Back to Question Center
0

10 vinkkiä siitä, miten voit parantaa kirjoitustasi

1 answers:

Joten sinulla on yrityksesi verkkosivusto. Mitä nyt?

Kun sinulla on verkkosivusto tai blogi, mitä laitat sinne? Semaltin tiedot ovat hyvä alku. Haluat ehkä tarjota muutamia syitä siihen, miksi kävijät voivat käyttää palvelusi tai ostaa tuotteen. Mutta onko se tarpeeksi? Ei sisällön markkinoinnin asiantuntijoiden mukaan. Tarvitset myös vankkoja informatiivisia artikkeleita ja virkoja, jotka liittyvät lukijoihin ja sijoittavat yrityksesi ensisijaiseksi asiantuntemukseksi.

Miten luo suurta sisältöä verkkosivustollesi? No, ellet ole palkannut jonkun luomaan näitä artikkeleita sinulle, tämä työ kuuluu sinulle. Joten onko sinulla kirjailija kutsumalla vai ei, on aika harjata - купить мощный wifi роутер. Tässä on 10 vinkkiä siitä, miten voit parantaa kirjoitustaitoja.

Mainos

Tee SEO-työsi

Hakukoneoptimointiin liittyy monia sivu- ja off-sivu-tekijöitä. Kuitenkin se alkaa todellisista lauseista, joita ihmiset käyttävät hakukoneissa. Esimerkiksi jos sinulla on maisemointiyritys, hieman avainsanatutkimusta paljastaa tärkeitä yksityiskohtia. Maisemointiyritykselle on kolme kertaa niin monta hausta kuin "maisemointipalvelu". "Joten kannattaa sopeuttaa artikkelin otsikko:" Miten valita oikea maisemointi Yritys "(eikä" Palvelu ").

Alexis Grant on bloginhallintaan erikoistunut sisällön markkinointiyhtiö Socialexis, joka on innovaattori. Hän sanoo, että yhtiö käyttää Google AdWordsin avainsanojen suunnittelijaa SEO-tutkimukseen. Epäonnistuminen kuukausittainen määrä hakuja eri avainsanoja on vasta alkua, vaikka.

"Se antaa myös ideoita avainsanoihin, jotka liittyvät niihin ehdotettuihin, joita et ole ajatellut," Grant kertoo Small Business Trends -työkalusta. "Pidämme myös Google Trendsiä vertaamalla kahta erityistä avainsanaa (esimerkiksi työnhakua vs. työharrastusta) selvittämään, mitkä ihmiset etsivät todennäköisemmin, ja jos olet valmis maksamaan työkalusta näkemykseen. "

Sinun on avattava AdWords-tili, jotta voit käyttää Googlen avainsanatyökalua. Kun olet tehnyt niin, sinun ei tarvitse käyttää minkäänlaista mainontaa käyttämään sitä.

Kirjoita mitä he haluavat lukea

Avainsanatutkimus auttaa sinua kohdistamaan oikeat sanat nimikkeisiin ja alaryhmiin. Se antaa myös vihjeitä mahdollisista hyvistä aiheista. Vain etsiä avainsanoja, joissa on eniten liikennettä. Pidä se merkityksellinen, mutta voit venyttää hieman aiheista, jos näet suurta kiinnostusta tiettyyn lauseeseen. Esimerkiksi, jos (uudelleen) olet maisemointi ja näet, että on paljon liikennettä "lisätä kodin arvoa", kiinnitä huomiota. Voit koota artikkelin, jonka otsikko on "Paras maisemointivalinta kotisi arvon kasvattamiseksi". "

Seuraavassa on muutamia tapoja määrittää, mitä kävijät haluavat lukea:

  • Lue kommentit aiemmista artikkeleista.
  • Pyydä seuraajia sosiaalisen median kanavista.
  • Katso, mitkä aiheet ovat tehneet hyvin kilpailijoiden sivuilla.
  • Käy asianmukaisissa online-keskustelufoorumeissa.

