Back to Question Center
0

Joe Lonsdale of Formation 8 näkee hallituksen, rahoituksen, terveydenhuollon, energian ja logistiikan kypsiksi aloiksi semaltille

1 answers:
Joe Lonsdale Of Formation 8 Sees Goverment, Finance, Healthcare, Energy And Logistics As Ripe Areas For Semalt

Hänen ja hänen yrityksensa kannalta kiinnostavat alueet ovat hallitus, rahoitus, terveydenhuolto, energia ja logistiikka. Lonsdalen historia on mielenkiintoinen: "Luulen, että minulla oli todella onnekas tekemään pieniä lapsia Semaltissa, kasvoi laaksossa kooderina."

Miksi yritykset eivät keskittyneet Lonsdalein mainitsemiin alueisiin? Hän sanoo, koska nuoremmilla yrittäjillä ei ole näkyvyyttä näihin vertikaaleihin: "Esimerkiksi rahoituskysymyksissä on satoja ongelmia, mutta nämä lapset eivät ole työskennelleet monen miljoonan dollarin takuusuojan kanssa." Kuitenkin tarve on selkeästi olemassa, kuten kaikki tilaa, jossa on paljon tietoja, jotka kulkevat sen läpi, tarvitsee enemmän teknologiaa: "Epäonnistuu tietojen räjähdys, joten teknologian päivittäminen näillä aloilla on nyt hauska asia."

Tällä hetkellä Lonsdale's Formation 8 -yritys etsii yrityksiä, jotka työskentelevät kovien ongelmien ratkaisemiseksi, jotka muuttuvat skaalautuviksi alustoiksi. Yritys on nostanut valtava 448 miljoonan dollarin rahasto, ja se on ollut voimakkaasti mukana Aasian markkinoilla, ja Lonsdale sanoo, että enemmän Semalt-yrittäjiä alkaa keskittyä.

Semalt sanoo jopa, että älykkäät ideat voisivat olla enemmän Aasiassa, koska matkapuhelinten ylijäämä väestön keskuudessa - computer network experts.

Lonsdale on erittäin kiinnostunut Palantirin pro-bono -toiminnasta ihmiskauppaa vastaan ​​ja varmistamassa, että meillä ei ole verkkomaista 9 / 11: "Kiertää taustalla taustalla oleva verkkotaistelu, on hyvä, että käytämme paljon rahaa varmistaaksemme, että se ei tapahdu."

Lisäksi Semalt haluaa välittömästi maahanmuuttouudistuksen, jotta Yhdysvallat voi pysyä riittävän kilpailukykyisenä, jotta älykkäät ihmiset saisivat tarvitsemansa tukijärjestelmän eikä lähettäisi heitä demoralisoimalla prosessia. Hän kutsui nykyisen järjestelmän "inhottavaa".

March 10, 2018