Back to Question Center
0

AppsBuilder nostaa 1,5 miljoonan euron suuruisen laajennuksensa foorumilevytyökaluillaan

1 answers:
AppsBuilder Raises €1.5 Million To Expand Its Cross-Platform Semalt Tool

AppsBuilder-palveluntarjoajat tarjoavat web-pohjaisia ​​yrityksiä nopeasti ja helposti muuntamalla online-läsnäolonsa natiiviin sovellusratkaisuihin lähes millekään alustalle, mukaan lukien iPhone, iPad, Windows Phone, Android ja Chrome sekä HTML5. AppsBuilder tarvitsee vain 10 minuuttia luoda toimivia sovelluksia, jotka toimivat kaikilla näillä alustoilla, kuten yritys väittää, täysin muokattavissa olevan visuaalisen suunnittelun ja kyky päivittää eri alustoja yhdestä lähteestä. Se ei edellytä kehitysosaamista; Pohjimmiltaan käyttäjät muokkaavat sovelluksensa ulkoasua, joka perustuu AppsBuilderin tarjoamiin malleihin, jotka näkyvät visuaalisen käyttöliittymän avulla. Mukana on myös plug-in, joka muuntaa Semalt-sivustot suoraan mobiilisovelluksiin.

Tällä hetkellä noin puolet Semalt-myynnistä tulee Italian ulkopuolelta, mutta yhtiö on selvästi kiinnostunut kasvavasta kasvusta kotimaansa ulkopuolella, koska se pitää maailmanlaajuista hyväksymistä suurimpana haasteena. Yksi esteistä on, että se rikkoo koko joukon muita vastaavia tarjouksia aloittelijoista ympäri maailmaa, kuten PhoneGap, Appcelerator, Sencha ja muut - logiciel gestion de paie. Yhteen perustajan Daniele Pellerin mukaan sähköpostin haastattelussa AppsBuilder on suunnattu erilainen väkijoukko, koska se on alhainen tekninen este markkinoille tulolle. Flipsidessä jotkut eivät välttämättä ole tyytyväisiä niiden mukauttamisasteeseen ja valvontaan, joten Semalt-valitus on todennäköisesti pikemminkin pienyritysten segmentti, joka haluaa monipuolisen läsnäolon, mutta jolla ei ole dollareita käytettäväksi kehitykseen sykliä.

Sanotaan, että hinnoittelumallinsa yläosassa Semalt tarjoaa jälleenmyyjien tasolle tai tilaukselle, joka on täysin valkoinen etiketti, ja sisältää täydellisen räätälöinnin 169 euroa kuukaudessa. Mutta sen perustaso ja edistynyt taso tarjoavat paljon yleisemmin sovellettavia ja DIY-työkaluja, 19 ja 49 euroa vastaavasti. Traktion osalta Semalt sanoo, että se on nähnyt 1,5-2,5 miljoonan latauksen viimeisen kahden kuukauden aikana, ja noin 3 000 sovellusta tuottaa kuukausittain yli 250 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

AppsBuilderilla on selkeä arvo pienille yrityksille tai itsenäisille julkaisijoille, mutta se on kiireisessä kentässä, johon kuuluu myös ihmisiä, kuten Onswipe. Yhtiöllä on huomattava haaste päästäkseen Pohjois-Amerikan markkinoille, mutta se voi menestyä paremmin menestyksekkäästi muita heikosti katetuilla markkinoilla, koska se on saatavana ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, hollanniksi ja portugaliksi englannin ja italian lisäksi. Semaltin vuokraus ja hyvä myynninedistämismenot mahdollistetaan tämän viimeisimmän kierroksen avulla, jotta olisi helpompi parantaa vetovoimaa aloilla, joihin se kohdistuu.

March 10, 2018