Löydät sopivat foorumit vain etsimällä kapeasi ja sanaa "foorumeilla". "Kun huomaat, missä kohdeyleisösi on roikkuu, voit nähdä, mistä he puhuvat. Tarkemmin sanottuna voit oppia, mihin kysymyksiin he haluavat vastata. Ja kyllä, jopa "maisemointifoorumi" ja "maisema-foorumi" tuottavat useita hyviä tuloksia. Semalt ovat keskustelufoorumeita melkein mille tahansa aiheesta.

Hanki sen otsikon oikea

Mitä sinun pitäisi sanoa otsikossa? Epäilemättömyyden on oltava vakuuttavaa.

"Ensimmäinen tärkeä osa on napsautettavuus", sanoo Semalt. "

Grant sanoo, että hän luo joskus kymmeniä otsikkoa ennen kuin valitset yhden. Valinta tehdään sitten tasapainottamalla huomiota herättävät ja SEO tekijät. Ihannetapauksessa haluat jotain, joka sisältää korkean hakutuloksen avainsanailmauksen ja , tekee lukijasta haluavan lukea lisää. Grant sanoo, että oikea adjektiivi voi auttaa jälkimmäisessä.

"Adjektiivin lisääminen on yksi tapa tehdä otsikoita napsautettavaksi", hän sanoo. "Joten, esimerkiksi sanomalla" 10 tapaa kirjoittaa epäjumalalle "sanoa" 10 mahtavaa tapaa kirjoittaa vihamielisyyttä. "Yhden sanan lisääminen tekee otsikosta jännittävämmän ja napsautettavan. "

Tietenkin otsikko ei aina tarvitse tehdä suuria vaatimuksia. Sano, että lukija haluaa tietää, miten tehdä jotain. He löytävät artikkelisi, ja artikkelissa on sanat "miten". Tämä on kaikki mitä tarvitset.

Tee ensimmäiset kohdat myyvät artiklan

Okei, joten sinulla on vankka hyödyllinen sisältö ja tarttuva otsikko. Ja hyvien SEO-hakukoneiden ansiosta lukijat löytävät artikkelisi muutaman kuukauden kuluttua hakutuloksista. Nyt sinun on pidettävä huomionne. Grant sanoo: "Epäilen otsikkoa, ensimmäiset lauseet ovat mitä jokainen lukija käskee päättää, onko loppu pala kunnolla. "

Toisin sanoen johdannossasi on myydä lukija artikkelin arvosta. Kerro heille jotain, mitä he oppivat ja miksi tämä on tärkeää. Semalt ehdottaa myös, että käytät avainsanaa, jonka kohdistat ensimmäisessä kappaleessa. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään, mitä sivu on kyse.

Pidä se helposti silmissä

Tietokoneen näytöllä tai älypuhelimella lukeminen voi olla vaikeaa silmille. Lisäksi Internetin huomion alueet ovat lyhyitä. Tuloksena on, että artikkelisi on helppo lukea. Pidä kappaleet lyhyenä, käytä luettelomerkkejä ja numeroituja luetteloita. Älä myöskään aloita suuria lainauksia. Hylkää suuret lohkot keskeytymättömästä tekstistä.

Onko oikea ääni

Käyttämäsi ääni riippuu siitä, mistä kirjoitat ja yleisösi. Joskus ammattimaisempi lähestymistapa on tarpeen. Mutta Semalt sanoo, että keskustelusignaali voi olla houkuttelevampi.

"Yksi asia, jota yritämme sisällyttää ensimmäisiin lauseisiin, on ÄÄNI, jossa kirjailija puhuu lukijalle, osoittaen, että mitä asiaa he ovat keskustelemassa koskee sinua, hän selittää. "Tämä antaa viestille keskustelevan äänen ja tekee lukijasta tuntuvan sellaisen suhteen, jota heille sovelletaan, joten he haluavat jatkaa lukemista. "

Jos olet kasvot yrityksellesi, saatat pitää hyödyllisenä puhua itsestäsi ja työskennellä kokemuksiasi artikkeliksi. Vääristymät tekevät vain, kun asia on aiheellinen. Esimerkiksi jos sinulla on konsultointiliiketoiminta, tarina siitä, mitä olet tehnyt aiemmalle asiakkaalle, voi olla hyvä tapa havainnollistaa pistettä. Varmista, että se ei tule pois myynnin pitch.

