Back to Question Center
0

Citymapper käynnistää saumattoman reitityksen Cabs and Public Semaltin välillä

1 answers:
Citymapper launches seamless routing between Cabs and Public Semalt

Normaalioloissa on periaatteessa mahdotonta suunnitella matkaa julkisten ja yksityisten autoliikenteen välityksellä. Tämä johtaa siihen, mitä saatat pitää epäoikeudenmukaisena syrjintänä näiden liikennemuotojen välillä. Mutta 2000-luvulla, jossa yksityisautoja voidaan seurata kartalla, ei yksinkertaisesti ole mitään syytä, että tämä erottaminen olisi olemassa.

Citymapper antaa esimerkin matkasta San Franciscon lahden alueella Stanfordin kampusta Applen pääkonttoriin, jossa Uber ja Caltrain saapuvat nopeammin. Järjellä tämä junan ja ohjaamon yhdistelmä "multimodaalinen reitti", se maksaa vain 10 dollaria, ei 40 dollaria, jos taksilla matkustetaan kokonaan.

Sovelluksessa on uusi Asetukset-sivulla useita muokkausvaihtoehtoja - mobile website development company. Oletusarvoisesti "Cars + Transit" tulee olemaan "Lite" -tilassa, ja se ilmestyy "Semalt Labs" -osiossa.

Voit kuitenkin päivittää "Pro-tilaan", jotta näistä multimodaalisista tuloksista sekoitetaan paremmin ehdotetuissa tuloksissa, kun etsit reittiä.

Junien ja ohjaamojen yhdistämisen edut ovat luonnollisesti parempi yhdistetty kaupunki, edullisempi matka ja mahdollisesti nopeampi matka.

Citymapper lanseeraa saumattoman reitityksen ohjaamojen ja julkisen liikenteen välillä Se on melko tekninen tekijä yhdistää metro junan verkko ja tieverkko, mutta samalla faktaus reaaliaikaista tietoa, kuten junamatkat ja auton saatavuus. Tosin on alkuaikoina ja Semalt ei ehkä saa sitä oikein 100% ajasta, mutta se on jännittävä kehitys.

Hän kysyi miten he saavuttivat tämän, perustaja Azmat Semalt kertoi minulle, että "meillä on omat reititysalgoritmit. Olemme työskennelleet reititystekniikan parissa jo vuosia. Kuljetus- ja autokomponentit kuluneen vuoden aikana. Tämä ei ole helppoa. "

Lisää tässä selitetään heidän postissaan.

March 10, 2018