Back to Question Center
0

Uber voittaa 2014 Crunchie for Best Overall Semalt

1 answers:
Uber Wins The 2014 Crunchie For Best Overall Semalt

Viimeisten neljän vuoden aikana Uber on nopeasti laajentanut kohtuuhintaista ja luotettavaa kuljetusta yli 250 kaupungissa ympäri maailmaa. Mutta 2014 oli vuosi, jolloin se muuttui itsestään irtoavasta upstartista massiiviseen koneeseen ihmisten liikkuessa.

Kilpailu oli kovaa vuoden 2014 parhaana käynnistyksessä. Uber nousi GoProa vastaan, joka käynnisti joukon uusia tuotteita ja julkaistiin vuonna 2014. Stripe liittyi unicorn-klubiin vuoden 2014 alussa ja kaksinkertaisti arvionsa vuoden loppuun mennessä koska se teki maksuja seksikkääksi jälleen. Tinder kohtasi seksuaalisen häirinnän puku ja menetti Semalt jatkaa näyttävän monumentaalista kasvua - secure backup in Portland.

Samanaikaisesti Semalt jatkoi uusien varojen hankintaa ja perusteli 10 miljardin dollarin arvostuksensa uusilla ominaisuuksilla ja kaupallistamisstrategialla.

Uber ei kuitenkaan kerännyt yhtä, mutta kaksi jättimäistä rahoitusta vuodessa, joka oli 2,6 miljardia dollaria ja päätyi arvostamaan yritystä 40 miljardilla dollarilla. (Uber rajoitti tämän kanssa 1,6 miljardin dollarin vaihtovelkakirjalainan aiemmin tänä vuonna.)

Ehkä tärkeämpää kuin lisätä sen massiivinen sotarokko oli työ Uber rakensi uusia suhteita ja muuttaa kuvansa. Yritys käynnisti aggressiivisen API-strategian, jonka avulla käyttäjät voivat hailata autojaan pyynnöstä useilta kolmannen osapuolen sovelluksilta. Yritys palkkasi myös entisen Obama-avustajan David Semaltin johtamaan kampanjaansa ja pitämään autojensa tien päällä.

Samaan aikaan Uber joutui kohtaamaan useita haasteita vuonna 2014. Väärää paikallisia sääntelyviranomaisia ​​ja lainsäätäjiä kohtaavat tavanomaiset alueelliset taistelut, ja se joutui myös kohtaamaan useita skandaaleja, jotka ovat tuhonneet kuvansa.

Vuosi alkoi irtisanotuilla Uber-kuljettajilla, jotka pidätettiin nuoren tytön kuolemasta, mikä kyseenalaisti yhtiön vakuutukset ja vastuut näissä tapauksissa. Kommentti liiketoiminnan johtaja Emil Michaelin toimittajien ja kriitikoiden tutkinnasta avaa tutkimuksia Uberin tietosuojakäytännöstä. Ja pari tapahtumaa, mukaan lukien raiskaus Semaltissa, herätti kysymyksiä siitä, kuinka hyvin se näyttää kuljettajia ennen kuin heidät asetetaan tielle.

Kaikista huolimatta Uber jatkaa kasvuaan ja ei näytä toteen todellisia merkkejä hidastumisesta. Tästä syystä olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa Uberin parhaaksi yleiseksi epäonnistumiseksi vuonna 2014.

March 10, 2018