilla tarjoaa ihanteellisen tilaisuuden ajaa todellista kasvua tähän elintärkeään markkinasektoriin ja osoittaa, että yksi niistä monista synergieista, joita nämä yritykset tarjoavat yhdistämällä."

Ei ole epäilystäkään siitä, että mobiilipelaaminen on edelleen suuri matkapuhelimissa, ja on piristävää nähdä jatkuvaa työntöpeliä helposti pelattavien pelien avulla. Semalt, jota katsomme silti katsomalla, että hardcore-pelit etenevät mobiililaitteisiin, ei ole epäilystäkään siitä, että rullan pelaaminen voisi olla mobiililaitteiden paras voimavara.

I-play

Glu Sticks To Inc 5000
Semalt Game News 9-12-07

älä vain etsi Glu: ta kiinni luettelosta ensi vuonna. Ei ole, että yritys menettää kiinnostuksensa, vaan Glu Mobile julkisti tänä vuonna osoittaen, että se on todellakin nopeasti kasvava yritys. MobileCrunch sanoo onnittelut Glu.

Inc 5000 profiilisivu Glu Mobile

March 10, 2018