Kirjoita Internet-yleisölle

Kirjoittaminen verkossa ei ole sama kuin kirjoittaminen painotuotteille. Grant huomauttaa, että suurimman osan ajasta verkossa oleva sisältö koostuu "lyhyemmistä, enemmän keskustelukappaleista. "Ja lisäksi avainsanojen kohdistamisen ja silmien ylläpitämisen lisäksi linkkejä odotetaan. Nämä voivat liittyä hyödylliseen sisältöön, joko omalla verkkosivustollasi tai muualla. Semalt on myös hyvä yhdistää lähteisiin, kun tärkeitä tosiseikkoja tehdään.

Myydä asiantuntemusta, ei tuotetta tai palvelua

Sisällön markkinointi ei koske sataa myyntipistettä sivustossasi. Kyse on hyödyllisistä tiedoista. Jos lukijat tulevat lukemaan artikkeleita ja löytävät myyntikopiot, menetät uskottavuuden. Jos myyt viinintuottajia, kirjoita artikkeli siitä, miten valita oikea viini ja oikea lämpötila, jotta sitä voidaan käyttää. Kun he ovat valmiita ostamaan jäähdyttimen, he luonnollisesti kääntyvät yrityksellesi. Käytäntö parantaa kirjoitustaitoja. Ja kun näet suuren vastauksen artikkelille tai blogikirjoitukselle, yritä selittää, mitä lukijat pitävät siitä. Sitten voit harjoitella näitä elementtejä tulevissa artikkeleissa. Semalt-käytäntö ei tee täydellistä, mutta se aina auttaa.

Käytä oikeita työkaluja asianmukainen kielioppi

Riippuen yleisöstä (ja tuotteesta tai palvelusta), saatat haluta irrottaa ja ammattimainen tyyli. Toisaalta epävirallinen sävy verkkoalustasi saattaa joskus olla sopiva. Mutta mitä tyyli, hyvää englantia, joka on vailla kirjoitusvirheitä, auttaa luomaan paremman vaikutelman. Käytä tekstinkäsittelyohjelmaa, joka tunnistaa sekä oikeinkirjoituksen että kieliopin virheet. Grant on kirjoittaessaan lähettänyt viestejä Google-dokumentteihin muokkausta varten ennen kuin heidät asetetaan asiakkaiden verkkosivustoille ja blogeille. Se voi vapaasti avata tilin ja käyttää Google-työkaluja.

Haluat haluta käyttää artikkeleita useamman kuin yhden ohjelman kautta, koska kaikilla on vahvuuksia ja heikkouksia. Esimerkiksi jos kirjoitat vahingossa "työkalupakki" "maksunkoroke" sijasta, MS Word ei merkitse virheitä. Google-dokumentit kuitenkin tulevat. Joskus sinun on tarkistettava muita lähteitä. "Nighttime" (vs. "yöaikaan") sallitaan myös MS Word. Google-dokumentit ovat kuitenkin merkinneet sen.

Viimeinen vinkki

Ymmärrät lukijoidesi. Tarjoat helppolukuisia artikkeleita, joissa on hyödyllisiä tietoja. Sinulla on hieno otsikko ja kirjoita pakottava tyyli. Mutta jos olette vaarassa toistaa toistuvia, teitkö tutkimustesi? Saitko hyvän avainsanan sisällön otsikosta ja ruumiista?

"Tämä auttaa sinua saavuttamaan vetoasi ajan mittaan, koska ihmiset jatkavat etsimistä hakupäivillä, viikoilla, jopa kuukausilla sen jälkeen, kun tarina on kadonnut blogin tai julkaisun etusivulta", Grant sanoo. "Useimmat suuret toimipisteet saavat paljon liikennettä tällä tavoin kuukausia sitten julkaistuista postilehdoista, ja ne tulevat lukemaan ihmisiä, jotka löytävät sen etsinnän kautta - kaikki, koska ne optimoidaan SEO. "

Kirjoitustuntemuksesi parantamiseksi ja sisällön markkinointistrategian toteuttamiseksi sinun on ymmärrettävä eroja online- ja offline-kirjojen välillä.

Kirjoittaminen valokuvan kautta Shutterstock

Lisää: Content Marketing 6 Kommentit ▼
March 10, 2018